- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.181
onlar benim de aklımda canım kesinlikle bezle birlikte tek kullanımlıklardan alacağım anlattığın gibi pratik bir ürün olduğunu düşünüyorum bana kumaş olanlardan hediye gelmeseydi alır mıydım bilmiyorumbir garip oblomov
Ben şahsen kumaş olan alt açmaları kullanamadım. Yenidoğan döneminde çok kazaları oldu oğlumun, gerçi halen daha altını değiştirirken değiştirme bezine değdiği oluyor. Belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum ama tek kullanımlık alt açma örtüleri daha pratik geliyor bana. Tek sefer kullanıp atmıyorum tabii, leke olana ya da eskiyene kirlenene kadar kullanıyorum. Ebebekin kendi ürününü alıyorum, daha uygun ve büyükçe. Dışarıda mesela alt açma yerini tam örtüyor, altı naylon üzeri pamuklu. Bir kaza olsa emiyor hemen. Aynı örtüden park bahçede çimlere serip oğlumu oturttuğum da oldu. Bu kumaş olanların dezavantajı hem çantada daha çok yer kaplaması hem de yıkayıp kurumasını beklemek. Banyodan sonra, denizden havuzdan çıkınca, alt değiştirirken, çimlerde ben bu tek kullanımlık olan alt değiştirme örtülerini kullanıyorum. Onlara da bir bakın isterseniz. Ama tabii bu da kişisel bir tercih :)
yaa piyasada çok güzel şeyler var içlerinden seçip yaptırmak çok zor vallaEki Görüntüle 2034841 Eki Görüntüle 2034842
Kızlar ben bu tarz ahşap magnet yaptırmayı düşünüyorum nasıl sizce?
Ben bundan aldım yorumları da güzel sizin dediğiniz ürün De bu sanırımbir garip oblomov
Ben şahsen kumaş olan alt açmaları kullanamadım. Yenidoğan döneminde çok kazaları oldu oğlumun, gerçi halen daha altını değiştirirken değiştirme bezine değdiği oluyor. Belki ben fazla pimpirikliyimdir bilemiyorum ama tek kullanımlık alt açma örtüleri daha pratik geliyor bana. Tek sefer kullanıp atmıyorum tabii, leke olana ya da eskiyene kirlenene kadar kullanıyorum. Ebebekin kendi ürününü alıyorum, daha uygun ve büyükçe. Dışarıda mesela alt açma yerini tam örtüyor, altı naylon üzeri pamuklu. Bir kaza olsa emiyor hemen. Aynı örtüden park bahçede çimlere serip oğlumu oturttuğum da oldu. Bu kumaş olanların dezavantajı hem çantada daha çok yer kaplaması hem de yıkayıp kurumasını beklemek. Banyodan sonra, denizden havuzdan çıkınca, alt değiştirirken, çimlerde ben bu tek kullanımlık olan alt değiştirme örtülerini kullanıyorum. Onlara da bir bakın isterseniz. Ama tabii bu da kişisel bir tercih :)
Ben bundan aldım yorumları da güzel sizin dediğiniz ürün De bu sanırım
Canım sepet beşiği nereden aldınızKızlar oğluma sepet beşik aldık ama kayınvalidemin ve kayınpederimin beğenisi üzerine tüllü dantelli fln oldu, o an güzel geldi bana ama eve gelince beğenmedim. Eşim zaten hiç sevmedi, Çocuğun erkek olduğunu ıspatlamak için buna çıplak yatırmamız gerekicek diyip duruyoAyrı bir sepet beşik örtü seti almak istiyorum var mı bildiğiniz bir yer internetten bulamadım pek.
Canım sepet beşiği nereden aldınız
O süslü püslü alt açmaları ben de çok gereksiz buluyorum hatta abartıp dantelli tüllü falan yapıyorlar. Uni baby nin alt açma bezlerinden aldım sızdırma falan yapmayacağı için koltukta yatakta vs nerde olursa altını değiştirebilirim. Zaten alt açma minderi de alsanız batmasın diye üstüne o bezlerden sereceksiniz.
Bende zAten bir paket aldım canim söylediğin iyi oldu ben ebatları ayni sanıyordum dikdörtgeni daha kullanışlı olur dediğin gibi tesekkurlerEvet canım bu ürün ama bunların bi kareleri var mesela senin aldığın kare boy, bir de daha büyük dikdörtgen formda olanları var. Çok fazla kare olanlara yüklenmeyin derim çünkü bebekler büyüdükçe boyları uzadıkça bu kare olandan taşıyor bedenleri. Mesela banyo sonrası ya da dışarıda alt değiştirirken tüm vücudu bu örtü üzerine sığmıyor oluyor :) ben 5-6 ay civarı dikdörtgen olanlara geçtim diye anımsıyorum.
Bu kare olanlar canbebe, unibaby, dalin, baby&me, molfix gibi farklı markaların var. Dikdörtgen ve büyük boy olanlar ise çok yok. Hasta bezi satan reyonlarda falan oluyor bazı marketlerde genelde o dikdörtgenler. Hastanede doğumdan sonra o dikdörtgenlerden serecekler mesela yatağınıza :) ben ebebekte bulmuştum dikdörtgen olanı en uyguna. Şubat ayında her gün farklı ürünlerde indirim oluyor ebebekte, o dönemde stok yapmıştım :)
Canım biz bursadan yerel bir mağazadan aldık ama N11 de fln 300 liraya kadar kampanyalı ürünler gördük istersen bakabilirsin.
Ben bir tane alt açma seti aldım hastane çıkışıyla takım kayınvalideler aldı. Onun yanında pofuduk tek kullanımlık alt açma aldım e-bebek'ten Baby&me marka 40'lı. İkisini birlikte kullanırım başta sonra zaten kendi düzenimizi kurucaz
maşallah yaa herkese kayınvalide bir şey alıyorKızlar, aliexpressten çok güzel gecelikler beğeniyorum cesaret edemiyorum. Alışveriş yapanlar bana bir akıl verebilir mi? Sanal kart kullanabiliyor muyuz alışverişte, bir de kumaşları zehirli fln diye söylentiler oluyordu haberlerde. O yüzden güvenemiyorum da. Aldınığınız tekstil ürünlerinden memnun kaldınız mı?
Loğusa için kayınvalidem ve annem aldı alttakileri de.
Benim kayınvalide'de en ufak bir gelişme yok
Evet ya bizde karar veremedik bi türlü :/canım bunlar kapı süsünden çok duvara tablo şeklinde oluyor
Biz kızımıza bi kaç kıyafet aldık cokta güzel geldi. Ürünleri alırken ürün yorumları ve verilen puanalra göre karar verebilirsiniz aliexpresstenKızlar, aliexpressten çok güzel gecelikler beğeniyorum cesaret edemiyorum. Alışveriş yapanlar bana bir akıl verebilir mi? Sanal kart kullanabiliyor muyuz alışverişte, bir de kumaşları zehirli fln diye söylentiler oluyordu haberlerde. O yüzden güvenemiyorum da. Aldınığınız tekstil ürünlerinden memnun kaldınız mı?
Loğusa için kayınvalidem ve annem aldı alttakileri de.
Ay bunu okumadan sormuşum meğer cevabı varmış :)Biz kızımıza bi kaç kıyafet aldık cokta güzel geldi. Ürünleri alırken ürün yorumları ve verilen puanalra göre karar verebilirsiniz aliexpressten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?