• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

İnternetten baktın di mi keşke görme imkanımız olsaydi ici geniş mi nasıl yada baktığın sitedeki yorumlar nasildi canim
Yorumlar ikisi icin de olumlu canim.sadece tek bir kullanici bordo olanin sirt askisinin astara dikili olmasini begenmemis onun disinda bir cok yorum okudum herkes cok memnun ikisinden de.bir de ayni markanin portbebe ve canta ikili takimi var o da guzel aslinda ondan da herkes memnun.acaba bu cantalardan alio bir de tasima koltugu mu alsam yoksa bu ikili sete mi baksam

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-18-21-51-38-01.jpeg
    Screenshot_2017-08-18-21-51-38-01.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 58
Acaba ise yatiyormu ki tetmostat kismi emin deilim:/su ikili set hakkinda ne dusunuyorsun canim acaba portbebe kullanisli olur mu onun fiyati daha uygun cantasiyla beraber
Yok canim daha önce sitede de konuşuldu port bebeler kullanışlı degil diye ben evde puset alacağım kullanmalik

Eklentiler

• IMG_4602.PNG
    IMG_4602.PNG
    188,4 KB · Görüntüleme: 93
Benim de aklıma termostatli mi termostatsiz mi alsam diye düşünüyorum :)))

Acaba ise yatiyormu ki tetmostat kismi emin deilim:/su ikili set hakkinda ne dusunuyorsun canim acaba portbebe kullanisli olur mu onun fiyati daha uygun cantasiyla beraber

Termos kısımlarını bilmiyorum bahsettiğiniz çantaların ama ben hem bebek bakım çantamdan çıkan termos çantayı hem de milkdot marka termoslu beslenme çantasını kullandım. İşe de yarıyorlardı. Milkdot çantaya şu mavi jelli soğutuculardan koyup uzun yolculukta anne sütü muhafaza etmişliğim var. Çantamdan çıkan termos çantayla da kısa süreli gezmelerde çözünmek üzere olan anne sütünü koyuyordum, gittiğim yerde çözünmüş olması önemli değildi çünkü kısa sürese sıcak su içerisine oturtup ısıtıyordum ama 3 saate kadar muhafaza ediyordu diye hatırlıyorum. Bu çantadan çıkan uzun süreli seyahatlerde çok iş görmüyordu çünkü iç hacmi hem biberon hem soğutucu koymaya yeterli gelmiyordu.

Termos kısımlarını bilmiyorum bahsettiğiniz çantaların ama ben hem bebek bakım çantamdan çıkan termos çantayı hem de milkdot marka termoslu beslenme çantasını kullandım. İşe de yarıyorlardı. Milkdot çantaya şu mavi jelli soğutuculardan koyup uzun yolculukta anne sütü muhafaza etmişliğim var. Çantamdan çıkan termos çantayla da kısa süreli gezmelerde çözünmek üzere olan anne sütünü koyuyordum, gittiğim yerde çözünmüş olması önemli değildi çünkü kısa sürese sıcak su içerisine oturtup ısıtıyordum ama 3 saate kadar muhafaza ediyordu diye hatırlıyorum. Bu çantadan çıkan uzun süreli seyahatlerde çok iş görmüyordu çünkü iç hacmi hem biberon hem soğutucu koymaya yeterli gelmiyordu.
Bu cantalar da 4 saat sakliyormus termos kisminda.termos kisimlari kucuk gibi geldi bana.biraz daha arastirayim en iyisi:)

Yok canim daha önce sitede de konuşuldu port bebeler kullanışlı degil diye ben evde puset alacağım kullanmalik
Bunu ben de gormustum canim n11 de hatta daha uyguna da var sanirim ayni puset baska saticilarda.akakceden markasini yazip arastir istersen ben 80e gormustum sanirim

Ben daha detaylı araştırmadım canim tek dikkat wdecegim araba koltuğu da olması idi sagol canim
Canim simdi yorumlari okudum genrlfe iyi yorumlar ama bir kac kisi saticinin oto koltugu olarak kullanilabilir demesine ragmen urunun uzerinde oto koltugu olarak kullanmayin yazdigini soylemis.zaten arabada kullanmak icin pek guvenli gozukmuyordu canim

Sütü döndürüyor muydunuz

Back