2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Bunu ozellikle hastaneye gittigimde soracagim bazi hastanelerde bebegin cinsiyetine gore nevresim rengi ayarlayip tertemiz nevresimler seriyorlar. Eger boyle bir hizmet yoksa bende goturecegim
Ben de sorayim canim hastaneye ama sanmiyorum olsa bile istedigimiz gibi bsy deildir diye dusunuyorum.sen nasil bir sey aldin ya da alacaksin şık ve sade bir sey istiyorum ben ama bulamadim bir turlu gonlume gore.cift kisilikler tam istedigim gibi daha hic kullanmadiklarim da var yeni evli olunca ama tek kisilikleri sportif almisim ya da dantelli yaptirmisiz.şık sade bir takim bulursan bana da haber ver :)

Lohusa geceliği mi almalıyım yoksa pijama mı. Ayrıca o terliği nerede giyecez evde mi ???
Ben hastamede giymeye gecelik evde giymeye pijama aldım. Terligi aslına bakarsan cok lüzümlu bulmuyorum kuzenim hediye e olarak almış. Hastaneye götürmem onu evde giyerim misafirler geldiginde

Canim carsaf cok sık bisi olmasada yastik kilifimi guzel bisi istiyorum ve ceyizimde var tamda dusundugum bisi carsaf nevresim degistiriyorlarsa yinede yastik kilifi goturecegim ben

Canim carsaf cok sık bisi olmasada yastik kilifimi guzel bisi istiyorum ve ceyizimde var tamda dusundugum bisi carsaf nevresim degistiriyorlarsa yinede yastik kilifi goturecegim ben
O da olabilir canim dogru ama tam takim olsun istiyorum sadece o gun kullanip ani olarak kaldirayim diye:) aslinda tam istedigim gibi cift kisilikler var ceyizimde ama yaptirmaya karar verdim bayramdan sonra ayarlicam insallah :)

Nirodha pijama da gecelik de ihtiyaç bence. Sezeryandan çıkınca bana gecelik giydirmişlerdi. Sonra yürürken çıkardım pijama giydim daha rahat yürüdüm. Evde de pijamayla daha rahattım gecelikle üşümüştüm geri sıyrıldığı için

Ben de hastanede giymek için hem gecelik hem de pijama alacağım. İkisi de bulunsun istiyorum. Lohusa terliğini hastanede giyeceğim eve gelince çamaşır makinesinde yıkar yine giyerim. Evde rahat eşofman tarzı şeyler giyerim, misafirlerin yanında gecelikle pijamayla duramam evde.

Lohusa geceliğini uzun kollu mu alacaksınız yoksa yarım kollu mu? Doğumdan sonra ve emzirirken çok terlendiğini söylüyorlar ne kadar doğru bilmiyorum.

ilk bebeğim olacak süt pompasını elektrikli alacağım çevremde bebeği olan anneler manuelde yorulduklarını söylediler ve bazıları elektriklialdı daha sonradan.

Canim astar diktirdin mi canim battaniyeye kalpli olana ben de diktireyim diyorum pamuklu kumas aldik ama terzide mi diktirdin sen yoksa orerek mi gecirdin astari canim

Canim astar diktirdin mi canim battaniyeye kalpli olana ben de diktireyim diyorum pamuklu kumas aldik ama terzide mi diktirdin sen yoksa orerek mi gecirdin astari canim
Yok canım henüz diktirmedim ama terziye vercem
Annem bi battaniye örmüş kenarlarında küçük güpürle astar diktirmiş çok beğendim aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorum bende

Yok canım henüz diktirmedim ama terziye vercem
Annem bi battaniye örmüş kenarlarında küçük güpürle astar diktirmiş çok beğendim aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorum bende
Iyi fikirmis canim resmi var mi kupurlu olanin kenarlari nasil fikir alayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…