- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 119.001
- 598
- 35
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.101
resmi atamiyorum çekmedim daha ya.:/Resmini atarmısın bide battaniyenin bitmiş hali ağırmıdır sence bide ip ne aldın ne kadar ip gidiyor
İnternetten araştırdım ben hiçbi olumsuz yazıyla karşılaşmamıştım özellikle hamileler içebilirmi diye yazmıştım
ben hiç içmedim bitki çaylari..İnternetten araştırma canım doktoruna sor bana doktorum kesinlikle yasakladı mesela adaçayını.
Yok canim bana doktor kendisi soyledi. Internette de hep yaziyor. Ozellikle ilk uc ay kesinlikle yasak diye biliyorum. Hatta burda kizlar da yazmistiİnternetten araştırdım ben hiçbi olumsuz yazıyla karşılaşmamıştım özellikle hamileler içebilirmi diye yazmıştım
Amiiinnn inşallahh valla sonunsa ögrendikk çok şükürr aynen dediiğiniz gibi normalde kıpır kıpır ultrasonda 5 dk boyunca inmedi o eller yüzündenhadi gözünaydin.:)
sonunda sende öğrendin:)
bende geç öğrenmişim..
kız çikti aynen dediğn gibi benimki de pek nazlı:)
renkli utrsasonda elini agzina sokuyor yüzünü kapatıyo ayy yerim ben ya.maşallah.
babasiyla beraber baktik.. kızımızı bu şekilde gördük..
utrasonu sevmiyo ya ne bilim hiç hareket etmiyo:) ama utrason dişinda maşallah kıpır kıpır...
çok şükür rabbim sağlıkça bebegimizi kucagimiza alalim da gerisi boş..
yasakmış canım, dün hamile eğitiminde öğrendim. Adaçayı, melisa, ahududu, yeşilçay yasakmış.İnternetten araştırdım ben hiçbi olumsuz yazıyla karşılaşmamıştım özellikle hamileler içebilirmi diye yazmıştım
Hayr canm hiçbişe yapmadı ben şikayetimi söyleyince belin ince çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo dedii sanırım doğuma hazırlıyomşBen de ona bi baktım, mağazada da gördüm. Açıkçası kullanışlı gelmedi, 15 aya kadar da gitmez sanki o araba. Bebek ağırlaşacak ve dedikleri gibi öyle kaldır bindir olayı rahat olmayacak bence. O biraz çok paran olur, yedek aldığın bi araba olur gibi.
Gözün aydıın. Çatının dar olduğunu neye göre söyledi çatı muayenesi yapıldı mı sana?
tarçın yasak mı? şekeri dengeliyor diye doktor sütün içine yoğurda vs.. koy dedi bana.ben hiç içmedim bitki çaylari..
tarçin zararli diyolar bişey olmadi ama bende yogurdu tarçin karişimi yiyorum
Ortadakini çook beğendm :) mevlüt için filanmı düşünüyorsunKızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affolaEki Görüntüle 1912622
işte ben onu bilmiyorum.:)tarçın yasak mı? şekeri dengeliyor diye doktor sütün içine yoğurda vs.. koy dedi bana.
ayni benziyoz:) bizim kızda pek nazli ama utrasonu sevmiyo belli saklamak için yer ariyo karnimda varyaaAmiiinnn inşallahh valla sonunsa ögrendikk çok şükürr aynen dediiğiniz gibi normalde kıpır kıpır ultrasonda 5 dk boyunca inmedi o eller yüzündensağlıklı olsunlarda nasıl olsa görceZ allahın izniyle nazlı hanımları :)
bende sıkıldım şunu bunu yeme diyenlerden yok yağ iyi olmaz yok çok tuzlu iyi olmaz ayy çok fazla yeme tansiyon çikicakk resmen bana gina geldi hee..Haydaa ne yiycez ne içicez iyice çorba oldu
Hahah gelmişler sana iyicebende sıkıldım şunu bunu yeme diyenlerden yok yağ iyi olmaz yok çok tuzlu iyi olmaz ayy çok fazla yeme tansiyon çikicakk resmen bana gina geldi hee..
aa ben doymuycakmiyim diyom ye de az ye.. tmm doymuyom arkadaşim nabayim. aman kilo almaa... çok sıkıldım bi doğsun hepsini yiycem dedim eşime 100 kilo olcam dedim inatla
Evet cnm Mevlüt için kısmetse :)Or
Ortadakini çook beğendm :) mevlüt için filanmı düşünüyorsun
bizde çok.. ilk bebegimi kaybettiğim için üstüme çok düşüyo..Hahah gelmişler sana iyiceBiz herkesten uzakta kalıyoruz karışanım laf edenim yok allahtan, kafamıza göre gidiyoruz Sonumuz ne olacak bakalım
Ay seninkide cok güzel bunların fiyatları nedir kızlar burda beni çılgına çevirdiniz
Bu kıyafet mevlüt içinmi canım
country benimki de oynamiyor dun bugun pek az ve hafif hissettim bi tedirgin olmadim degil yani.
bizde çok.. ilk bebegimi kaybettiğim için üstüme çok düşüyo..
birden patliycam da sabrediyom nabamm:)
doğumdan sora hadi herşeyi getir ulann diycem:)
canim çektiği herşeyi yiyemiyom valla gizli gizli yemek zorundayim çünkü canim çok çekiyo.
Ya dayanılmaz ki ye tabi ölçüsünde. Doğunca da emziriyo olucaz o gaz yapar bu gaz yapar..bizde çok.. ilk bebegimi kaybettiğim için üstüme çok düşüyo..
birden patliycam da sabrediyom nabamm:)
doğumdan sora hadi herşeyi getir ulann diycem:)
canim çektiği herşeyi yiyemiyom valla gizli gizli yemek zorundayim çünkü canim çok çekiyo.
Ay ben hep beyaz ekmek yiyorumCaninin cektigini az da olsa yemelisin bence.. Nefsin kalmasin. Tabi sagliginda onemli ama tadimliktan bir zarar gelmez. Ben bugun kendime hakim olamadım ve bildigin 1 ekmek tostu yedim afiyetle. Hemde beyaz ekmekti ama pisman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?