- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #1.061
Ben aldım sevi bebeden indirim vardı geçenlerde magazasındaKizlar kuvet seti aldiniz mi
Baby jem mi canim bu ben de alayim diyorum internette ama bilemedim kirilip dokulur mu kargoda:/Ben aldım :)) sadece filesini almadim
Bakayim canim ben de tesekkur ederim gule gule kullanin insallah internetten alayim diyorum ama kargoda hasar gorur mu acaba plastik ne de olsa :/Ben aldım sevi bebeden indirim vardı geçenlerde magazasında
Ben de bundan kestirmistim gozume canim tuh kacirmisim indirimi:/Eki Görüntüle 2033070 ben bunu aldım hepsiburadadan indirim varken. her şeyi var içinde kocaman kutusu içinde sapasağlam geldi.
Sen yine de bi bak belki devam ediyordur indirim. Kargo da bedavaydı aldığım zaman.Ben de bundan kestirmistim gozume canim tuh kacirmisim indirimi:/
Düşündüm ama kırılma ihtimali var;( şöyle havlu da hazırlanabilir belki Eminönü'ye bir bakmak lazımŞi
şişeleri boş götürsen, orada doldursan olmazmı
Markasını hatırlamıyorum canim su an dışarıdayım resmî daha önceden cekmistim sevi bebek yada bayb jem emin değilim İci küçük degil güzel benceBaby jem mi canim bu ben de alayim diyorum internette ama bilemedim kirilip dokulur mu kargoda:/
Teşekkür ederim cnm. Bilmiyorumki altında nasıl olurŞişenin altına yapıştırmayı düşünürmüsün? Bu arada çok güzel olmuş, eline sağlık :)
Merhaba mustelanın merhaba bebek setini alan oldu mu? İçinde şampuan , pişik kremi , bebek yapı ve losyonu var n11 de 140 lira
Hangi siteden aldınız ?merhaba ben aldım daha ctesi elime ulaştı.bir de ekstra olarak yenidoğan köpük şampuanını alıcam bu hafta.
Hangi siteden aldınız ?
kızlar süt sağma makinası alan ve ya alacak olan var mı ?
ben lansinoh elektrikli olanı almayı düşünüyorum. avent mi daha iyidir lansinoh mu ?
birde ikilimi almak gerekir. tekli de yeterli olurmu ?
benim Bebek Mevlüt'ü memlekette olacak çok sevmeme rağmen kolonya ya da şişede şeker yapsam götüremem uçakla. Taşları çok sevemedim, başka önerisi olan var mı ? Kim neler yapacak Mevlüt için ?
Kizlar kuvet seti aldiniz mi
Merhaba mustelanın merhaba bebek setini alan oldu mu? İçinde şampuan , pişik kremi , bebek yapı ve losyonu var n11 de 140 lira
süs mü bu? ben çanta boy yasin dağıtmayı düşünüyorum dağıttığım şeylerin süs değilde kullanılabilirliğine önem veriyorum sanırım süsler sanki atılıyor gibi geliyor bana boşa masraf gibicanım ben mevlütte bu mini boy süslenmiş Kuran'lardan vereceğim. bir de süslü külahta şeker yaptıracağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?