2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Sabahları aç karnına ve lavaboya gittikten sonra varla yok arası, bilmeyen anlamaz. Ama akşamları inanilmaz çıkıyor, hele buzgulu giydiysem 5 aylık gibi :) sonra sabaha tekrar iniyor

ya bende akşamüstünden sonra bir gaz topluyor aynen anlattığın gibi oluyorum. aile yakınları biraz karnın çıktı dese de ben her zamanki göbeğim o diyorum :) sanırım çıksın istiyorum meydana :)

onu bende yaşadım kuzum büyük tuvaletimi yaptığımda az bi kan geldi ama dr a sordum önemli değil bebeği etkilemiyor o dedi.

canım BENDE SENİN GİBİYİM SADECE ÖĞLEN DOYA DOYA YİYEBİLİYORUM DİĞER ÖĞÜNLER YEMİŞ OLMAK İÇİN YİYORUM umarım artar iştahım hiç kiloda almadım
İstanbul'da öyle yahu cumartesi günü 30 derecede yanan ben değilim sanki mont giydim bugün Yaz gelsin istiyorum ben
valla bende mont giysem yeriydi üşüdüm yavvv

hep öyle ite kaka yemeye çalışıyorum psikolojikte sanırım biraz tam bulantılarm kesilse belki yicemde :)

tere dedin demi canım alayım pazardan abri zararlı değil demi gebelikte falan herşeyden kıl kapar oldum

canım su baya tüketmen lazım gerçi bende az tüketiyorum 2.5 lt içmemiz lazım aslında
ya bişi sorucam, karnınız çok çıktı mı? dışarıdan kolayca fark ediliyor musunuz?

benim sivrildi biraz özellikle tşört falan giyince baya belli oluyor

canım her tatlilini ihmal et sakın idrarı ihmal etme (tabi diğerlerini de ihmal etme de laf gelişi dedim yani çok çok önemli) bazı enfeksiyonlar hiç b elirti vermiyor şikayetin olmasa da ağır enfeksiyon geçiriyor olabilirsin ben idraryolu enfeksiyonundan bayıldığımı biliyorum ve hiç belirtim yokken. bol su iç canım 1 litre çok az küçük su şişesinde sürekli gözünün önünde dursun en az 4 kere boşalt ve doldur şişeni

ya bişi sorucam, karnınız çok çıktı mı? dışarıdan kolayca fark ediliyor musunuz?

benim akşamları şişkinlik tavan yapıyor ama daha bebek göbeği değil sanırım şişlik olunca çok sıkıntı yapıyor bende sabahları bazen baya şiş uyanıyorum ama dün yıkanırken fark ettim kasıklarımla göbeğimin birleşim yeri baya şiş aynı hizaya gelmişler sanırım bebişim yukarı çıkmaya başladı

kızlar sabahları ben uno nun cha tohumlu ekmeğini yiyorum tost olarak peynirli zararı olur mu ki
hemen googleye sordum ve omega 3 kaynağı olduğu yazıyor canım gün içinde yoğurduna karıştırıp yiyenler var hamilelikte. ama ekmekteki az miktardır bence telaş yapma doktoruna sorma imkanın varsa sorabilirsin

yarın gidince sorayım canım 2 li testin sonucunu göstercem yarın temiz çıkar inşallah

kızlar ben kendimi hala hamile gibi hissetmiyorum sanırım bebişimin tekmelerini yemeden de hissetmeyeceğim göbeğim kilo göbeği halsizliğim çok çalışmaktan nefes darlığım zaten troid hormonum düzensizken hep vardı ee uykuya zaten hep düşkündüm yani bunlar belirtiyse hep vardı şimdi ben hamile miyim

Troid in yavas mi calisyordu hizli mi?

Günaydın kızlar
Bende bu ara kiloya takıldığım için sürekli baskülün üzerindeyim
Dün biraz dikkat edince fark oldu kilomda
Dün sabah 67.8
Bu sabah 66.6 çıktı kilom
Akşam yememek daha iyi rahat uyudum uyandım ekmeği tamamen çıkarttım hayatımdan
İmşallah böyle devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…