- 26 Ekim 2016
- 82
- 87
- 3
- 47
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.181
selam canım...Aynen canm cok feci bir agri saplaniyr gecen nerdeyse doktora gidiyrdm bunun icin. Ama sonra hemn geciyr
Bende de oluyor ozellikle yatarken hapşurdugumda agrisi daha cok oluyor. Normal sanirimkızlar sizinde hapşırınca karnınızın altı patlacakmış gibi acıyormu
selam canım...Aynen canm cok feci bir agri saplaniyr gecen nerdeyse doktora gidiyrdm bunun icin. Ama sonra hemn geciyr
Kız gibi geldi ama Obur bi bebek belliGunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben de bebegim.icin bir cinsiyet tahmini alabilir miyim :)))
kızlar sabahları ben uno nun cha tohumlu ekmeğini yiyorum tost olarak peynirli zararı olur mu ki
Yaa bende bir an önce tekme atsınlar dönsünler istiyorum sanırım o minik bacaklarla tekmelenmek için sabırsızlanıyorum
ahah obur muuu:)) şişko gibi duruyor değil mi, kocaman karnı var.:) 12+1 olduk bugün, doktor önce kız dedi, sonra yok çıkıntısı uzuna benziyor erkek gibi dedi. çok merak ediyorum 1 ay sonra çağırdıKız gibi geldi ama Obur bi bebek belli
kızlar ben kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum sanırım bebişimin tekmelerini yemeden de hissetmeyeceğimgöbeğim kilo göbeği halsizliğim çok çalışmaktan nefes darlığım zaten troid hormonum düzensizken hep vardı ee uykuya zaten hep düşkündüm yani bunlar belirtiyse hep vardı şimdi ben hamile miyim
kızlar sizinde hapşırınca karnınızın altı patlacakmış gibi acıyormu
Bana oluyor daha bu sabah oldu canimkızlar sizinde hapşırınca karnınızın altı patlacakmış gibi acıyormu
Günaydın kızlar
Bende bu ara kiloya takıldığım için sürekli baskülün üzerindeyim
Dün biraz dikkat edince fark oldu kilomda
Dün sabah 67.8
Bu sabah 66.6 çıktı kilom
Akşam yememek daha iyi rahat uyudum uyandım ekmeği tamamen çıkarttım hayatımdan
İmşallah böyle devam ederim
Kız :)Gunaydin kizlar, nasilsiniz?
Ben de bebegim.icin bir cinsiyet tahmini alabilir miyim :)))
5 dilim ekmek çok değil micanım ekmek içeriği de vücuda çok gerekli tamamen çıkartma, besin içeriğinden geri kalmayalım. diyetistenim günde 5 dilim ekmek veriyor.
Bazen oluyor bazen olmuyor bendede :)evet canım ama bugünlerde o his yok. sanırım rahmi tutmak için bağlar gerildiği zaman oluyor, sonra dinlenceye geçiyor. hapşırdığımda eğer ayaktaysam veya sırt üstü yatıyorsam aynı bıçak saplanır gibi ahhh yaptıran derecede batma oluyordu, 1 haftadır filan yok.
bu sabah bende yaşadım hemen soruyum size dedim :)Bana oluyor daha bu sabah oldu canim
5 dilim ekmek çok değil mi
Kahvaltı da kepekli grisini yiyorum akşam yemeğinde tüketmiyorum
Bu aralar dikkat etmem lazım canım biraz aç kalmaya çalışayım sonra düzenlerim
Ama her besin gurubundan tüketmeye çalışıyorum canım günlük protein kalsiyum sebze meyve hepsini yiyorum zaten
Ben kilo almaya çok meyilliyim
İlk hamileliğimde 24 kilo almıştım 4,5 ayda hemde
Doktorum kilo almamaya çalış dedi bu hamilelikte risk olabilirmiş
Neden takma kafana testi yaptırmasaydın keşke ama doktorlar sonuca göre emin olmaklarını belki ilerde değişebileceklerini söylüyorlar ben bu yüzden ikili test istemedimKızlar ben çok kötüyüm ya içimde öyle kötü bi his var ki içim içime sığmıyor çıkacak sonuçtan emin gibiyim sürekli ağlıyorum dün gece çoo kötü oldum araştırıp okudukça dayanamıyorum çok çaresizim down sendromu çıkarsa Ne yaparım nasıl doğururum bilmiyorum
Offf o kadar pişmanım ki zehir oldu hamileliğimNeden takma kafana testi yaptırmasaydın keşke ama doktorlar sonuca göre emin olmaklarını belki ilerde değişebileceklerini söylüyorlar ben bu yüzden ikili test istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?