- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 33
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.381
Ben de nasil bir sey alsam ya da yaptirsam kararsiz kaldim canim şık ama sade bsy istiyorum sen nasil bir sey yaptirdinBen aldım canım hem kendime hem oğluşuma güzel bi pike takımı yaptırdım
Ben de sorayim canim hastaneye ama sanmiyorum olsa bile istedigimiz gibi bsy deildir diye dusunuyorum.sen nasil bir sey aldin ya da alacaksin şık ve sade bir sey istiyorum ben ama bulamadim bir turlu gonlume gore.cift kisilikler tam istedigim gibi daha hic kullanmadiklarim da var yeni evli olunca ama tek kisilikleri sportif almisim ya da dantelli yaptirmisiz.şık sade bir takim bulursan bana da haber ver :)Bunu ozellikle hastaneye gittigimde soracagim bazi hastanelerde bebegin cinsiyetine gore nevresim rengi ayarlayip tertemiz nevresimler seriyorlar. Eger boyle bir hizmet yoksa bende goturecegim
Ben hastamede giymeye gecelik evde giymeye pijama aldım. Terligi aslına bakarsan cok lüzümlu bulmuyorum kuzenim hediye e olarak almış. Hastaneye götürmem onu evde giyerim misafirler geldigindeLohusa geceliği mi almalıyım yoksa pijama mı. Ayrıca o terliği nerede giyecez evde mi ???
Canim carsaf cok sık bisi olmasada yastik kilifimi guzel bisi istiyorum ve ceyizimde var tamda dusundugum bisi carsaf nevresim degistiriyorlarsa yinede yastik kilifi goturecegim benBen de sorayim canim hastaneye ama sanmiyorum olsa bile istedigimiz gibi bsy deildir diye dusunuyorum.sen nasil bir sey aldin ya da alacaksin şık ve sade bir sey istiyorum ben ama bulamadim bir turlu gonlume gore.cift kisilikler tam istedigim gibi daha hic kullanmadiklarim da var yeni evli olunca ama tek kisilikleri sportif almisim ya da dantelli yaptirmisiz.şık sade bir takim bulursan bana da haber ver :)
O da olabilir canim dogru ama tam takim olsun istiyorum sadece o gun kullanip ani olarak kaldirayim diye:) aslinda tam istedigim gibi cift kisilikler var ceyizimde ama yaptirmaya karar verdim bayramdan sonra ayarlicam insallah :)Canim carsaf cok sık bisi olmasada yastik kilifimi guzel bisi istiyorum ve ceyizimde var tamda dusundugum bisi carsaf nevresim degistiriyorlarsa yinede yastik kilifi goturecegim ben
Canim foto koyarmisin sana zahmet bize fikir olsunBen aldım canım hem kendime hem oğluşuma güzel bi pike takımı yaptırdım
Ben ikisinden de almaya karar verdim hangisinde rahat edeceğimi kestiremedim.Lohusa geceliği mi almalıyım yoksa pijama mı. Ayrıca o terliği nerede giyecez evde mi ???
ilk bebeğim olacak süt pompasını elektrikli alacağım çevremde bebeği olan anneler manuelde yorulduklarını söylediler ve bazıları elektriklialdı daha sonradan.tecrübeli annelere bir sorum olacak manuelde olsa doğum için bi süt pompası almak lazım mı sizce çok arada kaldım ben ama mama vermektense ters bi durumda sağmak için acaba alsam koysam mı hastane çantama diyorum
tamam o şekilde yapayım.misschery canım sabahlık alacaksan bence kısa kollu al geceliği.pijamayı uzun kol al.
Canim astar diktirdin mi canim battaniyeye kalpli olana ben de diktireyim diyorum pamuklu kumas aldik ama terzide mi diktirdin sen yoksa orerek mi gecirdin astari canimTeşekkür ederim canım anneninde ellerine sağlık çok beğendim sağlıklı günlerde kullansın bebeğin inşallah
Kalplinin de renklerini çok beğendim cıvıl cıvıl
Bayağı ağır bi battaniye çok sıcak tutar bebişlerimizi içine pamuklu bir kumaştan astar diktircem sonuçta yün ip ağzına falan girmesin
Yok canım henüz diktirmedim ama terziye vercemCanim astar diktirdin mi canim battaniyeye kalpli olana ben de diktireyim diyorum pamuklu kumas aldik ama terzide mi diktirdin sen yoksa orerek mi gecirdin astari canim
Iyi fikirmis canim resmi var mi kupurlu olanin kenarlari nasil fikir alayim :)Yok canım henüz diktirmedim ama terziye vercem
Annem bi battaniye örmüş kenarlarında küçük güpürle astar diktirmiş çok beğendim aynı şekilde yaptırmayı düşünüyorum bende
Yarın fırsat bulursam çeker gönderirim canım yola çıkcam da herşeyi toparladım o yüzden :)Iyi fikirmis canim resmi var mi kupurlu olanin kenarlari nasil fikir alayim :)
Tamam canim musait olunca gonderirsin:)iyi yolculuklar bu arada:)Yarın fırsat bulursam çeker gönderirim canım yola çıkcam da herşeyi toparladım o yüzden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?