• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

bir garip oblomov bir garip oblomov

Ben şahsen kumaş olan alt açmaları kullanamadım. Yenidoğan döneminde çok kazaları oldu oğlumun, gerçi halen daha altını değiştirirken değiştirme bezine değdiği oluyor. Belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum ama tek kullanımlık alt açma örtüleri daha pratik geliyor bana. Tek sefer kullanıp atmıyorum tabii, leke olana ya da eskiyene kirlenene kadar kullanıyorum. Ebebekin kendi ürününü alıyorum, daha uygun ve büyükçe. Dışarıda mesela alt açma yerini tam örtüyor, altı naylon üzeri pamuklu. Bir kaza olsa emiyor hemen. Aynı örtüden park bahçede çimlere serip oğlumu oturttuğum da oldu. Bu kumaş olanların dezavantajı hem çantada daha çok yer kaplaması hem de yıkayıp kurumasını beklemek. Banyodan sonra, denizden havuzdan çıkınca, alt değiştirirken, çimlerde ben bu tek kullanımlık olan alt değiştirme örtülerini kullanıyorum. Onlara da bir bakın isterseniz. Ama tabii bu da kişisel bir tercih :)
onlar benim de aklımda canım kesinlikle bezle birlikte tek kullanımlıklardan alacağım anlattığın gibi pratik bir ürün olduğunu düşünüyorum bana kumaş olanlardan hediye gelmeseydi alır mıydım bilmiyorum

O süslü püslü alt açmaları ben de çok gereksiz buluyorum hatta abartıp dantelli tüllü falan yapıyorlar. Uni baby nin alt açma bezlerinden aldım sızdırma falan yapmayacağı için koltukta yatakta vs nerde olursa altını değiştirebilirim. Zaten alt açma minderi de alsanız batmasın diye üstüne o bezlerden sereceksiniz.

20170818_124144.png 20170818_124117.png
Kızlar ben bu tarz ahşap magnet yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce?

bir garip oblomov bir garip oblomov

Ben şahsen kumaş olan alt açmaları kullanamadım. Yenidoğan döneminde çok kazaları oldu oğlumun, gerçi halen daha altını değiştirirken değiştirme bezine değdiği oluyor. Belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum ama tek kullanımlık alt açma örtüleri daha pratik geliyor bana. Tek sefer kullanıp atmıyorum tabii, leke olana ya da eskiyene kirlenene kadar kullanıyorum. Ebebekin kendi ürününü alıyorum, daha uygun ve büyükçe. Dışarıda mesela alt açma yerini tam örtüyor, altı naylon üzeri pamuklu. Bir kaza olsa emiyor hemen. Aynı örtüden park bahçede çimlere serip oğlumu oturttuğum da oldu. Bu kumaş olanların dezavantajı hem çantada daha çok yer kaplaması hem de yıkayıp kurumasını beklemek. Banyodan sonra, denizden havuzdan çıkınca, alt değiştirirken, çimlerde ben bu tek kullanımlık olan alt değiştirme örtülerini kullanıyorum. Onlara da bir bakın isterseniz. Ama tabii bu da kişisel bir tercih :)
Ben bundan aldım yorumları da güzel sizin dediğiniz ürün De bu sanırım

Eklentiler

• IMG_4775.PNG
    IMG_4775.PNG
    148,2 KB · Görüntüleme: 124
Ben bundan aldım yorumları da güzel sizin dediğiniz ürün De bu sanırım

Evet canım bu ürün ama bunların bi kareleri var mesela senin aldığın kare boy, bir de daha büyük dikdörtgen formda olanları var. Çok fazla kare olanlara yüklenmeyin derim çünkü bebekler büyüdükçe boyları uzadıkça bu kare olandan taşıyor bedenleri. Mesela banyo sonrası ya da dışarıda alt değiştirirken tüm vücudu bu örtü üzerine sığmıyor oluyor :) ben 5-6 ay civarı dikdörtgen olanlara geçtim diye anımsıyorum.
Bu kare olanlar canbebe, unibaby, dalin, baby&me, molfix gibi farklı markaların var. Dikdörtgen ve büyük boy olanlar ise çok yok. Hasta bezi satan reyonlarda falan oluyor bazı marketlerde genelde o dikdörtgenler. Hastanede doğumdan sonra o dikdörtgenlerden serecekler mesela yatağınıza :) ben ebebekte bulmuştum dikdörtgen olanı en uyguna. Şubat ayında her gün farklı ürünlerde indirim oluyor ebebekte, o dönemde stok yapmıştım :)

Kızlar oğluma sepet beşik aldık ama kayınvalidemin ve kayınpederimin beğenisi üzerine tüllü dantelli fln oldu, o an güzel geldi bana ama eve gelince beğenmedim. Eşim zaten hiç sevmedi, Çocuğun erkek olduğunu ıspatlamak için buna çıplak yatırmamız gerekicek diyip duruyo :KK48: Ayrı bir sepet beşik örtü seti almak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer internetten bulamadım pek.
Canım sepet beşiği nereden aldınız

O süslü püslü alt açmaları ben de çok gereksiz buluyorum hatta abartıp dantelli tüllü falan yapıyorlar. Uni baby nin alt açma bezlerinden aldım sızdırma falan yapmayacağı için koltukta yatakta vs nerde olursa altını değiştirebilirim. Zaten alt açma minderi de alsanız batmasın diye üstüne o bezlerden sereceksiniz.

Ben bir tane alt açma seti aldım hastane çıkışıyla takım kayınvalideler aldı. Onun yanında pofuduk tek kullanımlık alt açma aldım e-bebek'ten Baby&me marka 40'lı. İkisini birlikte kullanırım başta sonra zaten kendi düzenimizi kurucaz neyle rahat edersek onu kullanırız.

Eklentiler

• p257446front1civil1200.jpg
    p257446front1civil1200.jpg
    29,7 KB · Görüntüleme: 123
  • S14983M.jpg
    S14983M.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 144
Kızlar, aliexpressten çok güzel gecelikler beğeniyorum cesaret edemiyorum. Alışveriş yapanlar bana bir akıl verebilir mi? Sanal kart kullanabiliyor muyuz alışverişte, bir de kumaşları zehirli fln diye söylentiler oluyordu haberlerde. O yüzden güvenemiyorum da. Aldınığınız tekstil ürünlerinden memnun kaldınız mı?

Loğusa için kayınvalidem ve annem aldı alttakileri de.

Eklentiler

• 201592185536_cats3359.jpg
    201592185536_cats3359.jpg
    31,5 KB · Görüntüleme: 128
  • 0320717959_1_1_3.jpg
    0320717959_1_1_3.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 123
Evet canım bu ürün ama bunların bi kareleri var mesela senin aldığın kare boy, bir de daha büyük dikdörtgen formda olanları var. Çok fazla kare olanlara yüklenmeyin derim çünkü bebekler büyüdükçe boyları uzadıkça bu kare olandan taşıyor bedenleri. Mesela banyo sonrası ya da dışarıda alt değiştirirken tüm vücudu bu örtü üzerine sığmıyor oluyor :) ben 5-6 ay civarı dikdörtgen olanlara geçtim diye anımsıyorum.
Bu kare olanlar canbebe, unibaby, dalin, baby&me, molfix gibi farklı markaların var. Dikdörtgen ve büyük boy olanlar ise çok yok. Hasta bezi satan reyonlarda falan oluyor bazı marketlerde genelde o dikdörtgenler. Hastanede doğumdan sonra o dikdörtgenlerden serecekler mesela yatağınıza :) ben ebebekte bulmuştum dikdörtgen olanı en uyguna. Şubat ayında her gün farklı ürünlerde indirim oluyor ebebekte, o dönemde stok yapmıştım :)
Bende zAten bir paket aldım canim söylediğin iyi oldu ben ebatları ayni sanıyordum dikdörtgeni daha kullanışlı olur dediğin gibi tesekkurler

Canım biz bursadan yerel bir mağazadan aldık ama N11 de fln 300 liraya kadar kampanyalı ürünler gördük istersen bakabilirsin.
296176662_0.jpg 296176662_1.jpg canım bak bunu gittigidiyorda buldum ben beğendim 99,90 tl kargo ücreti yok benim beşiğim böyle değil ama her beşiğe uygundur yazıyor Moje Sepet Beşik Tekstili diye aratabilirsin. bu arada hem gri hem pembesi var senin kız mıydı erkek mi pembeside çok hoş. beşik ölçülerini satıcıya sordum dönünce sana yazarım ölçüleri eğer benim beşiğe uyarsa ben alacağım.
bak benim beşik böyle çok büyük ihtimal ölçüler uyar ama ne olur ne olmaz temkinli olmakta yarar var:KK48:
bambu beşik uyku seti-700x700.jpg

seda1500 seda1500 döndüler mesajıma
Ürünün net kullanım alanı olarak ölçüleri, Derinlik: 42 cmEn: 58 cmUzunluk: 93 cm
Ürünün dış ölçüleri (kapladığı kullanım alanı), Derinlik: 80 cm En: 63 cm Uzunluk: 98 cm
Ürünün Koli Ölçüleri, Derinlik: 46 cmEn: 65 cmUzunluk: 95 cm

Merhaba bu ölçülerde bir beşiğe uygundur.

seti beğendiysen sende bak beşiğinin ölçüsüne bana hem güzel hem uygun geldi ayrıca siteden çok kez alışveriş yaptım sen onaylamadıktan sonra kredi kartından tahsilat yapmıyorlar

Ben bir tane alt açma seti aldım hastane çıkışıyla takım kayınvalideler aldı. Onun yanında pofuduk tek kullanımlık alt açma aldım e-bebek'ten Baby&me marka 40'lı. İkisini birlikte kullanırım başta sonra zaten kendi düzenimizi kurucaz
Kızlar, aliexpressten çok güzel gecelikler beğeniyorum cesaret edemiyorum. Alışveriş yapanlar bana bir akıl verebilir mi? Sanal kart kullanabiliyor muyuz alışverişte, bir de kumaşları zehirli fln diye söylentiler oluyordu haberlerde. O yüzden güvenemiyorum da. Aldınığınız tekstil ürünlerinden memnun kaldınız mı?

maşallah yaa herkese kayınvalide bir şey alıyor
Benim kayınvalide'de en ufak bir gelişme yok

Biz kızımıza bi kaç kıyafet aldık cokta güzel geldi. Ürünleri alırken ürün yorumları ve verilen puanalra göre karar verebilirsiniz aliexpressten

Kızlar daha önce aliexpress den alışveriş yapanlar olmuştu kıyafet aldınız mı hiç. Çok güzel bebiş kıyafetleri var kışlık hem de. almamak için zor tutuyorum kendimi :) güvenmeli miyim sizce iyi çıkarlar mı?

Diger sayfaya yazmisim sizce hangisi:)

Eklentiler

• Screenshot_2017-08-18-20-54-21-01.jpeg
    Screenshot_2017-08-18-20-54-21-01.jpeg
    32,7 KB · Görüntüleme: 162
  • Screenshot_2017-08-18-20-54-48-01.jpeg
    Screenshot_2017-08-18-20-54-48-01.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 86
Back