- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.261
Ben lohusa sepetinden almayı düşünüyorum daha önce alan arkadaşlar kumaşının güzel olduğunu söyledi fiyatları da uygun benceCanlar, sorular baya güzel fikir sahibi arkadaşlardan aydınlatmalarını bekleyelim inşallah.
Ben lohusa takımı ve Bebek için hastane çıkışı tulum vb için arkadaşların önerisiyle Bursa'ya gitmeye karar verdim. İstanbul'da Eminönü çok kalabalık ve fiyatları da uygun değil. Bursa'dan bir defa alışveriş yapmıştım bana güzel kumaşı olan türden çamaşırlar denk geldi sanırım baya uzun süre kullandım. aramızda varsa Bursalı olanlardan da fikir edinebilir miyiz? Gezmeye gelip bir iki saat de alışveriş yapıp dönsek mi ne dersiniz? Yoksa internetten mi sipariş etsek mesela bunun fiyatı uygun mu? Ne dersiniz?
Ben Bursa'dayim canim ama ben de Eminönü'ne gidebilsem keske diyorumCanlar, sorular baya güzel fikir sahibi arkadaşlardan aydınlatmalarını bekleyelim inşallah.
Ben lohusa takımı ve Bebek için hastane çıkışı tulum vb için arkadaşların önerisiyle Bursa'ya gitmeye karar verdim. İstanbul'da Eminönü çok kalabalık ve fiyatları da uygun değil. Bursa'dan bir defa alışveriş yapmıştım bana güzel kumaşı olan türden çamaşırlar denk geldi sanırım baya uzun süre kullandım. aramızda varsa Bursalı olanlardan da fikir edinebilir miyiz? Gezmeye gelip bir iki saat de alışveriş yapıp dönsek mi ne dersiniz? Yoksa internetten mi sipariş etsek mesela bunun fiyatı uygun mu? Ne dersiniz?
Siz nerden almıştınız internetten mi aldınız takımı güzelmişEki Görüntüle 2037338 Ben de bu takımı almıştım kızlar ve çok memnunum çok beğendim kumaşını ve duruşunu
Ben açıkçası bebeğin daha kırkı çıkmadan az ele gelmeden o flaşlara maruz kalıp abuk subuk şekillere sokularak fotosunun çekilmesinden yana değilim.Günaydın anneler :)) Doğum paketi oluyormus içinde fotoğrafçı da oluyormus Yen'i doğan bebeğin resmini çekmek flashlar falan aklımı karıştırdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Yok hayır internetten almadım. İzmirdeyim, kemeraltından almıştım..Siz nerden almıştınız internetten mi aldınız takımı güzelmiş
Güzel ama kasımda soğuk olmaz mı? Uzun kollu alsam diye düşünüyorum daYok hayır internetten almadım. İzmirdeyim, kemeraltından almıştım..
haklısın herkes ulaşamadığını güzel bilirBen Bursa'dayim canim ama ben de Eminönü'ne gidebilsem keske diyorum
Aynen canim :)aslinda her yerde ayni mallar var bedenini tutturabilirsen en iyisi internetten almak hem de hic yorulmadan :)haklısın herkes ulaşamadığını güzel bilir
Ya işte kumaşına güven olmuyor ki kardeşcanAynen canim :)aslinda her yerde ayni mallar var bedenini tutturabilirsen en iyisi internetten almak hem de hic yorulmadan :)
Iste ben de bu yuzden alamiyorum internetten ama kucugun caresi yok yine buyuk olsa halledilir bir sekildeYa işte kumaşına güven olmuyor ki kardeşcan
Bir de normalde 40 beden giyiyordum şimdi daha da büyüyoruz m yerine l mi alsam bilemedim
Biz sleepy aldık. Abimlerde onu kullanıyor cok memnunlarKızlar ii akşamlar hepinize. Bebişler için hangi bezleri öneriyorsunuz??
Son aylarda 2 kat şişkinlik oluyor ve doğumdan hemen sonra geçmiyor. Bence xl al. Doğuma 1 hafta kala daraltma vs işlemi yaparsın çok geniş gelirseYa işte kumaşına güven olmuyor ki kardeşcan
Bir de normalde 40 beden giyiyordum şimdi daha da büyüyoruz m yerine l mi alsam bilemedim
bence çok büyük almayın. nihayetinde doğumdan sonra giyeceksiniz. doğum sonrası göbek 4-5 aylıkkenki haline dönüyormuş. onu düşünerek alın derim ben.Ya işte kumaşına güven olmuyor ki kardeşcan
Günaydın anneler :)) Doğum paketi oluyormus içinde fotoğrafçı da oluyormus Yen'i doğan bebeğin resmini çekmek flashlar falan aklımı karıştırdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz
Uzun kollu takımım da var, ama benim doğumum ekim başına geliyor daha hava soğumamış olur benceGüzel ama kasımda soğuk olmaz mı? Uzun kollu alsam diye düşünüyorum da
Ben molfix göbek oyuntulu Yen'i doğan almayı düşünüyorum canimKızlar ii akşamlar hepinize. Bebişler için hangi bezleri öneriyorsunuz??
Yok ya benim aralık gibi donacağım sanırım şimdiden havalar soğumaya başladıUzun kollu takımım da var, ama benim doğumum ekim başına geliyor daha hava soğumamış olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?