2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Merhaba arkadaşlar. Ben de Kasım annesiyim. Bir aksilik olmazsa Kasım ortası gibi doğacak oğlum. 5 yaşında da bir kızım var. Kızımda sıkı bir KK annesiydim, şimdi de takip ediyorum yazdıklarınızı. İkinci çocuk olunca henüz hiçbir alışveriş yapmadım. Ama yavaştan başlayacağım artık. Yukarıdaki sorularla ilgili ben avent elektrikli süt makinesi kullanmıştım kızımda, çok memnunum. 15 ay sağdım çalışırken de.. Yine onu kullanacağım. Bu arada çalışmasanız da pompa gerekli bence, en azından manuel. Pişik kremi mustela almıştım. Önce bariyer kullanıyordum ama işe yaramadı yine de pişik oldu. Sonra pişik kremini aldım o hemen geçirdi. Ama şu an herkesten sudocremin iyi olduğunu duyuyorum. Onu araştıracağım içinde zararlı bir madde yoksa onu almayı düşünüyorum.
Kızım zamanında bilmediğim şimdi popüler olan şeylere bakıyorum ben de.. Bunlardan biri de babynest. Sizden alan, kullanan ya da araştıran var mı? Kullanışlı birşey mi ve nerden almamı tavsiye edersiniz?

Eğer çocuk doğunca çalışacak isen elektrikli, çalışmayacak isen manuel al. Ben evde olacağım için manuel aldım.

ben öğretmenim ilk dönem doğum izniyle kapanıyor.. 2.dönem çalışıcam ama az çalışırım haftada 3 gün falan o da tam gün bile olmayabilir. onun için kararsız kaldım, elektrikli mi manuel mi alsam bilemedim

Pişik kremi desitin aldım sudocrem çok tavsiye edilmiş bir yedek de ondan alacağım. İşe başlamaya yakın da avent ya da lansinoh elektrikli süt sağma makinesinden birini alayım diye düşünüyorum.

Ve bende son eksiğim süt sağma makinesini alarak alışverişimi bitirmiş bulunuyorum. Lansinoh tekli elektrikli göğüs pompasını aldım indirimle 180 tl ye geldi. Şimdi o minicik kıyafetleri yılayıp ütüleme zamanı. 1hafta daha çalışıp doğum iznine ayrılacam artık. Doktorum büyük ihtimal 15-20 ekim arası alacazdoğuma dedi. Çok heyecanlıyım

Bugün eksikler için alışverişe çıkacağız. Park yatağa karar verebildim sonunda ama içine nasıl bir yatak almalıyım. Visco mu, sünger mi, pamuk mu hangisi daha sağlıklıdır? Bir de ateş ölçer ve burun aspiratörü ne tavsiye edersiniz?

Lateks yatak bebek omurga sağlığı için en iyi olanıymış canım. Bir ortapedi doktorunun yazısını okumuştum ama linki şuanda bulamadım. Ben yataşın agu modelini aldım ama park yatağa olur mu bilmiyorum.

Burun aspiratörünü otribebe aldım. Ateş ölçeri kullanmadığım için tavsiye edemeyeceğim wellgro die bir marka aldım.

Merhaba kızlar bu konu konuşuldumu bilmiyorum ama hastane cantasina ne koydunuz birde sezaryan ve normal dogum cantasina koyulcaklarda farkli bisey var mi?? gereksiz seylerlede doldurmak istemiyorum cantayı.

Hastane cantası listemiz bos arkadaslar niye keske bu alanda dolu olsaydi yardıma ihtiyacım var bu konuda

Hastane cantası listemiz bos arkadaslar niye keske bu
Kimse cvp vermicek sanırım
ben koyduklarımi yazayım canim valize koydum bir tane inçe battaniye bir tane polar battaniye iki tane ic dis zıbın iki tane takım corap ağız mendili, emzirme yastigi pembe yuz örtüsü 10 tane bebek bezi belki Laz'ım olur diye emzik koydum eldiven ve şapka takimlar da var diye ekstra almadim göbeği düşene kadar zıbın giyemez diye ic dis zıbın daha iyiymiş o yuzden ic dis zıbın koydum

Visco aldık biz
Sağ olun kızlar. Kraft park yatak ve yataşın pamuk yatağını aldık. Burun aspiratörü bebedor aldım, ateş ölçer braunda karar kıldık ama daha alamadık onu. Çok şükür eksiklerimiz tamamlandı sayılır. Lohusa pijama ve geceliğim kaldı. Bir de emzirme atleti.

Sagol cnm 10 tane bebek bezi yeterli olur mu?

Sagol cnm 10 tane bebek bezi yeterli olur mu?
O konu da ben de kararsiz kaldım ama istersen bez sayısını artır canim kendime daha hazırlamadım canta ama lohusa kilotları var e bebekte ondan aldım onu koyacağım depend hasta bezi koyacağım pijama gecelik bir de üşürsün diyo herkes yelek tarzı bir şey alacağım ekstra kendime. Havlu ıslak mendil normal kağıt havlu alacağım. Hatta abartıp pilates topumu da götüreceğim pilates hareketleri doğumu kolaylaştırıyor diye ama kendim icin daha valiz hazırlamadım aklımdan bunlar geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…