• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Canlar, sorular baya güzel fikir sahibi arkadaşlardan aydınlatmalarını bekleyelim inşallah.
Ben lohusa takımı ve Bebek için hastane çıkışı tulum vb için arkadaşların önerisiyle Bursa'ya gitmeye karar verdim. İstanbul'da Eminönü çok kalabalık ve fiyatları da uygun değil. Bursa'dan bir defa alışveriş yapmıştım bana güzel kumaşı olan türden çamaşırlar denk geldi sanırım baya uzun süre kullandım. aramızda varsa Bursalı olanlardan da fikir edinebilir miyiz? Gezmeye gelip bir iki saat de alışveriş yapıp dönsek mi ne dersiniz? Yoksa internetten mi sipariş etsek mesela bunun fiyatı uygun mu? Ne dersiniz?
Ben lohusa sepetinden almayı düşünüyorum daha önce alan arkadaşlar kumaşının güzel olduğunu söyledi fiyatları da uygun bence

Canlar, sorular baya güzel fikir sahibi arkadaşlardan aydınlatmalarını bekleyelim inşallah.
Ben lohusa takımı ve Bebek için hastane çıkışı tulum vb için arkadaşların önerisiyle Bursa'ya gitmeye karar verdim. İstanbul'da Eminönü çok kalabalık ve fiyatları da uygun değil. Bursa'dan bir defa alışveriş yapmıştım bana güzel kumaşı olan türden çamaşırlar denk geldi sanırım baya uzun süre kullandım. aramızda varsa Bursalı olanlardan da fikir edinebilir miyiz? Gezmeye gelip bir iki saat de alışveriş yapıp dönsek mi ne dersiniz? Yoksa internetten mi sipariş etsek mesela bunun fiyatı uygun mu? Ne dersiniz?
Ben Bursa'dayim canim ama ben de Eminönü'ne gidebilsem keske diyorum :D :D

image.jpg Ben de bu takımı almıştım kızlar ve çok memnunum çok beğendim kumaşını ve duruşunu

Günaydın anneler :)) Doğum paketi oluyormus içinde fotoğrafçı da oluyormus Yen'i doğan bebeğin resmini çekmek flashlar falan aklımı karıştırdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Ben açıkçası bebeğin daha kırkı çıkmadan az ele gelmeden o flaşlara maruz kalıp abuk subuk şekillere sokularak fotosunun çekilmesinden yana değilim.

Günaydın anneler :)) Doğum paketi oluyormus içinde fotoğrafçı da oluyormus Yen'i doğan bebeğin resmini çekmek flashlar falan aklımı karıştırdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

Ben oğlumda yenidoğan çekimi yaptırmıştım, allah nasip ederse şimdi de istiyorum. Öyle flaşlar falan patlamıyor çekimde. Ona göre ayarlıyorlar zaten, ortam ışığını kullanıyorlar çekimde. Ekstradan bir ışık kaynağı ya da flaş olmadı yani bizde. Bebek de rahatsız olmuyor, hatta benim oğlum çekim yapılırken uyumuştu bile :) çekene göre değişir mi diyeceğim ama sanmam. Fotoğrafçılık eğitimi almıştım, her alanda (mimari, ürün, portre, doğa vs) gerekli olan belli kriterlere uyuyoruz, ayarlamalar yapıyoruz. Ben mimari çekimler yapıyorum yenidoğan çekimini hakkında tecrübem yok ama onda da bebekler söz konusuyken heryerde flaşsız olması gerekir diye düşünüyorum. Işık ayarı gereken yerlerde photoshop kullanılıyordur.

Back