- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.221
bana sormustu doktorum yok dedim öyle kaldi. Yasim 29 cok kücük degil 30 olacagim bir kac haftaya. Risk vardir belki ama allaha emanet yapacak birsey yok12.haftada yapılıyor diye biliyorum. Ikili testin guvenilirligi gerçekten cok düşük. Nifty perena gibi olanlar da 2.5 3 bin lira gibi fiyatları. Yani meraktan yaptırılacak bur tahlil degil. Sanirim sizin için tahlil zamani gecmis
Yok sonuçlar güzeldi ense 1.9 burun 4.2 ölçüldü bi sıkıntı yok görünüyor ultrason ölçümlerindeUltrasonda bir bulgu görüldü mü? Ben inanıyorum yarın çok güzel sonuçlar alacaksınız
Amin canım allah razı olsun yaptırmamakla en güzelini yapmışsınALLAH yardimcin olsun canim ya. Korkma emin ol saglikli dünyaya gelecektir sen duani et rabbim hepimizede saglikli evlatlar versin. Ben hic bilmiyorum misal durumu yaptirmadim testleri. Allaha emanet dedim öyle bekliyorum yavrumu.
Bana tek tek rakam söylemedi ama burun ve ense iyi dedi. Yaşınız da cok ileri değil. Icinizi ferahlatmaya çalışın, su an bi karar vermek zorunda degilsiniz, öyle düşünün. Gün dogmadan neler dogar. Insallah cok sağlıklı haberler alırsınızYok sonuçlar güzeldi ense 1.9 burun 4.2 ölçüldü bi sıkıntı yok görünüyor ultrason ölçümlerinde
Kanda hcg çok yüksek çıktı o yüzden riskli çıktı değerim
Kızlar ben çok kötüyüm ya içimde öyle kötü bi his var ki içim içime sığmıyor çıkacak sonuçtan emin gibiyim sürekli ağlıyorum dün gece çoo kötü oldum araştırıp okudukça dayanamıyorum çok çaresizim down sendromu çıkarsa Ne yaparım nasıl doğururum bilmiyorum
canim el-Musavvir cikrini bol bol yapacakmissin. Elini karnina koyup zikredecekmissin saglikli bebegin olmasi icin bende yapacagim hepAmin canım allah razı olsun yaptırmamakla en güzelini yapmışsın
ah ögrenseydik girerdm de neredeeeekızlar artık bizimde anketimiz var bebişlerinizin cinsiyetini girebilirsiniz
amin canm ya bende aynen senle ayni durumdayim yaptirmadim allaha emanet dedim öyle biraktim. Rabbim hakkimizda hayirlisini versin hepimizedeEskiden malesef hem toplumda hem ailelerde bilinçsizlik vardı. Şimdi çok güzel eğitimleri var. Allah kimseye yaşatmasın 4 yaşındaki yegenime epilepsiyle birlikte öğrenme bozukluğu ve hiperaktivite teşhisi konuldu. Gerçekten çocuğun sıkıntısı çok zor. Allah hepimizin evladina sağlık sıhhat versin.
Inşallah yarın bunları konuşmaya gerek bile kalmaz güzel haberi verirsiniz bizlere.
Ben tahlil bile yaptırmadım, down sendromu varsa da haberim yok. Allaha emanet..
canım kesin olmadığı için girmedim...bi kesinleşsin hemen :)kızlar artık bizimde anketimiz var bebişlerinizin cinsiyetini girebilirsiniz
Erkek diye girdim doktor kesin dedi diye ama 12.haftada bu kadar kesin olur mu aklım da karisik. Bi yandan da erkeği duyduk artık, değişirse bi garip olurkızlar artık bizimde anketimiz var bebişlerinizin cinsiyetini girebilirsiniz
bence kesinlikle vurulması gerekli katagorisinde. hamilelik boyunca başımıza ne geleceği belli değil yaralanabiliriz vs o nedenle ne bebeğimin hayatını nede kendi hayatımı riske atamam vurdurmayana da saygım var herkesin kendi tercihi. daha önceden aşıya alerji yoksa olacağını sanmıyorum bir kişinin ayrıca canlı hücre aşısı değil ki bir yan etkisi olsun.en fazla normal herkeste olan etkiler olur ateş ciltte kızarıklık ya da iğnenin battığı yerde ağrı..
iste bende onlari diyorum grip asisi, tetenoz vs. onlar vurulmamaliymis ben ekstra sordum doktoruma bebege zarar verebilirmis yani
kızlar artık bizimde anketimiz var bebişlerinizin cinsiyetini girebilirsiniz
çok hoş gözüküyosunSelam kızlar
cok seker masallah bende hala yuvarlak degil karnim :) benim simidim varda simit sisti ama migde kaldi tuhaf duruyoSelam kızlar
canim sende bebeginden 10-11 haftaliktan ultrason resmi varmi? orda belli oluyormus biraz ense kalinligi ben nette arasitirdm ense altinda bulunan beyaz cizgi su birikintisimi ne oluyomus iste o cok fazlaysa riskli benim ultrason resiminde var o beyaz cizgi. ama asiri kalin degilSağol canım allah razı olsun öyle tabikide herşey bizler için yarın benim ne olacağım da belli değil
Anneyiz sonuçta yavrumuz grip olduğu zaman bile rahat nefes alamıyor diye içimiz gider
O yüzden olacağı varmış demek çok zor oluyor
Çok karışığım arkadaşım bilmiyorum sağlıklı düşünmüyorum maalesef
Yarın çıkıyor sonuç 4-5 gibi ararız dediler
Canim benim de riskim yuksek biyokimyasal 78 de 1 kombine bakiyor doktorlar o da 220 de bir ayni sekilde cok üzgünüm allah yardimcimiz olsun canim baska dicek bsy yok ben koldan kan testini yaptirmadim yurtdisina giden testi.ayrintili usg yaptirdin mi sen canimKızlar ben çok kötüyüm ya içimde öyle kötü bi his var ki içim içime sığmıyor çıkacak sonuçtan emin gibiyim sürekli ağlıyorum dün gece çoo kötü oldum araştırıp okudukça dayanamıyorum çok çaresizim down sendromu çıkarsa Ne yaparım nasıl doğururum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?