2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
kızlar sabahları ben uno nun cha tohumlu ekmeğini yiyorum tost olarak peynirli zararı olur mu ki

cnm ekmek içeriğindeki dozu ne kadardır bilemiyorum. ama bundan aylar önce aktarımızdan keten tohumu ile chia tohumu almak için sorduğumda bana hamilelik riski veya hamilelik varsa kullanmayın bunları demişti. birşeyleri tetikliyor olabilir. yani şu an bilip de cevap vermiyorum ben ama aktar önermemişti onu paylaşmak istedim. evdeki chia paketini de arkadaşıma verdim geçenlerde bu yüzden.

ya bende de aynı duygular var. ben de hep hamile miyim ben şimdi diye soruyorum. zaten bedensel olarak öyle bol belirtili günler de geçirmedim hiç. ben de tekmelese de anlasam diye bekliyorum yoksa ben hep göbekli ben, hep uykulu ben

kızlar sizinde hapşırınca karnınızın altı patlacakmış gibi acıyormu

evet canım ama bugünlerde o his yok. sanırım rahmi tutmak için bağlar gerildiği zaman oluyor, sonra dinlenceye geçiyor. hapşırdığımda eğer ayaktaysam veya sırt üstü yatıyorsam aynı bıçak saplanır gibi ahhh yaptıran derecede batma oluyordu, 1 haftadır filan yok.

canım ekmek içeriği de vücuda çok gerekli tamamen çıkartma, besin içeriğinden geri kalmayalım. diyetistenim günde 5 dilim ekmek veriyor.

canım ekmek içeriği de vücuda çok gerekli tamamen çıkartma, besin içeriğinden geri kalmayalım. diyetistenim günde 5 dilim ekmek veriyor.
5 dilim ekmek çok değil mi
Kahvaltı da kepekli grisini yiyorum akşam yemeğinde tüketmiyorum
Bu aralar dikkat etmem lazım canım biraz aç kalmaya çalışayım sonra düzenlerim
Ama her besin gurubundan tüketmeye çalışıyorum canım günlük protein kalsiyum sebze meyve hepsini yiyorum zaten
Ben kilo almaya çok meyilliyim
İlk hamileliğimde 24 kilo almıştım 4,5 ayda hemde
Doktorum kilo almamaya çalış dedi bu hamilelikte risk olabilirmiş

Kızlar ben çok kötüyüm ya içimde öyle kötü bi his var ki içim içime sığmıyor çıkacak sonuçtan emin gibiyim sürekli ağlıyorum dün gece çoo kötü oldum araştırıp okudukça dayanamıyorum çok çaresizim down sendromu çıkarsa Ne yaparım nasıl doğururum bilmiyorum

Bazen oluyor bazen olmuyor bendede :)
Bana oluyor daha bu sabah oldu canim
bu sabah bende yaşadım hemen soruyum size dedim :)

Düşük bi riskte değil ki 1:35 biyokimyasal risk
Allahım ne yapıcam bilmiyorum
Sürekli aynı şeyi yazıyorum kusura bakmayın

Hayır çok değil. Çünkü bünyemiz şu an fabrika gibi çalışıyor, bebek besini için ve kendi besinimiz için yediklerimizi bölüşüyoruz. Kulağa 5 fazla gelse bile hamile biri için çok değil. Öğünlere 1-2 dilim böldüğünde yeterli zaten. Ama ekmek yerine geçen şeyler var, çorba, pilav, makarna mesela ya da senin grissinilerin. Onların dönüşümünü bilmek önemli. Misal ekmek yemiyorum diye düşünürken içi şehriyeli veya unlu çorba içtiğinde yine ekmek besini almış olursun.
Ben de dikkat etmek zorundayım. İlk gebeliğim olsa da 83 kg ile hamile kaldım ve alabileceğim lüksteki kilo çok sınırlı gebelik boyunca. Etmezsem şeker problemlerim çıkabilir. Bunlara rağmen hiç kilo almadım ilk 3 ayda, diyetisyenle birlikte gidiyoruz. Hatta 1-1,5 kg civarı vermişim. Ama sağlıklı şekilde tabi.

Neden takma kafana testi yaptırmasaydın keşke ama doktorlar sonuca göre emin olmaklarını belki ilerde değişebileceklerini söylüyorlar ben bu yüzden ikili test istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…