2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Hanimlar dus alirken su sicak olmamali dikkat edin. Usumeyeceginiz sekilde ilik ve sicak arasi ayarlayın. Ne tur kanama olursa olsun dusa sık girmemeye de ozen gosterin. Cok gecmis olsun canim.
Çok sağol canimm doktora gidicem diye girdim inan hiç aklıma gelmedi ama doğru siçak şu kan akışını hızlandırdı herhalde umarım gecicek

Canimmmm cok sağol ben tek çocuğum ablam abim kardeşim yok siz bana burda kardeş gibisiniz hepiniz allah razı olsun gerçekten o kadar kötü bi duygu ki şuan progestan verdi vajinal kullan dedi hala var hafif kahverengimsi keseyi gördüm en azından o yetti bana yapıcam canım dediklerini
Canim hic stres yapma benimde gecen hafta banyodan sonra hafif kanamam basladi bi hafta surdu bikac gundur yok doktor yat bile demedi bana zaten yatamazdim 3 yasinda kizim var tum hamileligini kanamayla gecirenler var evet kirmiziyi gormek cok can sıkıcı ama bebek saglikli olsunda

Hanimlar dus alirken su sicak olmamali dikkat edin. Usumeyeceginiz sekilde ilik ve sicak arasi ayarlayın. Ne tur kanama olursa olsun dusa sık girmemeye de ozen gosterin. Cok gecmis olsun canim.
Aynen benim cok sicak.bile degildi ama gevsetti heralde kuaforde sacimi yikatiyorum artik.3 ay dolana kadar da oyle yapicam valla yapacak bisey yok.

Canim hic stres yapma benimde gecen hafta banyodan sonra hafif kanamam basladi bi hafta surdu bikac gundur yok doktor yat bile demedi bana zaten yatamazdim 3 yasinda kizim var tum hamileligini kanamayla gecirenler var evet kirmiziyi gormek cok can sıkıcı ama bebek saglikli olsunda
Aynen canimmm ama insan şok oluyor doktorda normal karşıladı hatta kese var içinde dolu gibi progestan kullan geçer dedi onun rahat olması da biraz rahatlatti beni ama ben çalışıyorum yatın ise de gidicen artık Rabbime emanet

20170312_202048.jpg

Azicik uzanayim dinleneyim diyorum ama nafile. Kurban olurum seni verene
:KK16:

Öyle oldu canımmmm ama çok korktum ya bi an tamam dedim keseyi gördük içinde balon gibi bisi var dedi ama kese aşağı gelmis biraz dedi suan hala kahve rengi akinti var bakalım geçicek inş
Progestan ilaçlarını kullan canim bol bol yat dinlen sakin bi iş yapma inşallah kanamam kesilir korkma stres de etkiliyor rahatlat kendini

Bana doktorum ayakta ılık duş alman gerekiyo dedi hanimlar sizde öyle yapın çünkü sıcak su etkiliyor sana da çok geçmiş olsun canım inşallah en yakın zamanda iyi olursun

Kızlar duş aldım bi çıktım bildiğin kanamam artmıştı doktora gittim hemen keseyi gördük sadece biraz aşağıya gelmiş dedi rahimde ki kasılma yapmıstir dedi iğne yaptılar bide progestan verdi vajinal kullan dedi çok korktüm ve hala korkuyorum

Kızlar bakin bi kese bu sekilde
Kuzum masallah subhanallah bak kesen orda duruyor ve masallahi var insallah gececek bu gunler bende yazacaktim kizlar yazmislar sakin sicak suyla yikanma aklinda olsun ilik olsun suyun. Ilaclarinida kullan insallah iyi gelecek

Eki Görüntüle 1966698

Azicik uzanayim dinleneyim diyorum ama nafile. Kurban olurum seni verene
:KK16:
Ay Allahim ya cimcimeye bak sen masallah

Kuzum masallah subhanallah bak kesen orda duruyor ve masallahi var insallah gececek bu gunler bende yazacaktim kizlar yazmislar sakin sicak suyla yikanma aklinda olsun ilik olsun suyun. Ilaclarinida kullan insallah iyi gelecek

Ay Allahim ya cimcimeye bak sen masallah
Canimmm çok sağol inşallah benimle kalır bebeğim iğne oldum ilaci da koydumm bi doktor kesenin icı de dolu gibi dedi suan Rabbim ayırmaz benden inşallah iyiki varsınız hepiniz kardeşsiniz bana

En onemlisi stres .stres rahmi direk etkiliyo ve kasilmalara sebep olabiliyo o yuzden mumkun oldugunca rahat olmak gerek.stres yapma kendine bol bol dua et olumlu dusun allaha emanetiz ve bol su ic tabi

Kizlar bu arada su 9 hafta muhabbetini din doktora sordum doktor dedigim profesor perinotolog . Oyle bisey yok dedi ilk.3 ay dusuk acisindan risklidir yuzde 80 dusuk bu surede olur dedi kalp atimini duyduktan sonra oran duser dedi 9. Haftayi kendimize takinti yapmayalim

Kizlar bu arada su 9 hafta muhabbetini din doktora sordum doktor dedigim profesor perinotolog . Oyle bisey yok dedi ilk.3 ay dusuk acisindan risklidir yuzde 80 dusuk bu surede olur dedi kalp atimini duyduktan sonra oran duser dedi 9. Haftayi kendimize takinti yapmayalim
Evet ilk 12 hafta riskli aslında ama olacağı varsa 40. Haftada da oluyor , bebeklerimiz Allaha emanet, iyi düşünelim iyi olsun. Haftaya, güne bağlamayalım. Yiyecek ekmekleri varsa doğacaklar inşallah.

X