• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    305
Kızlar çok fena bi grip kaptım başım ağrıyor tüm kemiklerim ağrıyor kafamı sallayamiyorum bile beynim akicak gibi ne tavsiye edersiniz bu 3. gribim Dr ağrı kesici dışında birsey vermiyor bol bol su iç diyor iciyorum ama tık yok meyve yedim başka tavsiyesi olan var mi
Cnm bnde Yen'i atlattım 2gün yattım ama. En büyük ilaç dinlenmek çalışıyorsan rapor al derim.. ballı süt ballı limonlu ılık su kemiksuyu çorba bol su bol dinlenme bol meyve öyle geçti Bnm :) geçmiş olsun cnm bu arada

Cnm bnde Yen'i atlattım 2gün yattım ama. En büyük ilaç dinlenmek çalışıyorsan rapor al derim.. ballı süt ballı limonlu ılık su kemiksuyu çorba bol su bol dinlenme bol meyve öyle geçti Bnm :) geçmiş olsun cnm bu arada
Teşekkür ederim Sağol. calismiyorum dinleniyorm ama bağışıklık sistemim çok zayıf neredeyse artk biri yanimdan geçse gribi bulasicak :( gündüz elim ayağım yanıyor demiştim burda sebebi ortaya çıktı aksama doğru deniycem dediklerini

Kızlar hareket olayı bnce günü gününü tutmuyor mesela Bnm 2 gün hararetliyse bir gün çok durgun geçiyo sanki 2 gün yorulup bir gün dinleniyor gibi :) bu arada hafi bana tavsiye :))) seçemedim
Tek tek eklemeyi de beceremedim böyle saçma bir şekilde ekliyorum ama artık affola :KK70:Eki Görüntüle 1912622
Ay karar veremedim hepsi harika

Kızlar çok fena bi grip kaptım başım ağrıyor tüm kemiklerim ağrıyor kafamı sallayamiyorum bile beynim akicak gibi ne tavsiye edersiniz bu 3. gribim Dr ağrı kesici dışında birsey vermiyor bol bol su iç diyor iciyorum ama tık yok meyve yedim başka tavsiyesi olan var mi
Bende öleyim ballı limonlu ıhlamur içiyorum doktor içebilirsn sık sık ılık su ic dedi sıcak süt iciyorum yudum yudum icine bal atıp bide meywe yiorm ama hala iyileşemesim

Bende iki hafta önce oyleydim.ıhlamur içine adacayı tarcın koydum birazda limon öyle içtim bolbol mandalina yedim su içtim öyle atlattım bide çok dinlendim.sende dinlen canım

Kızımı gördüm geldim. Büyümüş kuzum maşallah. 33 cm olmuş. Elini yüzüne kapattı göremedik yüzünü detaylı ama tam bir bebek olmuşlar artık kuzularımız maşallah. Şeker yüklemesi yaptıracağım şimdi önümüzdeki hafta. 1 ay sonra gideceğim yine ama bu son uzun aralıklı kontrolümüz olacak bundan sonra daha sıklaştıracağız dedi.
Ayh çok yaklaştık doğuma nekadar heyecanlıyim biran önce sağlıkla huzurla kavusalim ins

Kızlar gögüslerim büyüktü zaten bide sisti demirli sütyenler karnıma batıyo bezlerde cok rahatsz kaburga birlesim yerimde göğüs altında terleme sızı ağrı oluo aynı sorunu olan war mı acabaa
Bendede var canm ayni sıkıntı en mağdur oldugum durumlardan biri malesef sutyen takmak kabusm oldu bez olanlarida sevmiyorum o yüzden cok zorlanıyorum

Kızlar merhaba ayrıntılısı iyi geçen arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim. ben baya oldu yazmaya fırsat bulamıyorum azıcık yoruldum hemen leke gördüm hastaneye gittik çok şükür birşey çıkmadı ama siz siz olun sakın çok zormalayın belinizi. Bu arada bebeğin beşiği geldi bakın bu oğlumun yatağıEki Görüntüle 1912602
Ayy güle güle yatsin icinde kuzun :anne:

Bilmiyorum ki kizlar ya neden boyle ozledim o tekmeleri resmen keske ne pozisyonda olduklarini gorebilseydik... korkuyorum acaba kordonuna falan mi dolasti hareket edemiyor :KK43: hos teyzeside oyleymis annem hic oynamazdi her hafta doktora giderdim yuregim agzimda derdi tembel bizimkiler heralde keyiflerine duskun olcaklar :)
Tembel minnos bunlar tembel :KK46::anne:

Bu site ne guzelmis bir suru model var. Isme karar verince birini secip siparis vereyim. Hem uygun hem sik. Tesekkur ederim canim cok iyi oldu bu. Peki sizce 100 tane yeter mi?

Ne demek rica ederim:) Bence yeterli canım ya. Zaten hastaneye ne kadar kişi gelir ki? Yarısından fazlası kalabilir bile belki, geri kalanı da eve gelen gidene dağıtılır zaten.

Kızlar merhaba ayrıntılısı iyi geçen arkadaşlar gözünüz aydın çok sevindim. ben baya oldu yazmaya fırsat bulamıyorum azıcık yoruldum hemen leke gördüm hastaneye gittik çok şükür birşey çıkmadı ama siz siz olun sakın çok zormalayın belinizi. Bu arada bebeğin beşiği geldi bakın bu oğlumun yatağıEki Görüntüle 1912602
Ohhh mışıl mışıl uyuyacak bu beşikte :nazar:

Çok hastayım sabah 5 oluyor 3den beri uyanığım daha sabah işe gidecem küçük bebeğim var 14 aylık:( dr'a gittim grip olmuşum c vitamini ve panadol verdi geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi nasıl geçecek ki ilaçsız offfff ben şifayı kapmışım öksür öksür boğazım tahriş oldu allah bütün hasta hamilelere yardım etsin

Bende iki hafta önce oyleydim.ıhlamur içine adacayı tarcın koydum birazda limon öyle içtim bolbol mandalina yedim su içtim öyle atlattım bide çok dinlendim.sende dinlen canım
Adacayi hamilelere yasak yalniz. Dusuk yaptirabiliyor dikkat edin. Dr.lar icmeyin diyor

Çok hastayım sabah 5 oluyor 3den beri uyanığım daha sabah işe gidecem küçük bebeğim var 14 aylık:KK43: dr'a gittim grip olmuşum c vitamini ve panadol verdi geçmezse antibiyotiğe başlarız dedi nasıl geçecek ki ilaçsız offfff ben şifayı kapmışım öksür öksür boğazım tahriş oldu allah bütün hasta hamilelere yardım etsin
Geçmiş olsun ben de hastayim bana ilaç vermedi antibiyotiklik değilsin dedi. Rapor alamiyor musun? Ben bugün gidip 2 günlük rapor alicam 10 gün oldu artik çok sıkıldım

Back
X