• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Aa normal fırında mı pişiriyorsun :) tarifini isterim o zaman canım :)

tabi canım veririm ben baget ekmeği yapıyorum yalnız uzun baston ekmekte diyorlar:KK48:

5 bardak beyaz un
1,5 tatlı kaşığı kuru maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 bardak su (oda sıcaklığında)
hepsini karıştırıyorum. ele yapışan hafif cıvık bir hamur oluyor 1 saat dinlendiriyorum mayalandıktan sonra tezgahta 3-4 eşit parçaya ayırıyorum. sonra şekil verip birde tepside mayalanmaya bırakıyorum yarım saat kadar.üstüne nemli bez örtüyorum.benim fırınımda buhar özelliği yok o nedenle ısıya dayanıklı bir kabın içine su koyup fırının en köşesine yerleştiriyorum 250 derecede olacak fırın suyuda ekmekleri koymadan 10 dk önce yerleştiriyorum. ekmekleri fırına vermeden üzerlerine bıçakla verev şekilde kesikler atıyorum. sonra fırında 20 dk ya da üzerleri kızarana kadar pişiriyorum:KK36:

Canim daha doguma cok var o zamana kadar tedavi olursun gecer. Daha simdiden bebek enfeksiyon kapar mi diye korkuya kapilma. Sorunun hakkinda ise hic bilgim umarim en kisa zamanda atlatirsin gecmis olsun.

Aaa biz niye istemeyelim. Ben bayiliyorum evde yapilan ekmege. Ama beceremiyom iste . Yarim kariyim ben:işsiz:

Bu arada sen niye oy kullanmadin ikiz kizlarin annesi:KK19:

aa canım olur mu karılık ekmek yapmakla mı oluyor sanki:KK48: benimkisi merak ben çok severim mutfakta olmayı ama gel gör senelerdir çalışıyorum hemen şipşak yemek hazırlayıp çıkıyorum halbuki aheste aheste mutfakta kahvaltı etmeyi mutfak sohbetlerini orda içilen kahveleri ah ne özledim bir bilsen:KK43:

kızlar ben geçen gün hastanemi aradım doğum ücreti aldım:KK70:içinde fotoğraf çekimi doğum öncesi sonrası kuaför hizmeti ve daha bir sürü şey saydı oda süslemesi vs falan filan 1900 dedi:ıslık: sizce doğru mudur?:KK57: yüz yüze konuşmak daha iyi olacak sanki bana baya ucuz geldi:KK70:

Günaydın kızlar,cinsiyet öğrenmek için randevu aldım kendi doktorum dışında bir doktora ,1 haziranı nasıl bekleyim,şimdiden heyecan yaptım öğleden sonrası için.insallah sağlıklı sıhhatli bir kızım olur yarabbim.benim için dua edin kızlar lütfen

kızlar ben geçen gün hastanemi aradım doğum ücreti aldım:KK70:içinde fotoğraf çekimi doğum öncesi sonrası kuaför hizmeti ve daha bir sürü şey saydı oda süslemesi vs falan filan 1900 dedi:ıslık: sizce doğru mudur?:KK57: yüz yüze konuşmak daha iyi olacak sanki bana baya ucuz geldi:KK70:

Vallahi supermis. Bende doktorumun hemsiresiyle konustum dogum ucreti 5000dedi. Sadece dogum:oha:

Günaydın kızlar,cinsiyet öğrenmek için randevu aldım kendi doktorum dışında bir doktora ,1 haziranı nasıl bekleyim,şimdiden heyecan yaptım öğleden sonrası için.insallah sağlıklı sıhhatli bir kızım olur yarabbim.benim için dua edin kızlar lütfen
Ay hadi insallah canim doktor erken merken demezde bebiste gosterirde ogrenebilirsin. Allah gonlunden geceni nasip etsin.

günaydın kızlar doktrodan geldim şimdi ikili tarama testi sonucu ne sınıra yakın değil ama normalin üstünde çıkmış dedi 17. haftamda 4 lü test için çağırdı eğer yurtdışı testi yaptırmıcaksan dedi

Bana çok ucuz geldi canım yaaa hangi hastane ki ? Yani garip sadece foto çekimi neredeyse 1000 lira...

Ay hadi insallah canim doktor erken merken demezde bebiste gosterirde ogrenebilirsin. Allah gonlunden geceni nasip etsin.
İnşallah canım yaa,normalde bebek bir hafta onde gidiyor hep.bugun 13+1 im 14 .haftadayimdir eğer hala önde gidiyorsa bebek.bu doktor çok iyimser bir doktor,cerrahi yönden pek begenilmiyor diye gebelik takibinde tercih etmemistim.insalalh sorunsuzca öğreniriz cinsiyeti

tatlım hayırlısı olsun inşallah ama keşke bu haftayıda bekleseydin eğer istediğin gibi kız ise göstermeyebilir erken çünkü senin haftan ama inşallah görürsün:KK36:

Vallahi supermis. Bende doktorumun hemsiresiyle konustum dogum ucreti 5000dedi. Sadece dogum:oha:

Bana çok ucuz geldi canım yaaa hangi hastane ki ? Yani garip sadece foto çekimi neredeyse 1000 lira...

telefondaki kızlar biliyonuz mıy mıy konuşuyorlar birde taramalı tüfek gibi ezber yapıyorlar ama ben tek tek sordum hatta 1900 mü diye de tekrarladım evet dedi. bakalım kaç poz foto falan kesin detayı vardır. Karataş hastanesi benim hastanem

tatlım hayırlısı olsun inşallah ama keşke bu haftayıda bekleseydin eğer istediğin gibi kız ise göstermeyebilir erken çünkü senin haftan ama inşallah görürsün:KK36:
Haklısın canım da bu haftayı da beklersem randevuya bi hafta kalıyor eşim bir hafta daha bekleyelim gitmeyelim der.sansimi denemek istiyorum açıkçası.

Haklısın canım da bu haftayı da beklersem randevuya bi hafta kalıyor eşim bilir hafta daha bekleyelim gitmeyelim der.sansimi denemek istiyorum açıkçası.
önden gidiyor yazmışsın onu görmedim ay hadi hayırlısı olsun canım valla ben bile zor sabrediyorum. eşimle aynı yerde çalışmasaydım 40 sefer almıştım randevu şimdiye kadar:KK70: ama şimdi göstermezse iş yerinden ikimizin üst üste izin alması zor oluyor:işsiz:

önden gidiyor yazmışsın onu görmedim ay hadi hayırlısı olsun canım valla ben bile zor sabrediyorum. eşimle aynı yerde çalışmasaydım 40 sefer almıştım randevu şimdiye kadar:KK70: ama şimdi göstermezse iş yerinden ikimizin üst üste izin alması zor oluyor:işsiz:
Benim d bugün boş günüm,bi de bu doktor tesadüfen bugün randevusuz calisiyormus öğleden sonrası için.denk geldi gibi bisi oldu.hayurlisi bakalım 2 gibi gidecez.

Back
X