• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Perinatologda da ayrıntılı ultrason olacak. Sen bilirsin, iyi bir radyolog da aynı kapıya çıkıyor bence. Fiyat farkı olabilir belki.
Tamam canım cok teşekkür ederim ilgilendiğin için Ayşe hanımın numarasini bulursan bana da verir misin bide hangi hastanedeydi acaba unuttum çok unutuyorum herşeyi artık

Bana da dünki muayenede kan değerim 13.7 iyi olduğunu kan ilacı vermeyeceğini doğal yollarla almamı söyledi. Ayrıca d vitamini içinde belli saatlerde günlük güneşlenme verdi. Tam bir ilaç düşmanı bu doktor sanırım. Bir tek decavit verdi onu da iyi beslenemedigin günlerde iç dedi.
ne güzel bende 9,33 dü en son. Bende Akdeniz anemisi var yani kansizlik hamilelikte dahada düsüyormus.... ben hep hap ve ilac kullaniyorum düsürmüyo simdiye kadar yetti bakalim bebek büyüdükce kan düsüyor :(

vurulması gerekenler ve kesinlikle vurulmaması gerekenler var canım mesela canlı aşılar kesinlikle vurulmamalı hamileyken. ama tetenoz da kesinlikle vurulmalı. yurt dışında nasıl yürüyor işler orasını bilmiyorum
iste bende onlari diyorum grip asisi, tetenoz vs. onlar vurulmamaliymis ben ekstra sordum doktoruma bebege zarar verebilirmis yani

iste bende onlari diyorum grip asisi, tetenoz vs. onlar vurulmamaliymis ben ekstra sordum doktoruma bebege zarar verebilirmis yani
grip aşısı ve tetenoz vurulabilen aşılardan hatta vurulması gerekli aşılardan. atıyorum elin kesilse eline paslı çivi batsa tetenoz kapsan bebeğin ve senin hayatın tehlikeye girer Türkiye de o zaman bütün anne karnındaki bebekler tehlikede olması lazım ama tetenoz aşısından ölen vs bebek duymadım.

Aaa ilkndefa duyuyorum canım. Pazartesi kadin doğumuna sordum acilde verilen ilaçları kullanabilirsin dedi ben yinede belki geçer diye biraz bekledim ama nafile dün gece kullandım. Lr araştıracağım canim
canım hiç araştırma aloe vera hamilelikte sakıncalı. ablamın eşi de foreverın ürünlerini satıyor ondan alacağım şeylker vardı netten bakayım dedim aloe vera hamilelikte kullanılır mı diye sakıncalı yazıyor nette

Doğru söylüyorsun, bazı aşılar kesinlikle vurulmamalı bazısı vurulabilir. Ama tetanoz da kesinlikle vurulmalı değil. Aile hekimliği aşı takviminde yer alıyor ama doktorunuz onayı ile olmayabiliyorsunuz. Ben oğlumda tetanoz aşısı vurulmadım, şimdi de istemiyorum. Olur da alerjik tepki verirse vücudum diye korkuyorum. Doktorum da mecbur olmadığımı söylemişti. Aşı istemeyenler olursa yanlış kalmasın akıllarında, doktorunuzun onayı ile tetanoz aşısı olmayabilirsiniz. Aile hekimliğindeki hemşirem de hangi hastanede doğum yapacağımı sormuştu, doktorumun onayı olup olmadığını da sormuştu. Şimdi de eğer istersen aşı yaparız dedi.
bence kesinlikle vurulması gerekli katagorisinde. hamilelik boyunca başımıza ne geleceği belli değil yaralanabiliriz vs o nedenle ne bebeğimin hayatını nede kendi hayatımı riske atamam vurdurmayana da saygım var herkesin kendi tercihi. daha önceden aşıya alerji yoksa olacağını sanmıyorum bir kişinin ayrıca canlı hücre aşısı değil ki bir yan etkisi olsun.en fazla normal herkeste olan etkiler olur ateş ciltte kızarıklık ya da iğnenin battığı yerde ağrı..

Günaydın herkese...
Progestan için şunu diyim, 3 hafta önce 1 haftalığına hapını kullanmıştım. Gece yatarken içmemi önerdiler, demekki bünyeyi ağırlaştırıyor. Özel bir zaman belirtmedilerse gece deneseniz etkisi o kadar vurmaz belki?

günaydın kızlar allerjisi olanalr nasıl yapıyorsunuz ben çok yıprandım bu polen alerjisinden gözümü açamıyorum yarın ikili test sonucunu almaya gidicem dr ada sorucam bu allerji için bi şey önercek mi bakalaım

Herkese Günaydın kızlar umarım herkes iyidir biz fena değiliz biraz iştahsızım sadece kahvaltıda doya doya yiyorum sonraki öğünlerde sırf yemiş olayım diye yiyorum hiç canım istemeden siz de böyle misiniz

günaydın kızlar allerjisi olanalr nasıl yapıyorsunuz ben çok yıprandım bu polen alerjisinden gözümü açamıyorum yarın ikili test sonucunu almaya gidicem dr ada sorucam bu allerji için bi şey önercek mi bakalaım

benim alerjim hiç ummadığım kadar kolay geçiyor şükürler olsun akşam biraz burnum akıyor gündüzde hapşuruyorum ama o kadar sık değil. bende vücudumun kaşıntısını söyleyeceğim çok kaşınıyorum ben

Herkese Günaydın kızlar umarım herkes iyidir biz fena değiliz biraz iştahsızım sadece kahvaltıda doya doya yiyorum sonraki öğünlerde sırf yemiş olayım diye yiyorum hiç canım istemeden siz de böyle misiniz
bu haftalarda normal sanırım bende sabah kahvaltısı dışında pek bişi yiyemiyorum canım istemiyor zordan ite kaka midemde bişiler olsun da bebişim beslensin diye yiyorum

Aşırı hapsurma için tere öneririm. Göz yasarmasi, goz kaşıntısı, genizdeki o gidiklanma hissini 5 dakikada bitiriyor. Bazen 30 kere ustuste hapsuruyorum, kafami suya soksam bile asla durmuyor. 2 3 dal tere yiyince anında kesiliyor

Doktor 8.haftada idrar tahlili istemisti, o an sıkışık degildim, vermedim ihmal ettim. Dün 12.haftada da istedi, vermesem olmaz mi dedim, olmaz dedi. Zorla verdim. Simdi mailime sonuc gelmiş. Lokosit 8 10 ve epitel 4 5 var yazıyor. Sanırım idrar yolu enfeksiyonu :( bi sikayet de hissetmiyorum aslında. Doktorum ogleden sonra gelecekmiş. Gunde 1 litre su icebiliyorum ne yapicam :( hic ilac almak istemiyorum :( sabah sabah moralim bozuldu

Back
X