2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Selamun aleyküm herkese, Bebek arabası alanlar,modelde karar verenler ve iyi araştırıp önerisi olan varsa fikirlerini alabilir miyiz?
Ben geçenlerde welcome baby de bir ürüne baktım travel systemdi ağırlığından kaldıramadım. Tamam görsel güzel, ama onu katlaması kaldırması felaket olur.. bastonlularda ana kucağını takabileceğim modeller bakıyorum kullanan varsa özellikle belirtebilir mi ?

Ben soobaby aldım jokerden. Baston tipi ama puset yerleştirilebiliniyor. 500 tl ye geldi araba ve puset ağırlığı da 7kilo gibiydi o nedenle bana uygun geldi

28.haftaya girme münasebeti ile ilk bebek eşyamızı aldık. İlk kez hemde :) Diyarbakır'da bulunan bir mağazadan gidip yatak odasına koymak için beşik aldık. 230 tl berdik beşiğe ama güzeldi yani sağlamdı. İçime sindi

Eklentiler

• downloadfile-2.jpg
    24,5 KB · Görüntüleme: 135
kızlar banyo bakımı için hangi markaları aldınız ve neler aldınız sadece şampuan ve yağ yeterlimi pudra alsam mı bilemiyorum yaa
Pudra çok tozuttuğu için ileride akciğer hastalıklarına yol açabilirmiş tavsiye etmiyorlar. Altını sık değiştirip iyi bi pişik kremi yeterli bence :)

Benimde merak ettigim konu bende daha almadim sampuan yag vs. Hangi marka alsam bilemiyorum benide aydınlatırsanız sevinirim.
Bebek pudrasını akciğerlere toz kaçacağı için ve bebe yağını da kansorejen old için tavsiye etmiyorlar ben kızımda sebamed şampuan ve sabunu kullanmıştım nemlendirici olarak da zeytinyağını benmari usulü ısıtarak asidini azaltıp kullanmıştım ama şimdi mustela ya da biobaby kullanmayı düşünüyorum beyaz tenli bebeklerde özellikle kış aylarında aşırı cilt kuruluğu old için kızımın Dr önermişti yanaklarında geçmeyen pullanma olmuştu

Bebek arabası olarak casual cadillac alan ya da kullanan var mı acaba? Fiyatları hiç düşmüyor nette bile çok kararsızım hala.
Beşik olarak da park yatak alacağım evim küçük çünkü seneye de tayin düşünüyoruz. Onda beğendiğiniz model var mı?

Dalin en eski en bilindik marka. Ben ondan kullanacağım. Zira ben çocukluk dönemimde de onu kullanırdı anacağızım

Tsk kızlar cevaplarınız icin bende dalin düşünmüştüm ama mustelanın ve sebamed ürünleride iyi diye duydum kullanan annelrde tavsiye etti belki kullanarak da anlarız neyin iyi oldugunu cunķu her urün her bebege iyi gelmiyo..

Biz park yatak sunny baby delmon modelini aldık baya arastırmıştkm ölçüleri vs titresşimli olması hep hosumuza gitti onu tercih ettik

Sağlıklı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah canım

Benim kizimda kullandigimin aynisi. Bizimki de kirmizisiydi :))) hayirli olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…