- 10 Mart 2017
- 367
- 528
- 23
- 32
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.121
Hadi insallah canım hayırlı haberlerle gelirsin bu sefer bakar ve söyler inşallah doktorun :) insan sağlıklı olduğunu öğrenince cinsiyet merakı sarıyor bu sefer onuda ogrenirsek Allah'ın izniyle hayırlısıyla dogurmayi bekleyeceğiz Cici mini kiyafetlerini alicaz yavaştan sonra gelsin tekmeler popo cikartmalarİşte doktorluk parayla yapılmamalı, zaten dünyaları kazanıyorlar gözleri doymuyor halaTabi her doktor bir değil ama çoğu böyle yani, azıcık hasta memnuniyetine önem verseler keşke. Kimisi de bıkıyor çeşit çeşit insanla uğraşıyorlar. Tabi ki cinsiyeti çoktan belli olmuştur, her zaman söylüyorum benim kızımı 11 haftalıkken söylediler. Eğer Türkiye de olsam yine aynı doktoruma giderdim.
Bu arada dayanamadım ben cinsiyetini öğrenmek istiyorum artık, eşimin de yarın izin günü, hafta sonu ağrım olduğunda kendi doktoruma ulaşamayınca başka doktora gitmiştim. Ee malum parasını da verdik ve o para 10 gün geçerli. Yarına tekrar randevu aldımBana progestanı 3 gün kullan bakalım demişti, şimdi gidecem 3 gün oldu bakın bakalım ne durumda rahim diyecem, gitmişken insaşşalh cinsiyeti de öğrenebilirim.
Şükürler olsun iyiymiş pitircigimizi cinsiyet icin ise poposunu çevirdi hep göstermedi iyi olduğunu bilmek bile yetti şükür. İnsallah hep beraber hep güzel haberler alirizAy hadi hayırlısı senden de güzel haberler bekliyoruz
Aynen canım gerçekten yere basmıyor boynuma davulu takıp bağıra çağıra dolaşmak istiyorum :)İnsan sorunlar ortadan kalkınca nasıl rahatlıyor dimi. Eminim şuan ayakların yerden kesilmiş, kuşlar gibisindir. Çok şükür darısı hepimize olsun.
Ay canım o usg de neden öyle çıkıyor bende bilmiyorum ama kuzun sağ yanağının üzerine yatmış gibi ben öyle gördüm. Bi de ne güzel bak doktorun uğraşıyor cinsiyetini öğren diye benim doktorda azıcık örnek alsa keşke
İnşallah canımŞükürler olsun iyiymiş pitircigimizi cinsiyet icin ise poposunu çevirdi hep göstermedi iyi olduğunu bilmek bile yetti şükür. İnsallah hep beraber hep güzel haberler aliriz
vurulması gerekenler ve kesinlikle vurulmaması gerekenler var canım mesela canlı aşılar kesinlikle vurulmamalı hamileyken. ama tetenoz da kesinlikle vurulmalı. yurt dışında nasıl yürüyor işler orasını bilmiyorum
Olur mu canim ne guzel bir ortamda karsilik beklemeden herseyimizi paylasiyoruz. Insan yeri gelyior en yakiniyla paylasamadigi korkusunu sevincini endisesini mutlulugunu burada hic dusunmeden rahatlikla paylasiyorDünden beri özledim yavrumu :) ben bu kadar duygusal, salya sümük bir insan değildim. Daha jeli dokerken aglamaya başladım. Eşim neredeyse ekranı kucaklayacaktı :) Ultrasondaki görüntüleri, elini kolunu sürekli hareket ettirmesi gitmiyor gözümün önünden. Gece rüyamda kipirtilarini hissettigimi gördüm, çok heyecanlaniyordum hissettigim için. Ruyasi bile çok güzeldi.
Her mesaja yazıyorum bıktınız mı artık bilmiyorumAllah isteyen herkese versin, çok başka bir duyguymus şimdiden ❤ inşallah sağlıkla alırız kucagimiza
Dünden beri özledim yavrumu :) ben bu kadar duygusal, salya sümük bir insan değildim. Daha jeli dokerken aglamaya başladım. Eşim neredeyse ekranı kucaklayacaktı :) Ultrasondaki görüntüleri, elini kolunu sürekli hareket ettirmesi gitmiyor gözümün önünden. Gece rüyamda kipirtilarini hissettigimi gördüm, çok heyecanlaniyordum hissettigim için. Ruyasi bile çok güzeldi.
Her mesaja yazıyorum bıktınız mı artık bilmiyorumAllah isteyen herkese versin, çok başka bir duyguymus şimdiden ❤ inşallah sağlıkla alırız kucagimiza
Progestan kullananlar, bu ilac bas dönmesi yapiyor mu? 3 gundur hep basim donuyor benim daha once yoktu da...
Canım yan etkileri arasında var diye biliyorum, mide bulantısı falan da yapar.. Ben vajinal kullandım ve bende hiçbi yan etkisi olmadı, sen oral başlamıştın, şimdi vajinale döndün mü?Progestan kullananlar, bu ilac bas dönmesi yapiyor mu? 3 gundur hep basim donuyor benim daha once yoktu da...
İnanılmaz baş dönmesi ve uyku yapıyor ben çok kötü olmuştum kullanırken çok sıkıntılı yani günde 4 saat falan uyutuyor resmen
Canım yan etkileri arasında var diye biliyorum, mide bulantısı falan da yapar.. Ben vajinal kullandım ve bende hiçbi yan etkisi olmadı, sen oral başlamıştın, şimdi vajinale döndün mü?
Canım ben de olmadı kaç aydır kullanıyorumProgestan kullananlar, bu ilac bas dönmesi yapiyor mu? 3 gundur hep basim donuyor benim daha once yoktu da...
Ben uzun sure ağızdan kullandım. Ayaga bile kalkamiyordum 2 saat, inanilmaz vas donmesi yapıyor. Ana uyku yapmadi bendeProgestan kullananlar, bu ilac bas dönmesi yapiyor mu? 3 gundur hep basim donuyor benim daha once yoktu da...
Ben de progestan kullaniyorum gunde iki kez fitil olarak. Benim de bulantilarim basagrim gecmek bilmedi ama ben hic ilactan olabilecegini dusunmemistim=s
Iyi aksamlar herkese. Umarim herkes iyidir. Ben de bulantilar ilk zamana gore hafifledi. Bazen yine de cok kötü oluyorum. Ayin 27. de kontrolüm var. Ćok merak ediyorum.
Progestan bende de bas donmesi ekstra bulanti falan yapti. Ben hapini kullanmistim.
Uyku bende de yapmadı aksine uyuyamıyorum bu aralar, tabi ondan mı bilmiyorum ama baş dönmem aşırı olmasa da rahatsız ediyor yinede. Yarın randevu aldım zaten gidince sorayım bakayım doktora.Ben uzun sure ağızdan kullandım. Ayaga bile kalkamiyordum 2 saat, inanilmaz vas donmesi yapıyor. Ana uyku yapmadi bende
Zaten o ilacin amaci düşük tehlikesine karşı vücudu agirlastirmak, dinlendirmek..normal yani yasadiklarinProgestan kullananlar, bu ilac bas dönmesi yapiyor mu? 3 gundur hep basim donuyor benim daha once yoktu da...
Aaa ilkndefa duyuyorum canım. Pazartesi kadin doğumuna sordum acilde verilen ilaçları kullanabilirsin dedi ben yinede belki geçer diye biraz bekledim ama nafile dün gece kullandım. Lr araştıracağım canimcanım çok geçmiş olsun. mutlaka doktora görün, yine de doğal olabilecek alternatif olarak ben LR aloe vera concantre jelini kullanıyorum. onu aluminyum folyoya fitil gibi sarıp biraz dolapta bekletiyorsun ve o bölgeye uyguluyorsun. araştır derim, çevrende bunu yapan herhangi birisinden alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?