- 23 Nisan 2011
- 2.691
- 660
- 363
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.241
Dün akşam evimizin karşısındaki bir bebek eşyası satan mağazaya gittim. Babylife katlanabilir sepet beşik 100 tl idi. Ama içi için yatak lazım. Öneriniz varmı. Sepet beşik için yatak önerisi
Uyyyy bayıldım ben buna yaaa... kuzum ben böle almıcam ama hani bu ışık tavana vuruyor ya ondan alacamMerhaba kızlar,
bu abajur bebiş odası için nasıl, beyaz şifonyerimin üstüne koymayı düşünüyorum fiyatı da epey düşmüş:
https://www.englishhome.com.tr/kitty-polyresin-ayakli-abajur-27x27x41-cm-bej.html
Baby center in setleri cok güzel hem organik pamuk. Ben onlu setini aldım cıvıldan su anda bakıyorum 5li seti var. Oradan bakabilirsiniz.Kızlar beşli hastane çıkışı bakıyorum. Alt üst eldiven şapka önlük olanlardan. Bu şekilde takım alan varsa hangi marka ve modelleri tercih ettiniz fikir olsun bana??
Bence iki onlu takım fazla değil, ben üç tane aldım şimdi bi de beşli alacağım. Ama benim onlu takımlarımın biri taş süslemeli olanlardan yani sürekli giydiremiycem günlük. Bu nedenle beşli alıcam tekrar.Bende çok fazla birşey almadım. Sadece kontrole gittikçe anı hatıra olsun diye tulumlar ve iki beşli takım almıştım. Şimdide on lu iki set beğendim instagram dan. Sizce iki tane fazla mı olur? Satıcı 0-3 ay dedi. İnstagram dan beğendim. Markaları konusunda fikrim yok. Sizce?Eki Görüntüle 2036593 Eki Görüntüle 2036598
tşk ederim canım. trend de e-bebekte kampanya var. Ben piyasa fiyatlarını bilmediğim için yorum yapamıycam bi inceleyin derim hanımlar.Bence iki onlu takım fazla değil, ben üç tane aldım şimdi bi de beşli alacağım. Ama benim onlu takımlarımın biri taş süslemeli olanlardan yani sürekli giydiremiycem günlük. Bu nedenle beşli alıcam tekrar.
Dokunmadan alma derim ben kuzumBende çok fazla birşey almadım. Sadece kontrole gittikçe anı hatıra olsun diye tulumlar ve iki beşli takım almıştım. Şimdide on lu iki set beğendim instagram dan. Sizce iki tane fazla mı olur? Satıcı 0-3 ay dedi. İnstagram dan beğendim. Markaları konusunda fikrim yok. Sizce?Eki Görüntüle 2036593 Eki Görüntüle 2036598
Bitsin de paylaş bizimle canım, merak ettim bende. Şimdiden güle güle kullankızlar ablam nevresim takımına başladı bitmesi için için sabırsızlanıyorumyeni şeyler almak bir bir onları hazırlamak çok hoşuma gidiyor birde üzerimdeki yorgunluk kalksa daha neler yapacağımda sağlıkla gelsin inşallah her şeyleri olur
saolasın canım bebeklerimiz her şeyleriniz güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inşallahBitsin de paylaş bizimle canım, merak ettim bende. Şimdiden güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?