- 20 Mart 2009
- 2.616
- 593
- 39
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.781
Kizlar sukur gorduk bebisi haftasiyla uyumlu dedi. 15 gun sonrasina randevu aldim kalp atisi icin.
ÇOK SEVİNDİM canım darısı başımıza inşallah bende 24 de gidicem sabredemiyorum da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar sukur gorduk bebisi haftasiyla uyumlu dedi. 15 gun sonrasina randevu aldim kalp atisi icin.
Sabretmek zor ama sabrin sonu selamet insallah canim yaÇOK SEVİNDİM canım darısı başımıza inşallah bende 24 de gidicem sabredemiyorum da
Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya :)Kizlar sukur gorduk bebisi haftasiyla uyumlu dedi. 15 gun sonrasina randevu aldim kalp atisi icin.
Sabretmek zor ama sabrin sonu selamet insallah canim ya
canım cok gecmiş olsun dinlen guzelce stres yapma. insallah rabbim hepimize bu sureci hayırlısıyla atlatmayı nasip etsinKizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..
Hamile degilken yapilan rahim ici kontrollerde sıkisik olmak gerekiyor. Bebis varken gerek yok diye biliyorum.Bu arada karindan gorduk kizlar ve sikisik bile degildim. Doktoru beklerken 2 kere tuvalete gittimtam wcden ciktim adimi soylediler iceri girdim
Sagolasin canım inşallah..canım cok gecmiş olsun dinlen guzelce stres yapma. insallah rabbim hepimize bu sureci hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin
Kizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..
Kizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..
Gözün aydın canım darısı kalp atışını duymaya :)
KIZLAR sizin sıvı alımlarınız nasıl ben pek su içemiyorum
Hamile degilken yapilan rahim ici kontrollerde sıkisik olmak gerekiyor. Bebis varken gerek yok diye biliyorum.
Insallah canim benim, ben kan gelince bıraktı beni sandım ama neyseki gorduk..Ayy canim gecmis olsun. Hastaneye yatmak iyi gelecek eminim. Surekli kontrol altinda olucaksin ve bebegin seninle kalacak.
aa canım çok geçmiş olsun doktor olabilecek şeylerden bahsederken kanaman olabilir hiç korkma dedi ama şükür risk görünmüyor şimdilik dedi ama 3 ay boyunca her an karşılaşılabilecek durumlar dedi. sıkma canını hastanede gözetim altındasın şükür
amin canım inşallah
ben 2,5 litre içiyorum canım
ay ne bileyim burda da söylendi geçmiş ultrason deneyimlerimden de heralde sıkışık olmak lazım diye durmadan su içtim ama sıram gelmeden dayanamadım tuvalete gittim
canım kardeşlerinle yaşaman da ilişkinizi etkileresimin bi huyu var hic sevmiyorum sorunlarimizi cozmek icin konusmak istesem hemen ailesi yanina gitmek istiyor hemen kacmanin pesinde kardeslerimle ayni evin icindeyiz banyodan tut cok sey problem esim beni taytli makyajli ister ama kardeslerim oldugu icin onlarin yaninda ne makyaj ne acik giyinme yanina oturmam bile karsi ve yata yatinca hemen uyur odamda suslensem bile bos yani kafa koydu giden biri. bana yapcak birsey birakmiyo ona bi kac gunluk tatil gibi yanliz kalcamiz cekirdek aile olacagimiz birsey istesemde yapmiyo oyle tatil zamanlarinizi ailesi yanina gidiyoruz hep hatta uzatiyo bile tatilini onlar yani gidince bana sadece ayni ev gibi ora temizle yemek yap onlar ne derse o alim esimi gezdirim demesi yok senede bi tatilim var onuda ailesi istiyor
çok sevindim canımKizlar sukur gorduk bebisi haftasiyla uyumlu dedi. 15 gun sonrasina randevu aldim kalp atisi icin.
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canımBende yarın gıdecem kontrole bakalım hayırlısı bizde ınsallah hayırlı haberler alırız
hangi testleri istediler canımBenden yeni testler istedi canim idrar kan verdim devlette yapilmayan testler varmis
canım benim geçmiş olsunKizlar benim de 2de randevum vardi ya, doktora giderken yolda bi daha kanamam oldu.. Doktor bakti 5+3keseyi gordu ama kanama bolgesi varmis.. Dusuk tehlikesi var deyip yatirdi hastaneye.. Dualarinizi bekliyorum..
canım kardeşlerinle yaşaman da ilişkinizi etkiler
sizin başbaşa kalmaya ihtiyacınız var ama nasıl olacak bilmiyorum
çok sevindim canım
hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
hangi testleri istediler canım
canım benim geçmiş olsun
ama hastanede yatman iyi bence
hemen müdahale şansları var
amin canım inşallah seninde hastaneden çıktım haberini bekliyorum sende keseyi görmüşsün inşallah sorunsuz atlatacaksınEvet tatlım benim de burda olmak içimi biraz rahatlatiyo.. Insallah yarin iyi haberler verebilirim size.. Bu arada senin adina çok sevindim, insallah saglikla devam eder
Benim doktorum yasaklamıyorkızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?
Ben bugün yaptırdım çoğunu, 2 tane kaldı. Onları da özelde yaptırcam artık. Ücretsiz olsun diye aç aç koşturdum sabah sabah. Sağlık ocağından devlet hastanesine. Kalp atışı için 6 gün sonra gidicem. Benim doktorum yaptır gelirken getirirsin dedi.Kan tahlillerini kalp atışı duyulunca isteniyormuş detaylı tahliller
Ben hamileyken de sıkışık olmak gerekiyor diye biliyordum. Sıkışık gittim. Bir de doktorum çocuğu rahatsızlandığı için bir saat gecikti. Neyse sıra bana geldi. Ultrasonda bakarken demesin mi sizi önce lavoboya alalım. Mesane o kadar şişmiş ki rahim görünmüyorHamile degilken yapilan rahim ici kontrollerde sıkisik olmak gerekiyor. Bebis varken gerek yok diye biliyorum.
Benim doktorum şu an sakınca yok dedi. Ama kanama olmadığı ters bişey hissetmediğin sürece dedi.kızlar bu arada doktorum 3 ay ilişki yasak dedi (yani ben önermiyorum hiç bir hastama diye de ekledi) sizin doktorunuz söyledi mi böyle bir şey?