- 3 Ekim 2016
- 1.845
- 2.240
- 53
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #24.041
Maalesef canim ben de kendime 1 beden buyuk bez sutyen almistim ama bir sure sonra durulmuyor icerisinde, bir de sutyen takinca gogus ucu catlaklari artiyorKızlar gögüslerim büyüktü zaten bide sisti demirli sütyenler karnıma batıyo bezlerde cok rahatsz kaburga birlesim yerimde göğüs altında terleme sızı ağrı oluo aynı sorunu olan war mı acabaa
Ayy napcaz böle yaaa ewe geliP cıkarıyorum direk o zamanda rahat edemiyorum uZanıp anca rahatlıyorumMaalesef canim ben de kendime 1 beden buyuk bez sutyen almistim ama bir sure sonra durulmuyor icerisinde, bir de sutyen takinca gogus ucu catlaklari artiyor
Aynı seyden bende muzdaripim hafta sonu o kadr hareketliydiki hafta basından beri duruldu
Canm gecen hafta felan çok iyiken pazardan bugüne kadar tek tük hareket etti bugün düne nazaran az daha iyi nedendir bilinmez bazen durgunlasiyorlar ya :/
Gerci düzenli hareket etmeleri 28.haftayi buluyormus da pff ne biliyim insan bir tuhaf hissediyor onlar az hareket edince
Kızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affolaEki Görüntüle 1912622
Evet cnm Mevlüt için :) kurdeleli olan mı diyosun ?Mevlid icin mi hepsi coook guzel ama 1. Pembeli daha bi hosuma gitti benim
Evet cnm Mevlüt için :) kurdeleli olan mı diyosun ?
Sorma yaa bakmaya doyamıyorum o yüzden de seçemiyorum sen de gönder foto iyice kafam karışır güzel olurEvet pembe kurdaleli canim hosuma gitti bende begendim bi model instgramda bidaki ay siparis vericem :) bide tulden eldivenleri yok mu ye ye bitir
Cd ve resim yol sadece rapor ve siyah beyaz ultrason resmi..birde raporda tek tek heryeri yazıyo karın dudak yüz boyun açıklamalı yani.sarıyere yakn bu hastane.leventten minibüs otobüs geliyoBaltalimani hastanesi mi neresi burası ben bağcılar dayım çok uzak mi bana cd veya resim verdilermi
Bayildim metal kutuya. Bunlarin fiyat bilgisini alsan ya sen eger yaptiracaksan. Bakalim ne kadarmis ona gore siparis verelim.Eki Görüntüle 1912423 Eki Görüntüle 1912424 Eki Görüntüle 1912426 Eki Görüntüle 1912427 selam kızlar. Benim baktıklarım da bunlarruzigarr çikolataların fotosunu da gönderiyim farklı desenlerde var tabi sen de böyle birşey mi diyorsun bilmiyorum. Resimdeki gibi metal kutusuyla geliyor çikolata biterse bile o kutuyla normal çikolata dağıtmaya devam ederim diyorum :))
Sorma yaa bakmaya doyamıyorum o yüzden de seçemiyorum sen de gönder foto iyice kafam karışır güzel olur
Fiyat cok iyi. Acaba cikolatalari nasildir? Icine cok kotu cikilota koymazlar heralde?Şubatta elimize geçse iyi olur ona göre ocakta hesap sahibiyle konuşup kararlastiririz.
100 tanesi 90 TL şuan. Başka böyle hesap bulup daha uygun varsa onlara da bakalım
Bu site ne guzelmis bir suru model var. Isme karar verince birini secip siparis vereyim. Hem uygun hem sik. Tesekkur ederim canim cok iyi oldu bu. Peki sizce 100 tane yeter mi?O zaman sana internet adresini vereyim, inşaallah yasak değildir :)
http://bebekcikolatasi.net/erkek-bebek-cikolatasi.htm
Ay bu da çok güzelmiş yaa :)Bu canim
Kızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affolaEki Görüntüle 1912622
Ben bastaki kurdaleli takımı büyük kızım 3 resmi beğendiKızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Ay seninkide cok güzel bunların fiyatları nedir kızlar burda beni çılgına çevirdinizBu canim
O zamn bnce ben kızının zevkine güvenebilirim :)Ben bastaki kurdaleli takımı büyük kızım 3 resmi beğendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?