2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar gögüslerim büyüktü zaten bide sisti demirli sütyenler karnıma batıyo bezlerde cok rahatsz kaburga birlesim yerimde göğüs altında terleme sızı ağrı oluo aynı sorunu olan war mı acabaa
Maalesef canim ben de kendime 1 beden buyuk bez sutyen almistim ama bir sure sonra durulmuyor icerisinde, bir de sutyen takinca gogus ucu catlaklari artiyor

Kızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affola

Aynı seyden bende muzdaripim hafta sonu o kadr hareketliydiki hafta basından beri duruldu

Bilmiyorum ki kizlar ya neden boyle ozledim o tekmeleri resmen keske ne pozisyonda olduklarini gorebilseydik... korkuyorum acaba kordonuna falan mi dolasti hareket edemiyor hos teyzeside oyleymis annem hic oynamazdi her hafta doktora giderdim yuregim agzimda derdi tembel bizimkiler heralde keyiflerine duskun olcaklar :)

Mevlid icin mi hepsi coook guzel ama 1. Pembeli daha bi hosuma gitti benim

Kizlar merhaba bizimde bugun ayrintili ultrason vardi.21.haftadayim bebisimin kilosu 436gr boyu 20cm.benim baslangic kilom 50 suanki kilom 56...

Baltalimani hastanesi mi neresi burası ben bağcılar dayım çok uzak mi bana cd veya resim verdilermi
Cd ve resim yol sadece rapor ve siyah beyaz ultrason resmi..birde raporda tek tek heryeri yazıyo karın dudak yüz boyun açıklamalı yani.sarıyere yakn bu hastane.leventten minibüs otobüs geliyo

Bayildim metal kutuya. Bunlarin fiyat bilgisini alsan ya sen eger yaptiracaksan. Bakalim ne kadarmis ona gore siparis verelim.

Şubatta elimize geçse iyi olur ona göre ocakta hesap sahibiyle konuşup kararlastiririz.

100 tanesi 90 TL şuan. Başka böyle hesap bulup daha uygun varsa onlara da bakalım
Fiyat cok iyi. Acaba cikolatalari nasildir? Icine cok kotu cikilota koymazlar heralde?

Ben ortadakini çok beğendim :)

Ben bastaki kurdaleli takımı büyük kızım 3 resmi beğendi

Kızlar çok fena bi grip kaptım başım ağrıyor tüm kemiklerim ağrıyor kafamı sallayamiyorum bile beynim akicak gibi ne tavsiye edersiniz bu 3. gribim Dr ağrı kesici dışında birsey vermiyor bol bol su iç diyor iciyorum ama tık yok meyve yedim başka tavsiyesi olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…