2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Dün akşam evimizin karşısındaki bir bebek eşyası satan mağazaya gittim. Babylife katlanabilir sepet beşik 100 tl idi. Ama içi için yatak lazım. Öneriniz varmı. Sepet beşik için yatak önerisi

kızlar linens'in sitesinde bebek nevresimlerine bir bakın isterseniz. 50-60 liraya bebek nevresimleri var. bir de bebek yastığı aldım 43 liraya yün içerikli. (başını yatırmak için değil, ilk aylarda başı konmuyor yan yatırmak için kullanıcam ilk başlarda) özdilek'in tekstil mağazası varsa bulunduğunuz yerlerde oraya da bir bakın, ben bir outlet center'daki şubesine gittim oradan da bebek nevresimi aldım bayağı ucuzdu.

Günaydın herkese bende ilk hamileliğini yaşayan tecrübesiz ve her bebek mağzalarına girdiğinde aynı yerleri ne alsam diye 40 kere dolanan bi anne adayıyım. Dün e bebeğe gittim ama kışlık ürünler yoktu bi kaç parça bişey aldım ve eb hoşuma gidenleri paylaşmak istedim

Kızlar beşli hastane çıkışı bakıyorum. Alt üst eldiven şapka önlük olanlardan. Bu şekilde takım alan varsa hangi marka ve modelleri tercih ettiniz fikir olsun bana??

Kızlar beşli hastane çıkışı bakıyorum. Alt üst eldiven şapka önlük olanlardan. Bu şekilde takım alan varsa hangi marka ve modelleri tercih ettiniz fikir olsun bana??
Baby center in setleri cok güzel hem organik pamuk. Ben onlu setini aldım cıvıldan su anda bakıyorum 5li seti var. Oradan bakabilirsiniz.

Bende çok fazla birşey almadım. Sadece kontrole gittikçe anı hatıra olsun diye tulumlar ve iki beşli takım almıştım. Şimdide on lu iki set beğendim instagram dan. Sizce iki tane fazla mı olur? Satıcı 0-3 ay dedi. İnstagram dan beğendim. Markaları konusunda fikrim yok. Sizce?

Bence iki onlu takım fazla değil, ben üç tane aldım şimdi bi de beşli alacağım. Ama benim onlu takımlarımın biri taş süslemeli olanlardan yani sürekli giydiremiycem günlük. Bu nedenle beşli alıcam tekrar.

tşk ederim canım. trend de e-bebekte kampanya var. Ben piyasa fiyatlarını bilmediğim için yorum yapamıycam bi inceleyin derim hanımlar.

Dokunmadan alma derim ben kuzum
Bebekler ilk doğduklarında ciltleri ekstra hassas oluyormuş öyle diyorlar

Arkadaşlar, bebek bezi olarak daha ayrıntılı araştırmadım ama 'Latex,paraben,BPA içermez' diye ibaresi olan sadece Molfix'in aşağıdaki ürününü gördüm, bu bezle ilgili bilgisi olan var mı acaba?

Eklentiler

• ekonomikyenido_ansensitiveislakhavlu_dusuk_70.png
    305,5 KB · Görüntüleme: 166
Günaydın anneler :)) Doğum paketi oluyormus içinde fotoğrafçı da oluyormus Yen'i doğan bebeğin resmini çekmek flashlar falan aklımı karıştırdı siz bu konuda ne düşünüyorsunuz

kızlar ablam nevresim takımına başladı bitmesi için için sabırsızlanıyorum yeni şeyler almak bir bir onları hazırlamak çok hoşuma gidiyor birde üzerimdeki yorgunluk kalksa daha neler yapacağımda sağlıkla gelsin inşallah her şeyleri olur

Bitsin de paylaş bizimle canım, merak ettim bende. Şimdiden güle güle kullan

Bitsin de paylaş bizimle canım, merak ettim bende. Şimdiden güle güle kullan
saolasın canım bebeklerimiz her şeyleriniz güzel sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah bu arada ablam kızdı bebeğe neden fırfırlı dantelli ağır bişiler almıyorsun diye dedim anası babası sade oğlumuzda sade olsun

Canlar, sorular baya güzel fikir sahibi arkadaşlardan aydınlatmalarını bekleyelim inşallah.
Ben lohusa takımı ve Bebek için hastane çıkışı tulum vb için arkadaşların önerisiyle Bursa'ya gitmeye karar verdim. İstanbul'da Eminönü çok kalabalık ve fiyatları da uygun değil. Bursa'dan bir defa alışveriş yapmıştım bana güzel kumaşı olan türden çamaşırlar denk geldi sanırım baya uzun süre kullandım. aramızda varsa Bursalı olanlardan da fikir edinebilir miyiz? Gezmeye gelip bir iki saat de alışveriş yapıp dönsek mi ne dersiniz? Yoksa internetten mi sipariş etsek mesela bunun fiyatı uygun mu? Ne dersiniz?

Eklentiler

• IMG_0176.PNG
    243,1 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…