2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kizlar benim sari krem kivaminda akintim var ama cok kasinti yapti deli olcam kasintidan acaba mantar mi oldum:işsiz:

canım bence mantar oldun. bende de sarı renkli ve kremsi akıntı var ama kötü koku ya da kaşıntı yok, ben yine de çarşamba doktoruma söylücem.. hatta şu anda tam da netten bu konuyu araştırıyodum, bebeğe zararı yoktur ama tedavi edilmeden geçmez diyo.. sadece son aylarda doğum esnasında falan bebeğe bulaşabilirmiş o da çok ciddi sonuçlar doğurmaz diyo.. hamilelik sürecinde sanırım bol bol yaşıcaz bu durumu :KK57:

Gunluk ped falan kullanma arttiriyo.pamuklu camasir

Yok canim gunluk ped hic kullanmadim hayatim boyunca. Normal akintim vardi beyaz sulu acaba ic camasirim islak kaldi diye mi oldu anlamadim. Is yerinde sikinti oluyor camasir.

canım bence mantar oldun. bende de sarı renkli ve kremsi akıntı var ama kötü koku ya da kaşıntı yok, ben yine de çarşamba doktoruma söylücem.. hatta şu anda tam da netten bu konuyu araştırıyodum, bebeğe zararı yoktur ama tedavi edilmeden geçmez diyo.. sadece son aylarda doğum esnasında falan bebeğe bulaşabilirmiş o da çok ciddi sonuçlar doğurmaz diyo.. hamilelik sürecinde sanırım bol bol yaşıcaz bu durumu :KK57:
Ayni yaziyi okuduk galiba bende ayni seyleri okudum az once

Bende labaquik kullanıyorum o test doğru cikiyor ayrica evde Eger ovulasyon testin varsa gebeliği o da gösteriyor ben ilk ovulasyon testinde ogrendim hamile olduğumu nornal
Gebelik testinde çok silik hayal meyal cikmisti ama test doğru ben iki Aydır hep ayni marka kullandim
Evet canım ovu testi yaptım pik e yakın çıktı bir kaç gün önce de yaptığımda köyü çıktı ovu testi
İnşaAllah vardır canım dua et bana yarın sabah test yapıp çıkarsa kan testi gidecegim

Bende de ayni durum var tek umudum bol bol su içince geçmesi carsamba doktora gidince danışayım

Evet canım ovu testi yaptım pik e yakın çıktı bir kaç gün önce de yaptığımda köyü çıktı ovu testi
İnşaAllah vardır canım dua et bana yarın sabah test yapıp çıkarsa kan testi gidecegim
İnsallah vardır canim hakkı da hayırlısı olsun iyi haberlerini bekliuorum

Kızlar bu arada benden akıntı gelmeye başladı kahverengi görünüyo ama sanki bikaç kes tuvalet kağıdıyla silince pembe mi olmaya başladı tam çözemedim ki.. İnşallah pembe ve kırmızıya dönmez şu an çok gerginim..

Kızlar bu arada benden akıntı gelmeye başladı kahverengi görünüyo ama sanki bikaç kes tuvalet kağıdıyla silince pembe mi olmaya başladı tam çözemedim ki.. İnşallah pembe ve kırmızıya dönmez şu an çok gerginim..
Donebilir ama.donse bile endiselenme illaki bi sorun var demek degil benim direk kirmizi baslamisti gidip baktirdigimda rahimde gorunmuyodu bile bi yerde olan bi sizinti tehdit edecek bi durum yok dedi doktor sabah doktorunu arayip soyle cagirir zaten oluyo maalesef bazilarimizda erkek cocuklarda olur derler bakalim

Canım sakin olmaya çalış bence doktora git hemen ilaç versin progestan ilaç ve belki iğne o keser inşaAllah ayaklarını kaldır yat dua et güzel haberler verirsin bize inşaAllah

Canimmm dikkatli ol artarsa bi doktora git derim bak benim iğne ve ilaçla durdu suan da allahım bugün niye hepimizde bişey çıkıyor

Canim bende de var sarı kıvamlı ama koku ve kaşıntı yoktu karbonatlı şu çok iyi geliyor kasintiya karbonatlı suyla yıka her wcye gittiğinde 1 2 yap bak bişey kalmaz en doğal yönetimi o
Canim koku hic yok hep baktim koku var mi diye. Karbonatli su ve sirkeli suyu duymustum su an kasinti gecti.sanirim islakliktan oldu kasinti bakalim doktor ne diyecek

Canim moralini yuksek tut sakin ol kizlar yazilacaklari yazmislar ama senin icin nasil rahat edecekse oyle davran istersen bekle insallah kirmiziya donmez ama donerse acile git mudahele ederler

Kızlar çok hastayım boğazım şiş, üşüme titreme ateş doğal yöntEmlerle nasıl iyileşirim??
Canım çok geçmiş olsun bende iki gün yattım bu dertten ama bende ateş yoktu ateş varsa parol kullanabilşrsin dedi doktorum vitamin verdi ıhlamur içebilirsin zencefil bal kullandım öksürük için bol bol dinlenme başka ilacı yok malesef bugün daha iyiyim şükğr sende inşallah öabuk toparlanırsın

Kızlar çok hastayım boğazım şiş, üşüme titreme ateş doğal yöntEmlerle nasıl iyileşirim??

kendine dikkat et dinlen bi doktorlada gorus benimde bademciklerim var zamaninda ameliyat ettirmedi ailem. doktor olmami hamile kaldigimda ilac kullanamicami soylemusti simdi ikinci hamileligim mecbur dikkat ediyorum hayatimdan dondurma cikmis bile. ilk hamileligimde bogaz agrisi tuttu kaynanam bana tutsu yapto ben oyle seylere inanmam ama ise yaradi. sen yine doktor gozuk

X