- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.161
Sabahları aç karnına ve lavaboya gittikten sonra varla yok arası, bilmeyen anlamaz. Ama akşamları inanilmaz çıkıyor, hele buzgulu giydiysem 5 aylık gibi :) sonra sabaha tekrar iniyor
onu bende yaşadım kuzum büyük tuvaletimi yaptığımda az bi kan geldi ama dr a sordum önemli değil bebeği etkilemiyor o dedi.aynen etrafımda o kadar çok var ki burasıda dahilbu sabah büyük tuvalete çıktım zorlandım sanırım minicik bir kan vardı tuvalet kağıdında vajina da değil ama emin olana kadar bir önü bir arkayı defalarca sildim
canım BENDE SENİN GİBİYİM SADECE ÖĞLEN DOYA DOYA YİYEBİLİYORUM DİĞER ÖĞÜNLER YEMİŞ OLMAK İÇİN YİYORUM umarım artar iştahım hiç kiloda almadımHerkese Günaydın kızlar umarım herkes iyidir biz fena değiliz biraz iştahsızım sadece kahvaltıda doya doya yiyorum sonraki öğünlerde sırf yemiş olayım diye yiyorum hiç canım istemeden siz de böyle misiniz
valla bende mont giysem yeriydi üşüdüm yavvvİstanbul'da öyle yahu cumartesi günü 30 derecede yanan ben değilim sanki mont giydim bugünYaz gelsin istiyorum ben
benim alerjim hiç ummadığım kadar kolay geçiyor şükürler olsun akşam biraz burnum akıyor gündüzde hapşuruyorum ama o kadar sık değil. bende vücudumun kaşıntısını söyleyeceğim çok kaşınıyorum ben
burnumun içi yara oldu SANKİ BÖCEKLER GEZİYOR İÇİNDE BErbat valla
bu haftalarda normal sanırım bende sabah kahvaltısı dışında pek bişi yiyemiyorum canım istemiyor zordan ite kaka midemde bişiler olsun da bebişim beslensin diye yiyorum
tere dedin demi canım alayım pazardan abri zararlı değil demi gebelikte falan herşeyden kıl kapar oldumAşırı hapsurma için tere öneririm. Göz yasarmasi, goz kaşıntısı, genizdeki o gidiklanma hissini 5 dakikada bitiriyor. Bazen 30 kere ustuste hapsuruyorum, kafami suya soksam bile asla durmuyor. 2 3 dal tere yiyince anında kesiliyor
Doktor 8.haftada idrar tahlili istemisti, o an sıkışık degildim, vermedim ihmal ettim. Dün 12.haftada da istedi, vermesem olmaz mi dedim, olmaz dedi. Zorla verdim. Simdi mailime sonuc gelmiş. Lokosit 8 10 ve epitel 4 5 var yazıyor. Sanırım idrar yolu enfeksiyonubi sikayet de hissetmiyorum aslında. Doktorum ogleden sonra gelecekmiş. Gunde 1 litre su icebiliyorum ne yapicam hic ilac almak istemiyorum sabah sabah moralim bozuldu
ya bişi sorucam, karnınız çok çıktı mı? dışarıdan kolayca fark ediliyor musunuz?
Doktor 8.haftada idrar tahlili istemisti, o an sıkışık degildim, vermedim ihmal ettim. Dün 12.haftada da istedi, vermesem olmaz mi dedim, olmaz dedi. Zorla verdim. Simdi mailime sonuc gelmiş. Lokosit 8 10 ve epitel 4 5 var yazıyor. Sanırım idrar yolu enfeksiyonubi sikayet de hissetmiyorum aslında. Doktorum ogleden sonra gelecekmiş. Gunde 1 litre su icebiliyorum ne yapicam hic ilac almak istemiyorum sabah sabah moralim bozuldu
ya bişi sorucam, karnınız çok çıktı mı? dışarıdan kolayca fark ediliyor musunuz?
hemen googleye sordum ve omega 3 kaynağı olduğu yazıyor canım gün içinde yoğurduna karıştırıp yiyenler var hamilelikte. ama ekmekteki az miktardır bence telaş yapma doktoruna sorma imkanın varsa sorabilirsinkızlar sabahları ben uno nun cha tohumlu ekmeğini yiyorum tost olarak peynirli zararı olur mu ki
Hayir canimKan sekerine bakildi mi?
hemen googleye sordum ve omega 3 kaynağı olduğu yazıyor canım gün içinde yoğurduna karıştırıp yiyenler var hamilelikte. ama ekmekteki az miktardır bence telaş yapma doktoruna sorma imkanın varsa sorabilirsin
Troid in yavas mi calisyordu hizli mi?kızlar ben kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum sanırım bebişimin tekmelerini yemeden de hissetmeyeceğimgöbeğim kilo göbeği halsizliğim çok çalışmaktan nefes darlığım zaten troid hormonum düzensizken hep vardı ee uykuya zaten hep düşkündüm yani bunlar belirtiyse hep vardı şimdi ben hamile miyim
Troid in yavas mi calisyordu hizli mi?
günaydın kızlar :):) henüz tekmeleri hissedemesekte içimizde bir canlı büyütüyoruz bence bunu düşünmek bile insanın yüzünü güldürmeye yetiyor :):)
benim acı yok ama bişi oynuyor sanki sanırım keseyi hissediyorumkızlar sizinde hapşırınca karnınızın altı patlacakmış gibi acıyormu
Evet benımde oyle oluyor doktor karnını tut dedi tutuyorum ama acısı gecmıyor :) hamilemiyim diye soruyordunuz ya cevap olarak bu bi belirti acıkcasıbenim acı yok ama bişi oynuyor sanki sanırım keseyi hissediyorum
Aynen canm cok feci bir agri saplaniyr gecen nerdeyse doktora gidiyrdm bunun icin. Ama sonra hemn geciyrkızlar sizinde hapşırınca karnınızın altı patlacakmış gibi acıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?