- 23 Mayıs 2013
- 3.258
- 2.661
- 30
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.201
hanimlar benim bu gun resmen sancim var kasiklarimda agri vuruyor gidiyor. sıvımsı akıntım var ama kırmızı degil. sizede oluyomu bian kesemi patladi boyle dedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hosgeldin aramiza ayniyiz galiba senle daha onceden gittin mi gormeye neden tedirginsin ben carsamba gunu gidecegim kese icin bakalim belki gorunur.Kızlar merhaba bende hamileyim yeni katıldım aranıza ama henüz keseyi göremedik hala tedirginim
Canim sakin ol kese patlamaz sivi akinti normal ben altina kacirdim saniyordum o kadar islaniyordum. Isyerinde camasir degistiremeyince bak mantar oldum temizligime o kadar dikkat ettigim halde ama yapacak bisi yok yasamamiz gereken her seyi yasayacagizhanimlar benim bu gun resmen sancim var kasiklarimda agri vuruyor gidiyor. sıvımsı akıntım var ama kırmızı degil. sizede oluyomu bian kesemi patladi boyle dedim.
Kanaman mi var hayirdir canim. Insallah bir sey yoktur insallah guzel haberle gelirsin canimkizlar bana dua edin doktora gidiyorum sanirim bebegim gitti beni birakti
Canimmmm sakin ol hadi git bakalım benimde kahve lekelenmem var ve iğne oldum biraz azaldı varsa doktor engeler zatenkizlar bana dua edin doktora gidiyorum sanirim bebegim gitti beni birakti
Umarım kötü birşey yokturkizlar bana dua edin doktora gidiyorum sanirim bebegim gitti beni birakti
Canim sakin ol kese patlamaz sivi akinti normal ben altina kacirdim saniyordum o kadar islaniyordum. Isyerinde camasir degistiremeyince bak mantar oldum temizligime o kadar dikkat ettigim halde ama yapacak bisi yok yasamamiz gereken her seyi yasayacagiz[/QUOTE
kanamam basladi acik kirmizi
Şuan öyle kötü oldum ki inşallah bişey olmamıştır inşallah bebişin kesesindedir allahım yardım etsin yavruna ömür versinbiraz sancim oldu sonra bi su gibi birsey geldi sonra icimden birsey aksi boyle hissettim hemen baktim kanamam basladi kizlar acik kirmizi korkuyorum ne olacak bilmiyorum. icimdeki ses gitti diyo onu ruyamda gormustum goruntusu gozum onune geliyor
Canim doktor baksin bakalim ne dicek insallah bebegin seninledirbiraz sancim oldu sonra bi su gibi birsey geldi sonra icimden birsey aksi boyle hissettim hemen baktim kanamam basladi kizlar acik kirmizi korkuyorum ne olacak bilmiyorum. icimdeki ses gitti diyo onu ruyamda gormustum goruntusu gozum onune geliyor
biraz sancim oldu sonra bi su gibi birsey geldi sonra icimden birsey aksi boyle hissettim hemen baktim kanamam basladi kizlar acik kirmizi korkuyorum ne olacak bilmiyorum. icimdeki ses gitti diyo onu ruyamda gormustum goruntusu gozum onune geliyor
biraz sancim oldu sonra bi su gibi birsey geldi sonra icimden birsey aksi boyle hissettim hemen baktim kanamam basladi kizlar acik kirmizi korkuyorum ne olacak bilmiyorum. icimdeki ses gitti diyo onu ruyamda gormustum goruntusu gozum onune geliyor
kizlar bana dua edin doktora gidiyorum sanirim bebegim gitti beni birakti
Canimmmm bende bugün hastaneden geldim benimde vardı ama kahve geliyor benim bende iğne oldum progestan vajinal uyguladım benim azaldı suan baya yok gibi hatta çok az inş seninde geçicek bugün ne olduysa hepimize bişey oldu kızlar yaaa benimde hala kasiklarimda ağrı var adet agrisi gibiKızlar acilden geliyorum, ultrasonla karindan baktilar ve cok erken gebelik kese hayal meyal görülüyor dediler. Dusuk tehlikesi oldugu icin progestan yazdi, şu an vajinadan uyguladim uzaniyorum.. Benden gelen kan baya kırmızı malesef.. Baska progestan kullanan böyle dusuk tehlkesi yasayanlarda kanama nasıl olmuştu? Ben galiba bebeğimi kaybedicem
Canimmmm bende bugün hastaneden geldim benimde vardı ama kahve geliyor benim bende iğne oldum progestan vajinal uyguladım benim azaldı suan baya yok gibi hatta çok az inş seninde geçicek bugün ne olduysa hepimize bişey oldu kızlar yaaa benimde hala kasiklarimda ağrı var adet agrisi gibi