- 29 Haziran 2012
- 1.786
- 1.292
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.001
Bende 4 aylik oldum bugün :) ama halaaaa bilmiyorum cinsiyetini söylemiyorlar burda deli ediyorlar beni Türkiyeye geliorum bu hafta orda baktiracagim. Ne varsa türkiyede var valla
Bana da dünki muayenede kan değerim 13.7 iyi olduğunu kan ilacı vermeyeceğini doğal yollarla almamı söyledi. Ayrıca d vitamini içinde belli saatlerde günlük güneşlenme verdi. Tam bir ilaç düşmanı bu doktor sanırım. Bir tek decavit verdi onu da iyi beslenemedigin günlerde iç dedi.
ölçüm farkından dolayı geride çıkmış olabilir canım iznini zehir etme kendine yaşadığın ile geri döndüğünde nasılsa doktor kontrolün olacaktır sürekli gittiğin doktorunu baz alırsınKizlar esimin 3 günlük izni geregi kilise geldim eşim de bebegimizi gorsün die kücük ozel bi hastaneye gittik. Kendi doktorumda bebgim 3 günluk gerideydi.. 3 gunluk geriligi desayarsak Simdi 14+1 olmasi olmasi lazmdi ama bebegm 13+1 gunlük cıktı.. Kafam karisti acaba cihazdan cihaza fark mi oluyor. Memleketimdede 2 doktora gidiyodum hep ayni cikmisti haftasi simdi nedn byle old cok üzülüyorm
Tatlım ben de lr satışı yapıyorum ve kendim için birşeyler almıştım ama hamilelikte aleoverali kremler zararlı diye okudum bazi sitelerde, istersen bi araştır sonra kullan..canım çok geçmiş olsun. mutlaka doktora görün, yine de doğal olabilecek alternatif olarak ben LR aloe vera concantre jelini kullanıyorum. onu aluminyum folyoya fitil gibi sarıp biraz dolapta bekletiyorsun ve o bölgeye uyguluyorsun. araştır derim, çevrende bunu yapan herhangi birisinden alabilirsin
Tatlım 4 aylık derken 16 haftalık olduğun için mi öyle söylüyosun? Çünkü 16 hafta 4 aylık olmuyor..Bende 4 aylik oldum bugün :) ama halaaaa bilmiyorum cinsiyetini söylemiyorlar burda deli ediyorlar beni Türkiyeye geliorum bu hafta orda baktiracagim. Ne varsa türkiyede var valla
:) vermez tabi sana ilaç.benimki de aynı ilaç vermiyor kolay kolay. ama bu gidişte nasılsın diye sorduğunda halsizlik iştahsızlık ağrılarım uykum sürekli yorgunluk hepsini sayıp dökeceğim. salak gibi doktora çok şükür iyiyim siz nasılsınız diyorum
Çok güzel ayarlamışsın canımBen şöyle bi rutin çizdim:
sabah aç karnına tiroit hapımı alıyorum.
kahvaltı yapana kadar 1 saat geçiyor, akabinde şeker dengeleyici hapımı ve az bi zaman sonra multivitaminimi içiyorum.
öğlen yemeğinden gelince d vitaminimi içiyorum.
akşam yemeğinden sonra yine şeker dengeleyici hapım.
kapanış :)
Canım ben öyle biliyorum banada doktor söylemişti ama inşaallah yanlışım yoktur kafanı karıştırmamışımdır. ... Ay birde son sınavını vericek lafına çok güldümoyle mi bak bunu bilmiypdum doktorum kendi dedi hepsini kahvaltidan sonra ic diye. hatta demir ac karnina icilince daha etkili derler. kizima hamileyken doktor bana ac icirirdi bu demiri de tok ic dedi bana. ayy ben dunden beri giciklanmaya basladim bu doktora zaten. 2 hafta sonra randevumuz var bakalim. son sinavini verecek
Ben içiyorum coraspin cnm daha önce kayıplarım olduğu için önlem amaçlıbana da
bana da yeni verdi hepsi bir arada ayrı ayrı vermedi, kimisine de bakıyorum bi sürü ilaç , bebe asprini bile içiyolar, sorcaktım doktora unuttum :/ hangisi doğru acaba
Oluyor cnmKızlar ben de demir ilacı kullanıyorum, ayıptır söylemesi büyük abdestim baya koyu renkli nerdeyse siyaha yakın, sizlerde de böyle bi değişim oldu mu?
Kızlar ben de demir ilacı kullanıyorum, ayıptır söylemesi büyük abdestim baya koyu renkli nerdeyse siyaha yakın, sizlerde de böyle bi değişim oldu mu?
Canim ben gunde iki kere demir hapi bir kere balik yagi bir kere de decavit kullaniyorum.sabah yemekten once ve aksam yemekten once demir haplarini gece yatmadan da balik yagi ve decaviti kullaniyorum.boyle siraladim benKızlar yine sorularım ve ben :)
B12
D vitamini
Balık yağı
Bu üçünü aynı anda içiyorum doktorum verdi ama aynı anda bir kerede içmek zararlı olurmu bir anda bu kdr vitamin saatmi koysam aralarına başka ilaçlarımda olduğu için böyle vitamin leri beraber içiyim dedim ama şimdi emin olamadım fazla mı sorguluyorum bilmiyorum
Miden bulanmasin diye demis olabilir canim.benim doktorumda ac karnina ic eger cok mideni bulandirirsa tok karna icsen de olur dedi.bir de demir ilacini kullanmadan iki saat once ve iki saat sonraya kadar sut ve sut urunleri kullanmamak lazimmis arastirmalarim dogrultusundaoyle mi bak bunu bilmiypdum doktorum kendi dedi hepsini kahvaltidan sonra ic diye. hatta demir ac karnina icilince daha etkili derler. kizima hamileyken doktor bana ac icirirdi bu demiri de tok ic dedi bana. ayy ben dunden beri giciklanmaya basladim bu doktora zaten. 2 hafta sonra randevumuz var bakalim. son sinavini verecek
Benim kan degerlerim de cok iyiydi canim 13. hafta gittigimde bana da vermemisti doktor.bir tek decavit kullanabilirsin demisti.o da esim israrla vitamin kullanmayalim mi dedi diye sanirim.ama gel gor ki daha bir hafta gecmeden bayginlik gecirdim kan degerlerim dusmeye baslamis 10 olmus tansiyonum da dusmus.yani hamilelikte kan degerleri cok hizli degisiyor.kan degerleri dusuk olmasa bile dogum sirasinda kana ihtiyacimiz olacagi icin takviye sart bence:) vermez tabi sana ilaç.
Ben şimdi mukayese ediyorum kızımda gittiğim doktor sise sise kan şurubu veriyordu ve çok düzenli icmeme rağmen kan değerim 13 lerden 10 â kadar inmişti hamileligimin sonunda. Bunda içmezsem ne olur bilmiyorum. Düzenli bi şekilde sağlık ocaginda hemogram â baktirip gerektiğinde doktorun masasına yumrugumu vurmam gerekecek sanırım :)
Teşekkür ederim canım...bende başka haplar da oldugu için karışıyor tam 6 ilacım var hepsinin farklı kullanım şekilleri olduğu için kafam karıştı en azından vitaminleri beraber içiyim dedim inşaallah düzene koyucam dün doktor iki ilaç daha ekleyince böyle oldu :)Canim ben gunde iki kere demir hapi bir kere balik yagi bir kere de decavit kullaniyorum.sabah yemekten once ve aksam yemekten once demir haplarini gece yatmadan da balik yagi ve decaviti kullaniyorum.boyle siraladim ben
Aynen oyle oluyor canim :) hatta ben demir ilaci kullanmadan once sadece decavit kullaniyordum o zaman da siyaha yakin oluyorduKızlar ben de demir ilacı kullanıyorum, ayıptır söylemesi büyük abdestim baya koyu renkli nerdeyse siyaha yakın, sizlerde de böyle bi değişim oldu mu?
Birkac gune rutinin oturur canim insallah :)Teşekkür ederim canım...bende başka haplar da oldugu için karışıyor tam 6 ilacım var hepsinin farklı kullanım şekilleri olduğu için kafam karıştı en azından vitaminleri beraber içiyim dedim inşaallah düzene koyucam dün doktor iki ilaç daha ekleyince böyle oldu :)
aa öylemi , peki canım teşekkürlerTatlım ben de lr satışı yapıyorum ve kendim için birşeyler almıştım ama hamilelikte aleoverali kremler zararlı diye okudum bazi sitelerde, istersen bi araştır sonra kullan..
Oluyor cnm
şu an özellikle demir hapı kullanmıyorum ama daha önceki yıllarımda demir hapı kullanmış olduğum için biliyorum, dışkıyı koyulaştırır.
Aynen oyle oluyor canim :) hatta ben demir ilaci kullanmadan once sadece decavit kullaniyordum o zaman da siyaha yakin oluyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?