- 3 Nisan 2017
- 19
- 6
- 6
- 38
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.621
Pisik kremi kesinlikle sudocrem oneririm. Sut sagma makinesi almadim gerek gormuyorum ama philips avent ve lasinohun makinelerini oneriyorlar
Bence fark yoktur. Arkadasım yıllardır kullanıyor lansinohu sıkıntı yaşamadı.Ayrıca avent ile
lansinoh ile avent arasında çok fark var mı fiyat farklı baya
Eğer çocuk doğunca çalışacak isen elektrikli, çalışmayacak isen manuel al. Ben evde olacağım için manuel aldım.Süt sağma Makinesi elektrikli mi aldınız ? Elektrikli olmazsa çok mu zor olur acaba kullanması
Eğer çocuk doğunca çalışacak isen elektrikli, çalışmayacak isen manuel al. Ben evde olacağım için manuel aldım.
Pişik kremi desitin aldım sudocrem çok tavsiye edilmiş bir yedek de ondan alacağım. İşe başlamaya yakın da avent ya da lansinoh elektrikli süt sağma makinesinden birini alayım diye düşünüyorum.merhaba kızlar.. forumu başlarda bi görmüştüm ama sonra çok giremedim.. benim doğum da kasımın sonu görünüyor.
bişey sormak istiyorum tecrübeli ya da araştırmış olan annelere :) pişik kremi ve süt sağma makinesi hangi marka aldınız? öneriniz var mı?
ben avent almıştım memnun kalmadım. lansinoh un ürünleri genel olarak daha güzel. göğüs pedi falan çok iiyiydi mesela. makinesini bilmem ama aventten memnun kalmadım diyebilirim.Ayrıca avent ile
lansinoh ile avent arasında çok fark var mı fiyat farklı baya
Canım ben bulamadı. O sayfayı. Tam olarak ismi renkli. mucizeler mi?Ben renkli.mucizeler var instagramda ondan sipariş verdim gayet uyguna geldi dikişi de güzel
Lateks yatak bebek omurga sağlığı için en iyi olanıymış canım. Bir ortapedi doktorunun yazısını okumuştum ama linki şuanda bulamadım. Ben yataşın agu modelini aldım ama park yatağa olur mu bilmiyorum.Bugün eksikler için alışverişe çıkacağız. Park yatağa karar verebildim sonunda ama içine nasıl bir yatak almalıyım. Visco mu, sünger mi, pamuk mu hangisi daha sağlıklıdır? Bir de ateş ölçer ve burun aspiratörü ne tavsiye edersiniz?
Merhaba 2017 Kasım Anneleri;
İlk üç aylık dönemimizi bir çoğumuz geride bıraktık. Kimimiz bebişlerinin cinsiyetini öğrenebildik kimimizde mayıs sonunu bekliyoruz hayırlısıyla öğrenir öğrenmez alışveriş yapmak için yanıp tutuşan anneler olarak bizimde aldıklarımızı paylaştığımız bir topiğimiz olsun istedim. Bebişlerimizin bir nevi çeyizini birlikte hazırlayalım aldıklarımızı paylaşalım yakaladığımız indirimlerden birbirimizi haberdar edelim. Tabi bu konuda da deneyimli annelerin yardımına çok ihtiyacımız olacak. İlk sayfamızı sürekli yenileyerek hem bebeklerimizin ihtiyaç listesini, hemde doğumumuzda hastane çantamıza neleri koyacağımızı zamanı geldiğinde hep birlikte oluşturalım
BEBEK İHTİYAÇ LİSTEMİZ
Giysi Grubu
Hastane Çıkışı 2 adet (bir tanesi bebeğimiz doğduktan sonra bir tanesi de süslü olanlardan foto çekimi için)
Alttan çıtçıtlı badi 5-6 adet (bizler kasım annesi olacağımızdan uzun kollu)
Atlet Kilot (ben çok elzem olduğunu düşünmüyorum)
Zıbın (ben hala ne işe yaradığını bilmiyorum)
Tulum 3-4 adet
Pijama takımı
Bere 3-4 adet
Eldiven 3-4 adet
Çorap Patik 3-4 adet
Önlük
Patikli Pantolon
Hırka-Yelek
Ağız Mendili 6-7 adet
Müslin bez
Yüz örtüsü
Alt Açma
Battaniye (Penye, Kadife, Peluş)
Nevresim Takımı
Temizlik Grubu
Tırnak Makası
Burun Aspiratörü
Derece
Islak Mendil
Pişik Kremi
Bebeyağı
Saç Fırçası
Küvet
Küvet Filesi
Şampuan
Kova
Maşrapa
Banyo Süngeri
Banyo Havlusu
Bornoz
Yeni Doğan Bebek Bezi
Beslenme Grubu
Biberon
Biberon Temizleme Fırçası
Emzik
ANNE İHTİYAÇ LİSTEMİZ
Emzirme Sütyeni
Göğüs Kalkanı
Lohusa Gecelik ve Pijama takımı
Süt Sağma Makinesi
HASTANE ÇANTASI LİSTEMİZ
Visco aldık bizBugün eksikler için alışverişe çıkacağız. Park yatağa karar verebildim sonunda ama içine nasıl bir yatak almalıyım. Visco mu, sünger mi, pamuk mu hangisi daha sağlıklıdır? Bir de ateş ölçer ve burun aspiratörü ne tavsiye edersiniz?
Hastane cantası listemiz bos arkadaslar niye keske bu
ben koyduklarımi yazayım canim valize koydum bir tane inçe battaniye bir tane polar battaniye iki tane ic dis zıbın iki tane takım corap ağız mendili, emzirme yastigi pembe yuz örtüsü 10 tane bebek bezi belki Laz'ım olur diye emzik koydum eldiven ve şapka takimlar da var diye ekstra almadim göbeği düşene kadar zıbın giyemez diye ic dis zıbın daha iyiymiş o yuzden ic dis zıbın koydumKimse cvp vermicek sanırım
Lateks yatak bebek omurga sağlığı için en iyi olanıymış canım. Bir ortapedi doktorunun yazısını okumuştum ama linki şuanda bulamadım. Ben yataşın agu modelini aldım ama park yatağa olur mu bilmiyorum.
Sağ olun kızlar. Kraft park yatak ve yataşın pamuk yatağını aldık. Burun aspiratörü bebedor aldım, ateş ölçer braunda karar kıldık ama daha alamadık onu. Çok şükür eksiklerimiz tamamlandı sayılır. Lohusa pijama ve geceliğim kaldı. Bir de emzirme atleti.Visco aldık biz
ben koyduklarımi yazayım canim valize koydum bir tane inçe battaniye bir tane polar battaniye iki tane ic dis zıbın iki tane takım corap ağız mendili, emzirme yastigi pembe yuz örtüsü 10 tane bebek bezi belki Laz'ım olur diye emzik koydum eldiven ve şapka takimlar da var diye ekstra almadim göbeği düşene kadar zıbın giyemez diye ic dis zıbın daha iyiymiş o yuzden ic dis zıbın koydum
O konu da ben de kararsiz kaldım ama istersen bez sayısını artır canim kendime daha hazırlamadım canta ama lohusa kilotları var e bebekte ondan aldım onu koyacağım depend hasta bezi koyacağım pijama gecelik bir de üşürsün diyo herkes yelek tarzı bir şey alacağım ekstra kendime. Havlu ıslak mendil normal kağıt havlu alacağım. Hatta abartıp pilates topumu da götüreceğim pilates hareketleri doğumu kolaylaştırıyor diye ama kendim icin daha valiz hazırlamadım aklımdan bunlar geciyoSagol cnm 10 tane bebek bezi yeterli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?