2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Riskli durumlarda yasaklıyorum demişti kesesi aşağıda olanlar daha önce düşük yaşayanlar
kesem yukardaymış canım olması gerektiği yerde dedi benim rahmim de polipler vardı aldırmamıştım korkuyordum acaba aşağıda mı diye ama şükür bütün korkularımı daha sormadan yanıtladı. valla demese de ben ilişki istemezdim eşimde dedi kalp atışını duyalım risk kalksın dünyalık zevkler bebeğimden önemli değil dedi:KK36:burda kimse yazmayınca sorayım demiştim

kesem yukardaymış canım olması gerektiği yerde dedi benim rahmim de polipler vardı aldırmamıştım korkuyordum acaba aşağıda mı diye ama şükür bütün korkularımı daha sormadan yanıtladı. valla demese de ben ilişki istemezdim eşimde dedi kalp atışını duyalım risk kalksın dünyalık zevkler bebeğimden önemli değil dedi:KK36:burda kimse yazmayınca sorayım demiştim
Bende aynı şekilde kalp atışlarını duyana kadar eşimle arkadaş gibi takılıyoruz
Herşey bi bahane oluyor canım ya allah esirgesin yavrularımızı sağ salim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız zamanında inşallah

Kızlar bana yardım edin ne olur ya çok kilo alıyorum 65 kilo ile hamile kaldım şimdi sabahları aç karnına nerdeyse 66 şimdi tok karnıma 67 çook mutsuzum düzenli beslenmeye çalışcam 6 dan sonra hiç bişey yenicem sadece meyve yerim bol bol su günde iki öğün beslenim diyorum

Kızlar bana yardım edin ne olur ya çok kilo alıyorum 65 kilo ile hamile kaldım şimdi sabahları aç karnına nerdeyse 66 şimdi tok karnıma 67 çook mutsuzum düzenli beslenmeye çalışcam 6 dan sonra hiç bişey yenicem sadece meyve yerim bol bol su günde iki öğün beslenim diyorum
canım doktorum beslenme listesi verdi bana sizlere vermedi mi ben 15 kilo kadar alabilir mişim:KK70:dikkat etmem gerekenler mutlaka yemem gerekenler hiç yememem gerekenler yazıyor

merhaba kızlar. Herkesin bebeğini allah bağışlasın inşallah :dua: Ben 5+5 deyim. Dün doktoruma gittim keseyi gördük. Kasık ağrılarım var doktorum yat dinlen iş falan yapmak yok dedi. Bu aradaz ilk 3 ay ilişkide yasak dedi. benim gibi ağrılar çeken var mı acaba ??

Bence ara ogunlerle ogun fazlalastirmalisin. Gunde 3 calsiyum olmali. Haftada 2 kirmizi et. 1 beyaz et ve 1 de balik. Meyveyi de geceye birakmamak lazim. Tabii su buyuk etken. Gunde 2 ceviz 4 badem bir avuc findik. Ara ogunlerde donusumlu incir ananas ve muz. Yine ara ogun donusumu icin sut yogurt ve ayran. Bunlarin disinda cok fazla tatli ve cok fazla tuzlu yasak. Hamur isinden uzak durulmali.

merhaba kızlar. Herkesin bebeğini allah bağışlasın inşallah :dua: Ben 5+5 deyim. Dün doktoruma gittim keseyi gördük. Kasık ağrılarım var doktorum yat dinlen iş falan yapmak yok dedi. Bu aradaz ilk 3 ay ilişkide yasak dedi. benim gibi ağrılar çeken var mı acaba ??

hoşgeldin canım hayırlısı olsun inşallah

Kizlar yrn dr randevum var. Normalde sat a gore 7 ymurtlamaya gore 6 haftaligim sizce yrn kese mi gozukur bebekte gozukur mu
görürsün canım ben bugün 5+2de gördüm 4+4te gören bile var hayırlısı olsun inşallah

verdiği kağıtlarda da yazıyor ilk yarısında düşüğe son yarısında da erken doğuma neden olur diyor. tabi bir öcü değil ama dikkat etmek lazım bizim 10 gündür tık yoktu zaten nisan sonuna kadarda olmaz heralde:KK70:
Ben hapsirmaktan bile korkuyorum. O is ne zaman olur bilmem artik. Bebeklerimiz soz konusu... Kesinlikle taviz veremem koca kisisi de bu konuda benimle hem fikir zaten.

20170315_173132.jpg

20170315_173154.jpg

20170315_173205.jpg

X