- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.221
Sütü döndürüyor muydunuz
Küçük görünüyor resimde normal puset olarak kullanırız riske atmayız canimCanim simdi yorumlari okudum genrlfe iyi yorumlar ama bir kac kisi saticinin oto koltugu olarak kullanilabilir demesine ragmen urunun uzerinde oto koltugu olarak kullanmayin yazdigini soylemis.zaten arabada kullanmak icin pek guvenli gozukmuyordu canim
Bence yavas yavas al canim ilerleyen haftalarda ağırlaşırız belki cunku ben simdi bile bazen hemen yoruluyorum. Benim de ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle ama ben baybnestleri gereksiz buluyorum görüntüde çok sekeRler ama gereksiz bence. Uyku tulumu alabilirsin yada su tarz battaniye örebilirsinBu arada bir sorum daha olacak.bugün 27 haftalık oldum. Bugüne dek bir çöp almış değilim. Erken doğum ve bebeği kaybetme riskim yüksek olduğu için. Ama yavaştan almam lazım diye düşünüyorum. En azından bebek yatağı beşik nevresim ve giysi gibi. Sizce bayram sonrası 29.haftalık olduğum zaman alayımmı birşeyler yoksa bekleyeyim mi ?
Ayrıca ben bebeğin karyolasını ve dolabını maangoza yaptıracağım.oda çok küçük gardırop gömme olmaz ise yer kaplar. Yatağı da kendi rahatlığımıza göre halledeceğiz. Marangoz siparişten 20 gün sonra teslim ederiz dediydi.
Bayramdan sonra versem ekim ayında ancak gelir . İçine yatağıdır korumasıdır vs alma işini o zamana bırakırım artık.
Kizlar bunlar nasil kullanan var mi degisik geldi bana :)
Bana da mantikli geldi ama kullanisli mi emin deilim :) yatak korumaligi guzel gorunuyor canim tek tek yastik seklinde miben tabi hiç kullanmadım ama ne kadar kullanışlı olduğunu merak ediyorum, işe yarıyor mu? mantıklı gözüküyor çünkü :)
yatak korumayı böyle almayı düşünüyorum, nasıl sizce?
Canım ben onu doğduktan sonra alayım diyorum. Kel doğarsa ihtiyaç duymam diye :dFirca tarak seti aldiniz mi tavsiyeye ihtiyacim var:) baby jem cantali set guzel gorunuyor ama gereksiz parcalari var gibi siz ne dusunuyorsunuz:)
Ben bunu pek kullanışlı bulmadım canım ya portbebe alsan daha iyi bence bundan.Kizlar bunlar nasil kullanan var mi degisik geldi bana :)
ben tabi hiç kullanmadım ama ne kadar kullanışlı olduğunu merak ediyorum, işe yarıyor mu? mantıklı gözüküyor çünkü :)
yatak korumayı böyle almayı düşünüyorum, nasıl sizce?
İnstagramda fşyat sordum her bir karakter için benden 40 tl istedi. Kaç tane yastık istiosan 40 tk her biri. Birde sosis şeklinee olan var 100 tl o da. Çok fazla geldi bana. Nevresim takkmınada 120 tl dedi.
evet evet aynen. yastıklar makul geldi bana, neye baksam 250-300 tl hep. ama nevresime falan girmedim çok fazla geldi o bana da. lc waikiki çok tatlı nevresim takımları yapmış 40 tlden. kumaşına falan daha bakmadım ama alanlar çok beğenmişler. onlara bakmayı düşünüyorum. bi de bebek nevresimi sanki daha çabuk kirleniyordur gibi geliyor ama yanılıyormuyum bilmem.
İnstagramda bir kumaş satan yere denk geldim. Fiyatı makul idi. Ben diyarbakırda yaşıyorum. Burdaki lcw ile başka şehirdekiler aynı değil. Arz talep olayına getiriyor burdaki lcw . İnternet mağazasında da bişi bulamadım. Zaten nevresim dikmekte bişide yok. Yastık yüzü yorgan o kadar. Lastikli çarşafı da ikea dan yada english home dan alırım diye düşünüyorum. Ben instagramda bir sayfa buldum. İstersen özelden sana yazayım. Çok çok ilgili idi. Hatta pazarlık yaparmıyız dedim yardımcı olurum dedi. Eğer sen araştırdı isen seninkinden de fiyat alalım.
Tşk ederim cnm, bugün bakayım ölçülerine fiyatta uygun. Dün bi pikocuya gittim o sadece yan koruma dikimi için 50 dedi kumaşı da biz alıcaz.seda1500 döndüler mesajıma
Ürünün net kullanım alanı olarak ölçüleri, Derinlik: 42 cmEn: 58 cmUzunluk: 93 cm
Ürünün dış ölçüleri (kapladığı kullanım alanı), Derinlik: 80 cm En: 63 cm Uzunluk: 98 cm
Ürünün Koli Ölçüleri, Derinlik: 46 cmEn: 65 cmUzunluk: 95 cm
Merhaba bu ölçülerde bir beşiğe uygundur.
seti beğendiysen sende bak beşiğinin ölçüsüne bana hem güzel hem uygun geldi ayrıca siteden çok kez alışveriş yaptım sen onaylamadıktan sonra kredi kartından tahsilat yapmıyorlar
Tünaydın kızlar. Güzel musmutlu pazarlar :) beşik yada karyola modeli için fikri olan yada alan varmı ? En azından 5 6 yaşa dek kullanabilecwğim birşey olshn istiyorum
Canim konak oluyormus bebeklerin kafasinda sanirim firca o yuzden gerekli diyorlarCanım ben onu doğduktan sonra alayım diyorum. Kel doğarsa ihtiyaç duymam diye :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?