2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..
canım cok gecmiş olsun dinlen guzelce stres yapma. insallah rabbim hepimize bu sureci hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin

Kizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..

Ayy canim gecmis olsun. Hastaneye yatmak iyi gelecek eminim. Surekli kontrol altinda olucaksin ve bebegin seninle kalacak.

aa canım çok geçmiş olsun doktor olabilecek şeylerden bahsederken kanaman olabilir hiç korkma dedi ama şükür risk görünmüyor şimdilik dedi ama 3 ay boyunca her an karşılaşılabilecek durumlar dedi. sıkma canını hastanede gözetim altındasın şükür

Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya :)

amin canım inşallah:KK36:

KIZLAR sizin sıvı alımlarınız nasıl ben pek su içemiyorum

ben 2,5 litre içiyorum canım

Hamile degilken yapilan rahim ici kontrollerde sıkisik olmak gerekiyor. Bebis varken gerek yok diye biliyorum.

ay ne bileyim burda da söylendi geçmiş ultrason deneyimlerimden de heralde sıkışık olmak lazım diye durmadan su içtim ama sıram gelmeden dayanamadım tuvalete gittim:KK70:

aa canım çok geçmiş olsun doktor olabilecek şeylerden bahsederken kanaman olabilir hiç korkma dedi ama şükür risk görünmüyor şimdilik dedi ama 3 ay boyunca her an karşılaşılabilecek durumlar dedi. sıkma canını hastanede gözetim altındasın şükür

amin canım inşallah:KK36:

ben 2,5 litre içiyorum canım

ay ne bileyim burda da söylendi geçmiş ultrason deneyimlerimden de heralde sıkışık olmak lazım diye durmadan su içtim ama sıram gelmeden dayanamadım tuvalete gittim:KK70:

Evet tatlım benim de burda olmak içimi biraz rahatlatiyo.. Insallah yarin iyi haberler verebilirim size.. Bu arada senin adina çok sevindim, insallah saglikla devam eder

esimin bi huyu var hic sevmiyorum sorunlarimizi cozmek icin konusmak istesem hemen ailesi yanina gitmek istiyor hemen kacmanin pesinde kardeslerimle ayni evin icindeyiz banyodan tut cok sey problem esim beni taytli makyajli ister ama kardeslerim oldugu icin onlarin yaninda ne makyaj ne acik giyinme yanina oturmam bile karsi ve yata yatinca hemen uyur odamda suslensem bile bos yani kafa koydu giden biri. bana yapcak birsey birakmiyo ona bi kac gunluk tatil gibi yanliz kalcamiz cekirdek aile olacagimiz birsey istesemde yapmiyo oyle tatil zamanlarinizi ailesi yanina gidiyoruz hep hatta uzatiyo bile tatilini onlar yani gidince bana sadece ayni ev gibi ora temizle yemek yap onlar ne derse o alim esimi gezdirim demesi yok senede bi tatilim var onuda ailesi istiyor
canım kardeşlerinle yaşaman da ilişkinizi etkiler
sizin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var ama nasıl olacak bilmiyorum

Kizlar sukur gorduk bebisi haftasiyla uyumlu dedi:nazar:. 15 gun sonrasina randevu aldim kalp atisi icin.
çok sevindim canım

Bende yarın gıdecem kontrole bakalım hayırlısı bizde ınsallah hayırlı haberler alırız
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Benden yeni testler istedi canim idrar kan verdim devlette yapilmayan testler varmis
hangi testleri istediler canım
canım benim geçmiş olsun
ama hastanede yatman iyi bence
hemen müdahale şansları var

canım kardeşlerinle yaşaman da ilişkinizi etkiler
sizin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var ama nasıl olacak bilmiyorum

çok sevindim canım

hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

hangi testleri istediler canım

canım benim geçmiş olsun
ama hastanede yatman iyi bence
hemen müdahale şansları var

devlette hemogram tsh falan yapmışlardı burda t3-t4 antitpo değerleri ve detaylı idrar testi istedi canım bir kaç tane daha vardı ama onların adı neydi unuttum

kızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?
Benim doktorum yasaklamıyor
Oğluma hamileyken 3 ay hergün kahverengi lekelenmem oldu ilaç falan vermedi ilişkiyi sorduğumda engel yok dedi çok şükür hiçte problem yaşamadım

Kan tahlillerini kalp atışı duyulunca isteniyormuş detaylı tahliller
Ben bugün yaptırdım çoğunu, 2 tane kaldı. Onları da özelde yaptırcam artık. Ücretsiz olsun diye aç aç koşturdum sabah sabah. Sağlık ocağından devlet hastanesine. Kalp atışı için 6 gün sonra gidicem. Benim doktorum yaptır gelirken getirirsin dedi.
Hamile degilken yapilan rahim ici kontrollerde sıkisik olmak gerekiyor. Bebis varken gerek yok diye biliyorum.
Ben hamileyken de sıkışık olmak gerekiyor diye biliyordum. Sıkışık gittim. Bir de doktorum çocuğu rahatsızlandığı için bir saat gecikti. Neyse sıra bana geldi. Ultrasonda bakarken demesin mi sizi önce lavoboya alalım. Mesane o kadar şişmiş ki rahim görünmüyor :-):-)

kızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?
Benim doktorum şu an sakınca yok dedi. Ama kanama olmadığı ters bişey hissetmediğin sürece dedi.

X