2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

Sütü döndürüyor muydunuz

Dondurmak mı yani?
Süt saklama poşetleriyle dondurucuya koyuyordum ben. 3 ay saklayabiliyorsun dondurucuda. 3 saat oda ısısında, 3 gün buzdolabında, 3 ay dondurucuda saklanabiliyor anne sütü. Ben hep biraz daha erken tüketmeye çalışarak (mesela 3 ay değil de 2-2,5 ay içinde) dondurarak kullandım.

Küçük görünüyor resimde normal puset olarak kullanırız riske atmayız canim

Selam kızlar. Babynest ve uyku tulumu için fikriniz nedir. Benim ilk bebeğim. Deneyimli anneler bana bilgi verir misiniz. Diyarbakırda yaşıyorum. Evim son kat. Hali ile orta kata göre soğuk oluyor

Bu arada bir sorum daha olacak.bugün 27 haftalık oldum. Bugüne dek bir çöp almış değilim. Erken doğum ve bebeği kaybetme riskim yüksek olduğu için. Ama yavaştan almam lazım diye düşünüyorum. En azından bebek yatağı beşik nevresim ve giysi gibi. Sizce bayram sonrası 29.haftalık olduğum zaman alayımmı birşeyler yoksa bekleyeyim mi ?

Ayrıca ben bebeğin karyolasını ve dolabını maangoza yaptıracağım.oda çok küçük gardırop gömme olmaz ise yer kaplar. Yatağı da kendi rahatlığımıza göre halledeceğiz. Marangoz siparişten 20 gün sonra teslim ederiz dediydi.
Bayramdan sonra versem ekim ayında ancak gelir . İçine yatağıdır korumasıdır vs alma işini o zamana bırakırım artık.

Bence yavas yavas al canim ilerleyen haftalarda ağırlaşırız belki cunku ben simdi bile bazen hemen yoruluyorum. Benim de ilk bebeğim olacak Allah'ın izniyle ama ben baybnestleri gereksiz buluyorum görüntüde çok sekeRler ama gereksiz bence. Uyku tulumu alabilirsin yada su tarz battaniye örebilirsin

Eklentiler

• IMG_4134.PNG
    243,8 KB · Görüntüleme: 142
  • IMG_4179.PNG
    173,2 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar bunlar nasil kullanan var mi degisik geldi bana :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-19-17-00-05-01.jpeg
    75,3 KB · Görüntüleme: 144
  • Screenshot_2017-08-19-16-59-43-01.jpeg
    45,2 KB · Görüntüleme: 143
Kizlar bunlar nasil kullanan var mi degisik geldi bana :)

ben tabi hiç kullanmadım ama ne kadar kullanışlı olduğunu merak ediyorum, işe yarıyor mu? mantıklı gözüküyor çünkü :)

yatak korumayı böyle almayı düşünüyorum, nasıl sizce?

Eklentiler

• Screen Shot 2017-08-19 at 18.28.02.png
    544,8 KB · Görüntüleme: 158
ben tabi hiç kullanmadım ama ne kadar kullanışlı olduğunu merak ediyorum, işe yarıyor mu? mantıklı gözüküyor çünkü :)

Bana da mantikli geldi ama kullanisli mi emin deilim :) yatak korumaligi guzel gorunuyor canim tek tek yastik seklinde mi

Firca tarak seti aldiniz mi tavsiyeye ihtiyacim var:) baby jem cantali set guzel gorunuyor ama gereksiz parcalari var gibi siz ne dusunuyorsunuz:)

İnstagramda fşyat sordum her bir karakter için benden 40 tl istedi. Kaç tane yastık istiosan 40 tk her biri. Birde sosis şeklinee olan var 100 tl o da. Çok fazla geldi bana. Nevresim takkmınada 120 tl dedi.

İnstagramda fşyat sordum her bir karakter için benden 40 tl istedi. Kaç tane yastık istiosan 40 tk her biri. Birde sosis şeklinee olan var 100 tl o da. Çok fazla geldi bana. Nevresim takkmınada 120 tl dedi.

evet evet aynen. yastıklar makul geldi bana, neye baksam 250-300 tl hep. ama nevresime falan girmedim çok fazla geldi o bana da. lc waikiki çok tatlı nevresim takımları yapmış 40 tlden. kumaşına falan daha bakmadım ama alanlar çok beğenmişler. onlara bakmayı düşünüyorum. bi de bebek nevresimi sanki daha çabuk kirleniyordur gibi geliyor ama yanılıyormuyum bilmem.

İnstagramda bir kumaş satan yere denk geldim. Fiyatı makul idi. Ben diyarbakırda yaşıyorum. Burdaki lcw ile başka şehirdekiler aynı değil. Arz talep olayına getiriyor burdaki lcw . İnternet mağazasında da bişi bulamadım. Zaten nevresim dikmekte bişide yok. Yastık yüzü yorgan o kadar. Lastikli çarşafı da ikea dan yada english home dan alırım diye düşünüyorum. Ben instagramda bir sayfa buldum. İstersen özelden sana yazayım. Çok çok ilgili idi. Hatta pazarlık yaparmıyız dedim yardımcı olurum dedi. Eğer sen araştırdı isen seninkinden de fiyat alalım.

Valla isterim tabii ki bi bakmak sayfasına. Yazarsan çok sevinirim :)

Tşk ederim cnm, bugün bakayım ölçülerine fiyatta uygun. Dün bi pikocuya gittim o sadece yan koruma dikimi için 50 dedi kumaşı da biz alıcaz.

Tünaydın kızlar. Güzel musmutlu pazarlar :) beşik yada karyola modeli için fikri olan yada alan varmı ? En azından 5 6 yaşa dek kullanabilecwğim birşey olshn istiyorum

Tünaydın kızlar. Güzel musmutlu pazarlar :) beşik yada karyola modeli için fikri olan yada alan varmı ? En azından 5 6 yaşa dek kullanabilecwğim birşey olshn istiyorum

Ben öyle aldım canım, bu hani alt değiştirme ünitesi yanında olup sonradan çıkanlardan. Şimdi de acaba anne yanı lazım olur mu diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…