• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Annelerinin Alışverişleri-Fotoğraflı

visnelikurabiye visnelikurabiye totoroo totoroo teşekkürler kızlar. Son sorum; Ürünlerin gümrüğe takılma muhabbeti varmış. Sıkıntı olmaması için kaç parça ürün almalıyım ya da en fazla ne kadarlık?

hmm onu bilmiyorum. öyle bir olaya denk gelmedim de. ben mesela oyuncak, makyaj çantası vs almıştım sorun yaşamadım. arkadaşlarım da elektronik cihazlar getirtiyor kaçar tane onlarda da olmadı. eskiden oralardan parfüm/kozmetik sipariş ettiğim bir site vardı strawberry diye ama Türkiye gönderimini durdurdu. onda vardı mesela gümrüğe takılma riski kozmetik ürün nedeniyle.

alınacaklar listemden bir parça için soru:
burun aspiratörü :)
bunun bi pompalı gibi olanları var bir de ucu değişebilen kordonluları var. hangisini seçicem ben, neye göre seçicem? markası iyi olan hangisi, otribebe mi? henüz içinden çıkamadığım bir mevzu minik sümükler için:)

visnelikurabiye visnelikurabiye totoroo totoroo teşekkürler kızlar. Son sorum; Ürünlerin gümrüğe takılma muhabbeti varmış. Sıkıntı olmaması için kaç parça ürün almalıyım ya da en fazla ne kadarlık?
önceki senelerde 75 euro idi bu limit ama bu yıl 30 euro'ya düşürdüler. yani 30 euro'yu geçen alışverişlerde alışverişin tamamı için vergi ödemek zorunda kalıyorsun. ayrıca kozmetik ürünleri yasak. bir de bildiğim kadarıyla aynı kişi bir sene içerisinde en fazla 2 veya 3 kere alışveriş yapabilir. öyle her ay 30 euroluk alayım diyemiyosun, yakalanırsan bir ton vergi ödetiyor yüce devletimiz ! sanki yurtdışından alışveriş yapmak suç. maksat bizi kazıklayan patronlar kazansın.

Kızlar o lambalar için çok güzel bir internet sitesi buldum. Yerleri de İstanbul'da. İsteyenlere özelden yazabilirim siteyi. Fiyatları da hemen hemen aliexpressle aynı gibi.

Dikiş dikmekten hiç anlamayan ben ve ilk keçe magnet denemem :KK45::KK53:

Eklentiler

• IMG_5479.JPG
    IMG_5479.JPG
    48,7 KB · Görüntüleme: 202
Kızlar, N11 de alışveriş yaptığım mamaspapas satıcısında 3 lü tulum 23 liraya inmiş. Kızı olacaklar değerlendirebilir.

Eklentiler

• IMG_4542.PNG
    IMG_4542.PNG
    188,8 KB · Görüntüleme: 167
alınacaklar listemden bir parça için soru:
burun aspiratörü :)
bunun bi pompalı gibi olanları var bir de ucu değişebilen kordonluları var. hangisini seçicem ben, neye göre seçicem? markası iyi olan hangisi, otribebe mi? henüz içinden çıkamadığım bir mevzu minik sümükler için:)
Pompalı olanlar hiç bir işe yaramıyor.boşuna almayın
Otribebe en kullanışlısı ben yedek uçlarını da almadım açıkçası karbonatlı suyla dezenfekte edip kullandım

Back