2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Demir ilaclari istah aciyor yediriyorda yediriyor bende hic doymuyorum. Kizimda 18 kilo almistim bunda bari dikkat edim diyorum ama daha şimdiden doymaz oldum gelde dikkat et hadi:işsiz:

Hadi insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Dualarimiz seninle canim Allahim yar ve yardimcin olsun. En azindan biraz kafan rahat eder iyi olmus yatirdigi. Bak keyfine orda:KK49:

Banada kanama ve risk yoksa engelde yok dedi. Kizimda 3 ay zaten dusuk tehlikemden dolayi uzak kalmistik. Daha sonra girdik hep. Hatta kizim 40 haftalik olmasina ragmen dogmaya niyeti olmayinca spermlerin gucune dayandim her gun her gun bir an once dogurayim diye adami biktirdim:oops::oops:

:KK70::KK70::KK70:

Canim dogumdan sonra kolay verenlerdensen takma derim. Ama veremiyosan dikkat etmeyw calis. Artik daha duzenli besleniyoruz beslenme aliskanliklarimiz degisiyor o yuzden de kilo aliyoruz. Listene uymaya calis.

Agrilar benimde var. Hatta dunden beri karnimi yirtilacak gibi hissediyorum. Nasil gergin davul gibi
Kolumu kaldirip sacimi toplayamiyorum.

Sende at canim ihtiyacimiz olur.
Sağol tatlım Allah razi olsun.. Kizimda düşük tehlikesi yaşadım demissin, senin de kanaman falan mi olmuştu?

Sağol tatlım Allah razi olsun.. Kizimda düşük tehlikesi yaşadım demissin, senin de kanaman falan mi olmuştu?

Evet canim 3 ay boyunca kanamam oldu sonra azalarak bitti. Ama benim plesanta kanamamda vardi o doguma kadar devam etti. Plesanta kanamasi disariya cikmiyordu. Artmadigi muddetce sorun yok demisti doktorum. Cok sukurde artmadi ve saglikla dogdu kizim.

Kızlar benim mide bulantilari bugün çok artmaya başladı ve acayip kokular rahatsız ediyor eşim yapıyor bütün yemekleri mutfaga giremiyorum yinede koku öldürcek beni sizde başladı mı koku hassasiyeti

Evet canim 3 ay boyunca kanamam oldu sonra azalarak bitti. Ama benim plesanta kanamamda vardi o doguma kadar devam etti. Plesanta kanamasi disariya cikmiyordu. Artmadigi muddetce sorun yok demisti doktorum. Cok sukurde artmadi ve saglikla dogdu kizim.

Maşallah yaa ne kadar güzel, Allah yavrunuzu size bağışlasın.. Allah'ım inşallah bana da o günleri göstersin

Oncelikle kardesine cok gecmis olsun umarim ciddi bir sorun degildir. Calisiyosan isin zor Allah yardimcin olsun canim. Istedigin zaman dinlememek kotu. Bide haliyli kadiniz isten eve gelince de evde is basliyo :işsiz:

Benimde ilk gebeligim kuretajla sonlabdi ve doktor bana 2 sene yasaklamisti:oha: dedim o kadar bekleyemem ve 10 ay sonra hamile kaldim. Ama tavsiyem 6 ay kadar beklemmesi rahim kendini toparlasin sonra sikintilar yasanabilir.

2 sene çok uzun değil mi ya bir sebebi var mı peki 2 sene demesinin?

Kizlar merhaba ;
ben bugün dayanamayip bir doktora gittim 16.45 de çok şükür embriyoyu net bir şekilde gördük ve kalbi dune gore daha güçlü atiyordu nasi geçecek senin 9 ay dedi, ben tabi bayan panikdoktor seçimi çok önemli arkadaşlar bunu daha iyi anladım, boylece iki gun içinde 4 doktora gitmiş oldum, çok şükür secimimi de yaptim Kalbi atmiyor sorunlu diyip 6 haftalik hamile kadin üzülür mü, sabaha kadar kabus gördüm, Allah nasip etmeyedebilir önemli olan yaklaşım, neyse bebegimin hatrina affettim onu da❤

Kızlar benim mide bulantilari bugün çok artmaya başladı ve acayip kokular rahatsız ediyor eşim yapıyor bütün yemekleri mutfaga giremiyorum yinede koku öldürcek beni sizde başladı mı koku hassasiyeti
Bende ne bulanti ne koku hassasiyeti hiçbirşey yok.. Tuzlu kraker ve ayvanın iyi geldiğini söylüyorlar canım..

Bende ne bulanti ne koku hassasiyeti hiçbirşey yok.. Tuzlu kraker ve ayvanın iyi geldiğini söylüyorlar canım..
Canim bende de yoktu bugün milat gibi sabah bi başladı hala devam evde yemek pisirilmesine dayanamayacksin derlerdi inanmazdım aramızda bi kaç gün var inş başlamasın ama bence bi iki güne hazır ol :)

Arkadaşlar müsadeniz olursa öğünlerimi burda paylaşabilirmiyim fazla olanlarda uyarırmısınız beni
Doktorum bana da kitapçık verdi hamilelikte neler yapılmalı neler yenilmeli neler yapılmamalı neler yenilmemeli detaylı bi şekilde anlatılmış ama gelde yap işte sorun o
Paylas tabi canim ama cani cekenler olur mu bilemedim. Benim gozum yemek gormediginden sorun yok benim icin 1 kase corbayla doyuyorum istah artisi hic yok

Paylas tabi canim ama cani cekenler olur mu bilemedim. Benim gozum yemek gormediginden sorun yok benim icin 1 kase corbayla doyuyorum istah artisi hic yok
Ay maşallah keşke bende de iştah artışı olmasa
Foto göndermicem canım bi iki gün kahvaltı ara öğün ana öğün ne yediğimi söylerim sizde eksiltmem gereken bişey varsa söylersiniz sonra düzene sokarım zaten

Gozun aydin canim insallah kalbinide duyarsaniz. Bu arada satlarimiz ayni ama muhtemel dogum benim 10 senin 12 dikkatimi cekti. Hangimizinki hatali diyr tekrar hesapladim 11 kasim cikti:KK57:
Amın canm sagol cumlemıze ıns.hastanedı doktor soyledı canm 12 kasım dıye.asagı yukarı 10 11 12 gıbı gelır ıste bebıs ıns.

Selam hanımlar... 5 senedir çocuk istiyoruz. Nasip olmadı. Eşimin morgolojisi %2 ileri hareket %15idi ve bnde de PCOS vardı.
15 şubat son adet tarihim. 19 undan bailayarak günde 2 adet toplam 6 gün letu kullandım. 28 şubat ve 1 martta ilişki oldu.
14 mart saat 11 de kan verdim tam adet günümde yani 109.62 çıktı.
Kimyasal mı diye korkuyorum. İlk kez yaşadım hamilelik hissini. İştahım yok uykum var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var. Dr.um crinone jel verdi. 2 gün ara ile beta hcg testi yap dedi. Şuan çok fenayım. Çok ama çok stresliyim. Sizden de 2 günde bi beta hcg istediler mi. Ve adet günü değeriniz neydi. Nolur cevapsız bırakmayın beni. Deli olacam.

Selam hanımlar... 5 senedir çocuk istiyoruz. Nasip olmadı. Eşimin morgolojisi %2 ileri hareket %15idi ve bnde de PCOS vardı.
15 şubat son adet tarihim. 19 undan bailayarak günde 2 adet toplam 6 gün letu kullandım. 28 şubat ve 1 martta ilişki oldu.
14 mart saat 11 de kan verdim tam adet günümde yani 109.62 çıktı.
Kimyasal mı diye korkuyorum. İlk kez yaşadım hamilelik hissini. İştahım yok uykum var kasıklarımda adet sancısı gibi sancı var. Dr.um crinone jel verdi. 2 gün ara ile beta hcg testi yap dedi. Şuan çok fenayım. Çok ama çok stresliyim. Sizden de 2 günde bi beta hcg istediler mi. Ve adet günü değeriniz neydi. Nolur cevapsız bırakmayın beni. Deli olacam.

Seni anliyorum. Ben de ayni yollardan gectim. Endiselenme. Hemen hepimiz betayi tekrarladik. Iki gunde bir iki kat artmali. Doktorun bunu takip etmek icin istemistir. Insallah artar degerin. Simdilik rahatlamaya calis annesi bebegin seninle.

X