2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben 5 +2 de kese gormeye gidecegim sen kalp atisi diyorsun canim masallah ya bence birkac gun daha bekleyebilirsen bekle garanti olur
cuma günü gideyim canım hem kontrole giriyor maddi durumlarımiz suan kotu bazı nedenlerden dolayı.. devlet hastanelerindeki doktorlardan da kimse memnun değil burda ki.. bende değilim ne yalan söyleyeyim ilgi yok pek

Biz 6+3te duyduk kalbini ama ilk gidişimdi daha öncesinde gitmedim
kan değerin yüksek olduğu için erken duyulabilir canım onun için çağırmıştırbenimde yüksekti sanırım erken döllenmeden hemen adetten sonra hhamile kaldım :) bencede biraz bekle garanti olsun
bakalım ne dicek sat da belli değil benim adet düzensizliği yüzünden o yüzden hiç bilmiyorum bebişim ne kadarlık

Canım 4+2de 3000 lerde çok yüksek değil mi ikiz olabilir mi acaba :KK19:benim 5+2de 2800 lerde çıktı :anneadayı:
ayy ikiz mi dusunemiyorumm ilk hamileligimde karnım catlamisti hep ikiz olursa heralde karnim yırtılır falan diyorum nasıl bir mantiksa bendeki de :KK70:
Şaka yapıyorum tabiki hakkimizda hayırlısı olsun hep.. sen şimdi böyle diyince cuma gününü iple çekiyorum meraktan :) bı yandan hoşuma gidiyor öyle bir ihtimal olabilmesi birden üç çocuk annesi olurum falan :KK70:
Maşallah 3'ü bir arada:KK73:İnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bende çok istedim renkli gözlü olmasını bizim babanın gözleri renkli ama kızım benden almış tek o konuda babaya çekmemiş benim genler ağır gelmiş:halay:Bakalım bu çocukta tutturabilecekmiyim.:KK49:
benim oglusumda renkli gözlü iki yaşında ama ne benim ne de babasının gözü renkli anneanne ve babaannesinin gözleri renkli sadece :KK70:

bir garip oblomov bir garip oblomov slm canm nasılsn.bugun gıttım ılk defa doktora kesemızı gorduk sukur ıkı hafta sonra kalp ıcın cagırdı ıns duyarm kalbınıde.benı de lısteye ekler mısın.yas 27 sehır mardın sat 03.02.2017. Bebısın dogacagı tarıh 12.11.2017 kilo 62 ılk bebek olucak kısmetse

Gozun aydin canim insallah kalbinide duyarsaniz. Bu arada satlarimiz ayni ama muhtemel dogum benim 10 senin 12 dikkatimi cekti. Hangimizinki hatali diyr tekrar hesapladim 11 kasim cikti:KK57:

Bugün bebislerini görmeye gidecek arkadaşlar güzel haberlerle gelirsiniz inşallah çok heyecanlı oluyor

Ben doktora gittim kesemizi gördük ultrasonla adet tarihi uyuştu 6+4 kalp atışını duymadım doktor alttan bakmak istemedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi bir an önce günler geçsin istiyorum yas hayırlısıyla insallah herkesten bugün iyi haber aliriz

Cnm bisi sormak istiyorum vajinal muayene etmedi mi? Birde kesenin içindeki bebek gelişimini ultrason da mu gördü benim bebeğim de şuan 6+3 günlük o yüzden merak ediyorum

Ayy ben nasıl böyle bi saçmalık yaparım ya çok canım sıkıldı 2 haftadır günde bir tane içiyorum bişey olmamıştır dimi ya
Bence bişey olmamıştır strese sokma canım kendini. Eskiden folik asit yoktu ki araştırdım da son 10 yıldır filan böyle bir uygulama başlamış. Öncesinde böyle bir öneri yokmuş..

cuma günü gideyim canım hem kontrole giriyor maddi durumlarımiz suan kotu bazı nedenlerden dolayı.. devlet hastanelerindeki doktorlardan da kimse memnun değil burda ki.. bende değilim ne yalan söyleyeyim ilgi yok pek

bakalım ne dicek sat da belli değil benim adet düzensizliği yüzünden o yüzden hiç bilmiyorum bebişim ne kadarlık

ayy ikiz mi dusunemiyorumm ilk hamileligimde karnım catlamisti hep ikiz olursa heralde karnim yırtılır falan diyorum nasıl bir mantiksa bendeki de :KK70:
Şaka yapıyorum tabiki hakkimizda hayırlısı olsun hep.. sen şimdi böyle diyince cuma gününü iple çekiyorum meraktan :) bı yandan hoşuma gidiyor öyle bir ihtimal olabilmesi birden üç çocuk annesi olurum falan :KK70:
benim oglusumda renkli gözlü iki yaşında ama ne benim ne de babasının gözü renkli anneanne ve babaannesinin gözleri renkli sadece :KK70:
Canim 4+4 te benim de 2600 du beta. Ve hemen keseyi gorduk. Kalp atisi icin de 5+6 da cagirdi. Aslinda keseyi gordukten on gun sonra oluyor. Ama konusulanlara bakiyorum da benim de yuksek gibi geldi...

Cnm bisi sormak istiyorum vajinal muayene etmedi mi? Birde kesenin içindeki bebek gelişimini ultrason da mu gördü benim bebeğim de şuan 6+3 günlük o yüzden merak ediyorum
Ultrasona baktı resmini verdi hatta normal adetin ilk gününden sayılıyor ya baktı ultrason günü ile nornal günü ayni dedu gelişimi iyi dedu kalbini haftaya dibleyelim diye vajinal muayene etmeyelim haftaya gel hem biraz daha buyur bebis dedi

Bence bişey olmamıştır strese sokma canım kendini. Eskiden folik asit yoktu ki araştırdım da son 10 yıldır filan böyle bir uygulama başlamış. Öncesinde böyle bir öneri yokmuş..
Doğru söylüyorsun canım bugün hemen aldım iki tane daha nasıl böyle bişey yaptığıma bi anlam veremedim böyle olması gerekiyormuş demek ki
Ya benim inanılmaz iştahım arttı bir kilo aldım bile off öyle canım sıkılıyor ki

Ben doktora gittim kesemizi gördük ultrasonla adet tarihi uyuştu 6+4 kalp atışını duymadım doktor alttan bakmak istemedi haftaya gel kalbini dinleyelim dedi bir an önce günler geçsin istiyorum yas hayırlısıyla insallah herkesten bugün iyi haber aliriz
Bende yarın gıdecem kontrole bakalım hayırlısı bizde ınsallah hayırlı haberler alırız

X