2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kizlar buraya yazmanin hic yeri degil biliyorum. ama daha once dusuk yapan anneler var. ne olur bana bir yol gosterin. ben bebegimi ogrendim gunden beri hep sitres yasadim. baskalarindam sebeb ve beni her gun sinir krize soktular yapma dedigim halde. dusuk yaptigim gece esim uyuyodu ruyasinda kizimin yaninda erkek bebegimizi gormus baba ben gidiyorum deyip arkasi donmus gitmeye baslamis o siradada ven uyandirdim onu kanamam basladi diye. o gun daha dusmemisti ertesi sabah esim sofra kurucam diye mutis bi aciyla daha yogun kanamam basladi esim isleri yuzunden benimle gelmedi otobusle gittim tek basima doktor bebek henuz dusmedi ama asagiya kaymis kese kanlanmaya baslamis ssni hastane yatirsamda dusecek dedi. ve zaten yogun karin agrisi ve sancimla hala kanamam var parca parca pihti seklinde sorum su esim en ufak seyleri buyutuyor bana darlik veriyor. bana artik sitres yapmayin dedim yeter diye bebegim bu yuzden gitti zaten dedigimde. bana senin yuzunden gitti bakma senin suratina vurmuyoruz dedi. o an benim icin o adam öldü. ben babamdan kardeslerimden ve onun ailesinden cok sıkınti yasadim. ama o beni sucluyor basit seylerden sebeb ona seni ablana artik istemedigimi soylicem dedim yemin ettim siyleyimmi ne yapicam bilmiyorum. zaten bebegimin dusmesi beni kahrediyor boyle sacmaliklarla ugrasmak nedir
O nasıl laf öyle ne kadar anlayışsız eşiniz ne demek senin yüzünden. Beren Allah alan Allah bunda kimsenin suçu olamaz allahım evladınıza uzun ömürler versin inş şükretmesini bilmesi şazım eşiniz. Birde o halde otobüsle gitmenize göz yumuyorsa sorumsuzluk onda kimsede değil okadar çok ilgili birisiyseymiş götürseymiş iş sağlıktan önemli olamaz. Stres yaptırmasaymış sen şakın üzülme senlik bişey değil bu allahın işi yiyecek rızkı yokmuş.

kızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?

aaaa o niye ki
kızımın dr u da bu dr da ilişkiyi eğer düşük tehlikesi yoksa ilişki sorun değil dedi

Kızlar bana yardım edin ne olur ya çok kilo alıyorum 65 kilo ile hamile kaldım şimdi sabahları aç karnına nerdeyse 66 şimdi tok karnıma 67 çook mutsuzum düzenli beslenmeye çalışcam 6 dan sonra hiç bişey yenicem sadece meyve yerim bol bol su günde iki öğün beslenim diyorum
canım tok karnına 1 kilo fazla çıkman normal
ayrıc a hamilelikte beslenme önemli 2 öğünle olmaz

Aynen benimde iki oğlum bana çekmiş bizimde babamız renkli gözlü beyaz tenli biz buğday tenliyiz çokta koyu değil aslında tatilde çocuklar hemen kararır babamız kıpkırmızı :)
Demekki koyu renk ağır basıyor. Benden tek acık ten rengini ve sac rengini aldı kızım göz rengi ela babadan aldı :)

Bence ara ogunlerle ogun fazlalastirmalisin. Gunde 3 calsiyum olmali. Haftada 2 kirmizi et. 1 beyaz et ve 1 de balik. Meyveyi de geceye birakmamak lazim. Tabii su buyuk etken. Gunde 2 ceviz 4 badem bir avuc findik. Ara ogunlerde donusumlu incir ananas ve muz. Yine ara ogun donusumu icin sut yogurt ve ayran. Bunlarin disinda cok fazla tatli ve cok fazla tuzlu yasak. Hamur isinden uzak durulmali.
Ben hamur işini çok sevmem aramam hiç hatta bu dediklerini yiyorum sanırım onları çok yiyorum her yediğim vücuduma yapışıyor sanki midem sürekli şiş hiç inmiyor sürekli yemiyorumda dün iki öğün yedim sadece akşam hiç bişeyde yemedim midem yine şiş bugünde iki öğün yedim birde ara öğün yedim ara öğünde beyaz leblebi yaban mersini fındık ceviz siyah kuru üzüm bi tane de maden suyu içtim bunları toplasan küçük bi kasenin yarısı kadarı beyaz leblebi hariç o tek başına bi avuçtu yanında
Oğluma hamileyken de 24 kilo almıştım bunda 75 kilo ile doğurmak istiyorum ama imkansız gibi

Benim doktorum yasaklamıyor
Oğluma hamileyken 3 ay hergün kahverengi lekelenmem oldu ilaç falan vermedi ilişkiyi sorduğumda engel yok dedi çok şükür hiçte problem yaşamadım
Ayy canım moralim düzeldi okuyunca benimde hala var lekenlemelerim ve bi azalıyor bi artıyor doktor dahil herkes sorun yok diyor ama yine de icim pek rahat etmiyor

Arkadaşlar müsadeniz olursa öğünlerimi burda paylaşabilirmiyim fazla olanlarda uyarırmısınız beni
Doktorum bana da kitapçık verdi hamilelikte neler yapılmalı neler yenilmeli neler yapılmamalı neler yenilmemeli detaylı bi şekilde anlatılmış ama gelde yap işte sorun o

Ayy canım moralim düzeldi okuyunca benimde hala var lekenlemelerim ve bi azalıyor bi artıyor doktor dahil herkes sorun yok diyor ama yine de icim pek rahat etmiyor
Doktoruna İnan canım benim hergün olurdu ya adet olur gibi olmadıktan sonra önemli değil demişti birde rengi tabi sürekli oldu bende o lekelenme hatta şiddetli kasık sancılarıyla beraber bende o zamanlar pek bişey bilmediğim için gayet rahattım hiç kötü bişey düşünmemiştim hiç yatmamıştım sürekli gezmiştik eşimle adalar falan nerelere gitmedim ki 750 km lik yola bile gidip döndüm düşün o kadar rahat geçirdim yani doktorum hep keseyi baz aldı kese çok güzel yeri güzel dedi bu kadar

Doktoruna İnan canım benim hergün olurdu ya adet olur gibi olmadıktan sonra önemli değil demişti birde rengi tabi sürekli oldu bende o lekelenme hatta şiddetli kasık sancılarıyla beraber bende o zamanlar pek bişey bilmediğim için gayet rahattım hiç kötü bişey düşünmemiştim hiç yatmamıştım sürekli gezmiştik eşimle adalar falan nerelere gitmedim ki 750 km lik yola bile gidip döndüm düşün o kadar rahat geçirdim yani doktorum hep keseyi baz aldı kese çok güzel yeri güzel dedi bu kadar
Benimde hiç kırmızı olmadı sukur canım hep çamur gibi kahve rengi doktorum bana da kesenin yeri güzel dedi sikinti yok dedi

canım kardeşlerinle yaşaman da ilişkinizi etkiler
sizin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var ama nasıl olacak bilmiyorum

çok sevindim canım

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

hangi testleri istediler canım

canım benim geçmiş olsun
ama hastanede yatman iyi bence
hemen müdahale şansları var
Aynen şekerim çok sağol

Doğru söylüyorsun canım bugün hemen aldım iki tane daha nasıl böyle bişey yaptığıma bi anlam veremedim böyle olması gerekiyormuş demek ki
Ya benim inanılmaz iştahım arttı bir kilo aldım bile off öyle canım sıkılıyor ki

Demir ilaclari istah aciyor yediriyorda yediriyor bende hic doymuyorum. Kizimda 18 kilo almistim bunda bari dikkat edim diyorum ama daha şimdiden doymaz oldum gelde dikkat et hadi:işsiz:

ÇOK SEVİNDİM canım darısı başımıza inşallah bende 24 de gidicem sabredemiyorum da :KK49::KK49:

Hadi insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Kizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..

Dualarimiz seninle canim Allahim yar ve yardimcin olsun. En azindan biraz kafan rahat eder iyi olmus yatirdigi. Bak keyfine orda:KK49:

kızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?

Banada kanama ve risk yoksa engelde yok dedi. Kizimda 3 ay zaten dusuk tehlikemden dolayi uzak kalmistik. Daha sonra girdik hep. Hatta kizim 40 haftalik olmasina ragmen dogmaya niyeti olmayinca spermlerin gucune dayandim her gun her gun bir an once dogurayim diye adami biktirdim:oops::oops:

Ayy keske yasaklasaaaa hahahaha
:KK70::KK70::KK70:
Kızlar bana yardım edin ne olur ya çok kilo alıyorum 65 kilo ile hamile kaldım şimdi sabahları aç karnına nerdeyse 66 şimdi tok karnıma 67 çook mutsuzum düzenli beslenmeye çalışcam 6 dan sonra hiç bişey yenicem sadece meyve yerim bol bol su günde iki öğün beslenim diyorum

Canim dogumdan sonra kolay verenlerdensen takma derim. Ama veremiyosan dikkat etmeyw calis. Artik daha duzenli besleniyoruz beslenme aliskanliklarimiz degisiyor o yuzden de kilo aliyoruz. Listene uymaya calis.

merhaba kızlar. Herkesin bebeğini allah bağışlasın inşallah :dua: Ben 5+5 deyim. Dün doktoruma gittim keseyi gördük. Kasık ağrılarım var doktorum yat dinlen iş falan yapmak yok dedi. Bu aradaz ilk 3 ay ilişkide yasak dedi. benim gibi ağrılar çeken var mı acaba ??

Agrilar benimde var. Hatta dunden beri karnimi yirtilacak gibi hissediyorum. Nasil gergin davul gibi
Kolumu kaldirip sacimi toplayamiyorum.

Bende de var liste ama :işsiz:

Sende at canim ihtiyacimiz olur.

hanimlar birsey soracagim dusuk yapanlar icin. pazar gunu dusmeye basladi bebegim hala kalin pihtilar geliyo bana doktor bi kac gun sonra gel bakalim parca kalmismi dedi hic bi ilac vermedi. ben cuma randevu almistim o gunu beklim diyorum sizce gecmi olur cok

canım kardeşlerinle yaşaman da ilişkinizi etkiler
sizin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var ama nasıl olacak bilmiyorum

çok sevindim canım

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

hangi testleri istediler canım

canım benim geçmiş olsun
ama hastanede yatman iyi bence
hemen müdahale şansları var

inan bende bilmiyorum suanlik boyle gidiyor ama iliski eb basindan beri sarsiliyor ilk bir senem kaynanamlaydi felaketti simdi kardeslerimle ama yine olmuyor

O nasıl laf öyle ne kadar anlayışsız eşiniz ne demek senin yüzünden. Beren Allah alan Allah bunda kimsenin suçu olamaz allahım evladınıza uzun ömürler versin inş şükretmesini bilmesi şazım eşiniz. Birde o halde otobüsle gitmenize göz yumuyorsa sorumsuzluk onda kimsede değil okadar çok ilgili birisiyseymiş götürseymiş iş sağlıktan önemli olamaz. Stres yaptırmasaymış sen şakın üzülme senlik bişey değil bu allahın işi yiyecek rızkı yokmuş.

zaten tek tesellim o veren Allah alan Allah ve sukurki bi kizim var.

Demir ilaclari istah aciyor yediriyorda yediriyor bende hic doymuyorum. Kizimda 18 kilo almistim bunda bari dikkat edim diyorum ama daha şimdiden doymaz oldum gelde dikkat et hadi:işsiz:

Hadi insallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim.

Dualarimiz seninle canim Allahim yar ve yardimcin olsun. En azindan biraz kafan rahat eder iyi olmus yatirdigi. Bak keyfine orda:KK49:

Banada kanama ve risk yoksa engelde yok dedi. Kizimda 3 ay zaten dusuk tehlikemden dolayi uzak kalmistik. Daha sonra girdik hep. Hatta kizim 40 haftalik olmasina ragmen dogmaya niyeti olmayinca spermlerin gucune dayandim her gun her gun bir an once dogurayim diye adami biktirdim:oops::oops:

:KK70::KK70::KK70:

Canim dogumdan sonra kolay verenlerdensen takma derim. Ama veremiyosan dikkat etmeyw calis. Artik daha duzenli besleniyoruz beslenme aliskanliklarimiz degisiyor o yuzden de kilo aliyoruz. Listene uymaya calis.

Agrilar benimde var. Hatta dunden beri karnimi yirtilacak gibi hissediyorum. Nasil gergin davul gibi
Kolumu kaldirip sacimi toplayamiyorum.

Sende at canim ihtiyacimiz olur.
Oğlumda 24 kilo almıştım Doğumdan 4 ay sonra hamile kalmadan önceki kiloma dönmüştüm
Hemen verdim evet ama bu kes o kadar almak istemiyorum ama nasıl olacak bilmiyorum

X