• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Resmini atarmısın bide battaniyenin bitmiş hali ağırmıdır sence bide ip ne aldın ne kadar ip gidiyor
resmi atamiyorum çekmedim daha ya.:/
1 metre eni ve boy örcem 4 ip aldim iki farkli renkten..
yetmiycek gibi
2 ayri renkten ip alicam.
2 sira ördüm yan yana.sanirim 6 ipten gidecek.

hadi gözünaydin.:)
sonunda sende öğrendin:)
bende geç öğrenmişim..
kız çikti aynen dediğn gibi benimki de pek nazlı:)
renkli utrsasonda elini agzina sokuyor yüzünü kapatıyo ayy yerim ben ya.maşallah.
babasiyla beraber baktik.. kızımızı bu şekilde gördük..
utrasonu sevmiyo ya ne bilim hiç hareket etmiyo:) ama utrason dişinda maşallah kıpır kıpır...
çok şükür rabbim sağlıkça bebegimizi kucagimiza alalim da gerisi boş..
Amiiinnn inşallahh valla sonunsa ögrendikk çok şükürr aynen dediiğiniz gibi normalde kıpır kıpır ultrasonda 5 dk boyunca inmedi o eller yüzünden :D sağlıklı olsunlarda nasıl olsa görceZ allahın izniyle nazlı hanımları :)

Ben de ona bi baktım, mağazada da gördüm. Açıkçası kullanışlı gelmedi, 15 aya kadar da gitmez sanki o araba. Bebek ağırlaşacak ve dedikleri gibi öyle kaldır bindir olayı rahat olmayacak bence. O biraz çok paran olur, yedek aldığın bi araba olur gibi.

Gözün aydıın. Çatının dar olduğunu neye göre söyledi çatı muayenesi yapıldı mı sana?
Hayr canm hiçbişe yapmadı ben şikayetimi söyleyince belin ince çatın dar bebek genişletmeye çalışıyo dedii sanırım doğuma hazırlıyomş

Or
Kızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affola :KK70:Eki Görüntüle 1912622
Ortadakini çook beğendm :) mevlüt için filanmı düşünüyorsun

Amiiinnn inşallahh valla sonunsa ögrendikk çok şükürr aynen dediiğiniz gibi normalde kıpır kıpır ultrasonda 5 dk boyunca inmedi o eller yüzünden :KK70: sağlıklı olsunlarda nasıl olsa görceZ allahın izniyle nazlı hanımları :)
ayni benziyoz:) bizim kızda pek nazli ama utrasonu sevmiyo belli saklamak için yer ariyo karnimda varyaa:D
normalde maşallah kıpır kıpır:)

Haydaa ne yiycez ne içicez iyice çorba oldu :KK70:
bende sıkıldım şunu bunu yeme diyenlerden yok yağ iyi olmaz yok çok tuzlu iyi olmaz ayy çok fazla yeme tansiyon çikicakk resmen bana gina geldi hee..
aa ben doymuycakmiyim diyom ye de az ye.. tmm doymuyom arkadaşim nabayim. aman kilo almaa... çok sıkıldım bi doğsun hepsini yiycem dedim eşime 100 kilo olcam dedim inatla :sinirli:

bende sıkıldım şunu bunu yeme diyenlerden yok yağ iyi olmaz yok çok tuzlu iyi olmaz ayy çok fazla yeme tansiyon çikicakk resmen bana gina geldi hee..
aa ben doymuycakmiyim diyom ye de az ye.. tmm doymuyom arkadaşim nabayim. aman kilo almaa... çok sıkıldım bi doğsun hepsini yiycem dedim eşime 100 kilo olcam dedim inatla :sinirli:
Hahah gelmişler sana iyice :D Biz herkesten uzakta kalıyoruz karışanım laf edenim yok allahtan, kafamıza göre gidiyoruz :KK53: Sonumuz ne olacak bakalım

Hahah gelmişler sana iyice :KK70: Biz herkesten uzakta kalıyoruz karışanım laf edenim yok allahtan, kafamıza göre gidiyoruz :KK53: Sonumuz ne olacak bakalım
bizde çok.. ilk bebegimi kaybettiğim için üstüme çok düşüyo..
birden patliycam da sabrediyom nabamm:)
doğumdan sora hadi herşeyi getir ulann diycem:)
canim çektiği herşeyi yiyemiyom valla gizli gizli yemek zorundayim çünkü canim çok çekiyo.

Ay seninkide cok güzel bunların fiyatları nedir kızlar burda beni çılgına çevirdiniz

120 yada 140 ti sekerim bayildim bende :)

Bu kıyafet mevlüt içinmi canım

Evet 40 cikmadan mevlid okuncak orda giyicek inşallah

country country benimki de oynamiyor dun bugun pek az ve hafif hissettim bi tedirgin olmadim degil yani.

Benimde duzelmedi hala. Gaz gibi hissediyorum ama bebegin hareketi olduguna eminim ondan ses cikarmiyorum doktora gidelim diye. O kadar derinden ve az yani. Gittigimde sorucam mutlaka...

canim çektiği herşeyi yiyemiyom valla gizli gizli yemek zorundayim çünkü canim çok çekiyo.

Caninin cektigini az da olsa yemelisin bence.. Nefsin kalmasin. Tabi sagliginda onemli ama tadimliktan bir zarar gelmez. Ben bugun kendime hakim olamadım ve bildigin 1 ekmek tostu yedim afiyetle. Hemde beyaz ekmekti ama pisman değilim :D

Ya dayanılmaz ki ye tabi ölçüsünde. Doğunca da emziriyo olucaz o gaz yapar bu gaz yapar..:işsiz:
Caninin cektigini az da olsa yemelisin bence.. Nefsin kalmasin. Tabi sagliginda onemli ama tadimliktan bir zarar gelmez. Ben bugun kendime hakim olamadım ve bildigin 1 ekmek tostu yedim afiyetle. Hemde beyaz ekmekti ama pisman değilim :KK70:
Ay ben hep beyaz ekmek yiyorum :kk77: Kilo da kontrolden çıktı yarın doktor ne diyecek bakalım..

Back
X