2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bulantısı olan arkadaşlar inşallah kısa zamanda biter çok zor gerçekten
Benim tamamen bitti sayılır bazen mide bulantım oluyor o da çok arada

Canım ya ben de uzun zamandır bu sabah çıkardım bu aylarda olması normal mi acaba

Benim bulantı ve kusmalarım 9.-10. haftalar gibi bitmişti ama arada tabiki oluyor, çıkarıyorum yani haftada bir kez özelliklede bir şeyden çok fazla yediğimde ki ben doktoruma sordum normal dedi yani ilk zamanki gibi olmaz ama yinedde vücudun anatomisi değişiyor sonuçta dedi...

Beneişlerimiz iyi olsunda bulantı sorun değil :)

Sağol canım. Sonucu aldık fakat kesin yazmıyor apandist şüphesi yazıyor. Doktorum genel cerraha yönlendirdi. Yarın gidicem bakalım. İnşallah değildir...

Ya öylemi peki normal doğummu yaptın ilkini ben enfeksiyon kapar bebek diye korkuyorum ama normalde istiyorum

Canim daha doguma cok var o zamana kadar tedavi olursun gecer. Daha simdiden bebek enfeksiyon kapar mi diye korkuya kapilma. Sorunun hakkinda ise hic bilgim umarim en kisa zamanda atlatirsin gecmis olsun.

Aa normal fırında mı pişiriyorsun :) tarifini isterim o zaman canım :)

Aaa biz niye istemeyelim. Ben bayiliyorum evde yapilan ekmege. Ama beceremiyom iste . Yarim kariyim ben

Bu arada sen niye oy kullanmadin ikiz kizlarin annesi

Doktor çok büyük ihtimal kız dedi canım. %100 demeyince içimde hala şüphe var. Eşim de ben pipi gördüm deyip kafamı karıştırıyor Yoksa işaretleyesim çok var birkaç gün sonra bir daha gidicem kesinleştirmek için :)

Himm anladim kuzum. Valla bende isaretlemek icin can atanlardanimsipalarin bizi soktugu duruma bak yaaa. Bir anlet isaretlemek icin bile bizi heyecanlandiriyolar

Ilk kutlayan ben olayim o zamanMutlu yillar canim saglikli huzurlu mutlu bebisinle esinle guzel bir yasin daha dolsun

canim koku bende oluyor ama böyle affedersin sekerli gibi koku. Balik vs. gibi degil normalmidir her gittigimde bakiyorlar ph degerlerime hep normal cikiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…