2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

kızlar süt sağma makinası alan ve ya alacak olan var mı ?
ben lansinoh elektrikli olanı almayı düşünüyorum. avent mi daha iyidir lansinoh mu ?
birde ikilimi almak gerekir. tekli de yeterli olurmu ?

ben aldım canım lansinoh marka elektrikli tekli olandan. avent alıp kullanan arkadaşım da var memnun kalmış ama ben göğüs ürünlerinde lansinoh'un bayağı iyi olduğunu öğrendiğimden onu tercih edip aldım. avent kullanan arkadaş keşke lansinoh'un ikilisini alsaydım demişti. ama internette ikili olanlar için aynı anda iki memeyi de tam anlamıyla doğru oturtmak kadın için kastırabiliyo gibi bi yorum okuyunca vazgeçip tekli aldım.

benim Bebek Mevlüt'ü memlekette olacak çok sevmeme rağmen kolonya ya da şişede şeker yapsam götüremem uçakla. Taşları çok sevemedim, başka önerisi olan var mı ? Kim neler yapacak Mevlüt için ?

canım ben mevlütte bu mini boy süslenmiş Kuran'lardan vereceğim. bir de süslü külahta şeker yaptıracağım.

Eklentiler

• Siyah-Kadife-Kapli-Allah-Lafzi-Mini-Kuran-i-Kerim-9427.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba mustelanın merhaba bebek setini alan oldu mu? İçinde şampuan , pişik kremi , bebek yapı ve losyonu var n11 de 140 lira

ben aldım canım. dediğin fiyata aldım o çantalı olan setten. sadece bundaki çantayı da kullanırım dersen anne-bebek çantası olarak, ihtiyaçlar için küçük kalabileceğini düşünüyorum. ama setin fiyatını beğendim. ben eminönü havuzlu han'da aynı seti sordum 190'a satıyorlardı. haricen bir de temizlik suyu var mustela'nın onu da aldım.

canım ben mevlütte bu mini boy süslenmiş Kuran'lardan vereceğim. bir de süslü külahta şeker yaptıracağım.
süs mü bu? ben çanta boy yasin dağıtmayı düşünüyorum dağıttığım şeylerin süs değilde kullanılabilirliğine önem veriyorum sanırım süsler sanki atılıyor gibi geliyor bana boşa masraf gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…