- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.141
Tamam canım cok teşekkür ederim ilgilendiğin için Ayşe hanımın numarasini bulursan bana da verir misin bide hangi hastanedeydi acaba unuttum çok unutuyorum herşeyi artıkPerinatologda da ayrıntılı ultrason olacak. Sen bilirsin, iyi bir radyolog da aynı kapıya çıkıyor bence. Fiyat farkı olabilir belki.
Kan sekerine bakildi mi?Kizlar birsey soracam ya benim gozum cok kariyo bas agrisi donmesi arti sık idara cikma bide agzim cok kuruyo bi gunde 3 lt su iciyorum anlayamdim tansiyon mu yok gebelik sekerimi bi fikiriniz var mi ?
ne güzel bende 9,33 dü en son. Bende Akdeniz anemisi var yani kansizlik hamilelikte dahada düsüyormus.... ben hep hap ve ilac kullaniyorum düsürmüyo simdiye kadar yetti bakalim bebek büyüdükce kan düsüyorBana da dünki muayenede kan değerim 13.7 iyi olduğunu kan ilacı vermeyeceğini doğal yollarla almamı söyledi. Ayrıca d vitamini içinde belli saatlerde günlük güneşlenme verdi. Tam bir ilaç düşmanı bu doktor sanırım. Bir tek decavit verdi onu da iyi beslenemedigin günlerde iç dedi.
iste bende onlari diyorum grip asisi, tetenoz vs. onlar vurulmamaliymis ben ekstra sordum doktoruma bebege zarar verebilirmis yanivurulması gerekenler ve kesinlikle vurulmaması gerekenler var canım mesela canlı aşılar kesinlikle vurulmamalı hamileyken. ama tetenoz da kesinlikle vurulmalı. yurt dışında nasıl yürüyor işler orasını bilmiyorum
grip aşısı ve tetenoz vurulabilen aşılardan hatta vurulması gerekli aşılardan. atıyorum elin kesilse eline paslı çivi batsa tetenoz kapsan bebeğin ve senin hayatın tehlikeye girer Türkiye de o zaman bütün anne karnındaki bebekler tehlikede olması lazım ama tetenoz aşısından ölen vs bebek duymadım.iste bende onlari diyorum grip asisi, tetenoz vs. onlar vurulmamaliymis ben ekstra sordum doktoruma bebege zarar verebilirmis yani
canım hiç araştırma aloe vera hamilelikte sakıncalı. ablamın eşi de foreverın ürünlerini satıyor ondan alacağım şeylker vardı netten bakayım dedim aloe vera hamilelikte kullanılır mı diye sakıncalı yazıyor netteAaa ilkndefa duyuyorum canım. Pazartesi kadin doğumuna sordum acilde verilen ilaçları kullanabilirsin dedi ben yinede belki geçer diye biraz bekledim ama nafile dün gece kullandım. Lr araştıracağım canim
bence kesinlikle vurulması gerekli katagorisinde. hamilelik boyunca başımıza ne geleceği belli değil yaralanabiliriz vs o nedenle ne bebeğimin hayatını nede kendi hayatımı riske atamam vurdurmayana da saygım var herkesin kendi tercihi. daha önceden aşıya alerji yoksa olacağını sanmıyorum bir kişinin ayrıca canlı hücre aşısı değil ki bir yan etkisi olsun.en fazla normal herkeste olan etkiler olur ateş ciltte kızarıklık ya da iğnenin battığı yerde ağrı..Doğru söylüyorsun, bazı aşılar kesinlikle vurulmamalı bazısı vurulabilir. Ama tetanoz da kesinlikle vurulmalı değil. Aile hekimliği aşı takviminde yer alıyor ama doktorunuz onayı ile olmayabiliyorsunuz. Ben oğlumda tetanoz aşısı vurulmadım, şimdi de istemiyorum. Olur da alerjik tepki verirse vücudum diye korkuyorum. Doktorum da mecbur olmadığımı söylemişti. Aşı istemeyenler olursa yanlış kalmasın akıllarında, doktorunuzun onayı ile tetanoz aşısı olmayabilirsiniz. Aile hekimliğindeki hemşirem de hangi hastanede doğum yapacağımı sormuştu, doktorumun onayı olup olmadığını da sormuştu. Şimdi de eğer istersen aşı yaparız dedi.
Günaydın kızlar
İzmir de yağmur var bu sabah hava serin oh mishep böyle olsa hamileliğim ne kolay geçer
Günaydın kızlar
İzmir de yağmur var bu sabah hava serin oh mishep böyle olsa hamileliğim ne kolay geçer
bursa da öyle canım gelirken üşüdüm hatta
günaydın kızlar allerjisi olanalr nasıl yapıyorsunuz ben çok yıprandım bu polen alerjisinden gözümü açamıyorum yarın ikili test sonucunu almaya gidicem dr ada sorucam bu allerji için bi şey önercek mi bakalaım
bu haftalarda normal sanırım bende sabah kahvaltısı dışında pek bişi yiyemiyorum canım istemiyor zordan ite kaka midemde bişiler olsun da bebişim beslensin diye yiyorumHerkese Günaydın kızlar umarım herkes iyidir biz fena değiliz biraz iştahsızım sadece kahvaltıda doya doya yiyorum sonraki öğünlerde sırf yemiş olayım diye yiyorum hiç canım istemeden siz de böyle misiniz
İstanbul'da öyle yahu cumartesi günü 30 derecede yanan ben değilim sanki mont giydim bugünYaz gelsin istiyorum ben
İstanbul'da öyle yahu cumartesi günü 30 derecede yanan ben değilim sanki mont giydim bugünYaz gelsin istiyorum ben
günaydın kızlar allerjisi olanalr nasıl yapıyorsunuz ben çok yıprandım bu polen alerjisinden gözümü açamıyorum yarın ikili test sonucunu almaya gidicem dr ada sorucam bu allerji için bi şey önercek mi bakalaım
Sabahları aç karnına ve lavaboya gittikten sonra varla yok arası, bilmeyen anlamaz. Ama akşamları inanilmaz çıkıyor, hele buzgulu giydiysem 5 aylık gibi :) sonra sabaha tekrar iniyorya bişi sorucam, karnınız çok çıktı mı? dışarıdan kolayca fark ediliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?