- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.201
Sanki birinci daha güzel gibi bende sırt cantasi şeklinde istiyorum ama daha almadimDiger sayfaya yazmisim sizce hangisi:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki birinci daha güzel gibi bende sırt cantasi şeklinde istiyorum ama daha almadimDiger sayfaya yazmisim sizce hangisi:)
Bordo olan hem sirt hem omuz oluyormus o kafami katistiriyor aslinda ben de kirmizi begendim ama digeri daha mi kullanisli kiSanki birinci daha güzel gibi bende sırt cantasi şeklinde istiyorum ama daha almadim
İnternetten baktın di mi keşke görme imkanımız olsaydi ici geniş mi nasıl yada baktığın sitedeki yorumlar nasildi canimBordo olan hem sirt hem omuz oluyormus o kafami katistiriyor aslinda ben de kirmizi begendim ama digeri daha mi kullanisli ki
Yorumlar ikisi icin de olumlu canim.sadece tek bir kullanici bordo olanin sirt askisinin astara dikili olmasini begenmemis onun disinda bir cok yorum okudum herkes cok memnun ikisinden de.bir de ayni markanin portbebe ve canta ikili takimi var o da guzel aslinda ondan da herkes memnun.acaba bu cantalardan alio bir de tasima koltugu mu alsam yoksa bu ikili sete mi baksamİnternetten baktın di mi keşke görme imkanımız olsaydi ici geniş mi nasıl yada baktığın sitedeki yorumlar nasildi canim
N11 den baktim canim ama aynidir muhtemelen.kirmizi olan stylo grand bordo olan stylo concord canimdomestic canim baktığın çanta hepsi burada ise ebatlarına baktım bence kırmızı olan cunku o daha büyük :)))
Ebatlarına baktım hepsi burada sitesinde var kırmızı daha büyük ebati ikisinden de olumlu yorum varN11 den baktim canim ama aynidir muhtemelen.kirmizi olan stylo grand bordo olan stylo concord canim
Gene kafam karistiEbatlarına baktım hepsi burada sitesinde var kırmızı daha büyük ebati ikisinden de olumlu yorum var
Benim de aklıma termostatli mi termostatsiz mi alsam diye düşünüyorum :)))Gene kafam karisti
Acaba ise yatiyormu ki tetmostat kismi emin deilim:/su ikili set hakkinda ne dusunuyorsun canim acaba portbebe kullanisli olur mu onun fiyati daha uygun cantasiyla beraberBenim de aklıma termostatli mi termostatsiz mi alsam diye düşünüyorum :)))
Yok canim daha önce sitede de konuşuldu port bebeler kullanışlı degil diye ben evde puset alacağım kullanmalikAcaba ise yatiyormu ki tetmostat kismi emin deilim:/su ikili set hakkinda ne dusunuyorsun canim acaba portbebe kullanisli olur mu onun fiyati daha uygun cantasiyla beraber
Benim de aklıma termostatli mi termostatsiz mi alsam diye düşünüyorum :)))
Acaba ise yatiyormu ki tetmostat kismi emin deilim:/su ikili set hakkinda ne dusunuyorsun canim acaba portbebe kullanisli olur mu onun fiyati daha uygun cantasiyla beraber
Bu cantalar da 4 saat sakliyormus termos kisminda.termos kisimlari kucuk gibi geldi bana.biraz daha arastirayim en iyisi:)Termos kısımlarını bilmiyorum bahsettiğiniz çantaların ama ben hem bebek bakım çantamdan çıkan termos çantayı hem de milkdot marka termoslu beslenme çantasını kullandım. İşe de yarıyorlardı. Milkdot çantaya şu mavi jelli soğutuculardan koyup uzun yolculukta anne sütü muhafaza etmişliğim var. Çantamdan çıkan termos çantayla da kısa süreli gezmelerde çözünmek üzere olan anne sütünü koyuyordum, gittiğim yerde çözünmüş olması önemli değildi çünkü kısa sürese sıcak su içerisine oturtup ısıtıyordum ama 3 saate kadar muhafaza ediyordu diye hatırlıyorum. Bu çantadan çıkan uzun süreli seyahatlerde çok iş görmüyordu çünkü iç hacmi hem biberon hem soğutucu koymaya yeterli gelmiyordu.
Bunu ben de gormustum canim n11 de hatta daha uyguna da var sanirim ayni puset baska saticilarda.akakceden markasini yazip arastir istersen ben 80e gormustum sanirimYok canim daha önce sitede de konuşuldu port bebeler kullanışlı degil diye ben evde puset alacağım kullanmalik
Bazi pusetler araba koltuğu olmuyor ama canim ona dikkat ediyorum diger ay alacağım insallah.Bunu ben de gormustum canim n11 de hatta daha uyguna da var sanirim ayni puset baska saticilarda.akakceden markasini yazip arastir istersen ben 80e gormustum sanirim
Bu oluyordu canim saticisina msj atmistim aciklsmisti baya:)Bazi pusetler araba koltuğu olmuyor ama canim ona dikkat ediyorum diger ay alacağım insallah.
Ben daha detaylı araştırmadım canim tek dikkat wdecegim araba koltuğu da olması idi sagol canimBu oluyordu canim saticisina msj atmistim aciklsmisti baya:)
Canim simdi yorumlari okudum genrlfe iyi yorumlar ama bir kac kisi saticinin oto koltugu olarak kullanilabilir demesine ragmen urunun uzerinde oto koltugu olarak kullanmayin yazdigini soylemis.zaten arabada kullanmak icin pek guvenli gozukmuyordu canimBen daha detaylı araştırmadım canim tek dikkat wdecegim araba koltuğu da olması idi sagol canim
Sütü döndürüyor muydunuzTermos kısımlarını bilmiyorum bahsettiğiniz çantaların ama ben hem bebek bakım çantamdan çıkan termos çantayı hem de milkdot marka termoslu beslenme çantasını kullandım. İşe de yarıyorlardı. Milkdot çantaya şu mavi jelli soğutuculardan koyup uzun yolculukta anne sütü muhafaza etmişliğim var. Çantamdan çıkan termos çantayla da kısa süreli gezmelerde çözünmek üzere olan anne sütünü koyuyordum, gittiğim yerde çözünmüş olması önemli değildi çünkü kısa sürese sıcak su içerisine oturtup ısıtıyordum ama 3 saate kadar muhafaza ediyordu diye hatırlıyorum. Bu çantadan çıkan uzun süreli seyahatlerde çok iş görmüyordu çünkü iç hacmi hem biberon hem soğutucu koymaya yeterli gelmiyordu.