- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 31
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.761
cuma günü gideyim canım hem kontrole giriyor maddi durumlarımiz suan kotu bazı nedenlerden dolayı.. devlet hastanelerindeki doktorlardan da kimse memnun değil burda ki.. bende değilim ne yalan söyleyeyim ilgi yok pekBen 5 +2 de kese gormeye gidecegim sen kalp atisi diyorsun canim masallah ya bence birkac gun daha bekleyebilirsen bekle garanti olur
bakalım ne dicek sat da belli değil benim adet düzensizliği yüzünden o yüzden hiç bilmiyorum bebişim ne kadarlıkBiz 6+3te duyduk kalbini ama ilk gidişimdi daha öncesinde gitmedim
kan değerin yüksek olduğu için erken duyulabilir canım onun için çağırmıştırbenimde yüksekti sanırım erken döllenmeden hemen adetten sonra hhamile kaldım :) bencede biraz bekle garanti olsun
ayy ikiz mi dusunemiyorumm ilk hamileligimde karnım catlamisti hep ikiz olursa heralde karnim yırtılır falan diyorum nasıl bir mantiksa bendeki deCanım 4+2de 3000 lerde çok yüksek değil mi ikiz olabilir mi acaba benim 5+2de 2800 lerde çıktı
Şaka yapıyorum tabiki hakkimizda hayırlısı olsun hep.. sen şimdi böyle diyince cuma gününü iple çekiyorum meraktan :) bı yandan hoşuma gidiyor öyle bir ihtimal olabilmesi birden üç çocuk annesi olurum falan
benim oglusumda renkli gözlü iki yaşında ama ne benim ne de babasının gözü renkli anneanne ve babaannesinin gözleri renkli sadeceMaşallah 3'ü bir aradaİnşallah Rabbim gönlümüze göre verir. Bende çok istedim renkli gözlü olmasını bizim babanın gözleri renkli ama kızım benden almış tek o konuda babaya çekmemiş benim genler ağır gelmişBakalım bu çocukta tutturabilecekmiyim.