2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Bana da dünki muayenede kan değerim 13.7 iyi olduğunu kan ilacı vermeyeceğini doğal yollarla almamı söyledi. Ayrıca d vitamini içinde belli saatlerde günlük güneşlenme verdi. Tam bir ilaç düşmanı bu doktor sanırım. Bir tek decavit verdi onu da iyi beslenemedigin günlerde iç dedi.

benimki de aynı ilaç vermiyor kolay kolay. ama bu gidişte nasılsın diye sorduğunda halsizlik iştahsızlık ağrılarım uykum sürekli yorgunluk hepsini sayıp dökeceğim. salak gibi doktora çok şükür iyiyim siz nasılsınız diyorum

Kizlar esimin 3 günlük izni geregi kilise geldim eşim de bebegimizi gorsün die kücük ozel bi hastaneye gittik. Kendi doktorumda bebgim 3 günluk gerideydi.. 3 gunluk geriligi desayarsak Simdi 14+1 olmasi olmasi lazmdi ama bebegm 13+1 gunlük cıktı.. Kafam karisti acaba cihazdan cihaza fark mi oluyor. Memleketimdede 2 doktora gidiyodum hep ayni cikmisti haftasi simdi nedn byle old cok üzülüyorm

ölçüm farkından dolayı geride çıkmış olabilir canım iznini zehir etme kendine yaşadığın ile geri döndüğünde nasılsa doktor kontrolün olacaktır sürekli gittiğin doktorunu baz alırsın

Tatlım ben de lr satışı yapıyorum ve kendim için birşeyler almıştım ama hamilelikte aleoverali kremler zararlı diye okudum bazi sitelerde, istersen bi araştır sonra kullan..

Bende 4 aylik oldum bugün :) ama halaaaa bilmiyorum cinsiyetini söylemiyorlar burda deli ediyorlar beni Türkiyeye geliorum bu hafta orda baktiracagim. Ne varsa türkiyede var valla
Tatlım 4 aylık derken 16 haftalık olduğun için mi öyle söylüyosun? Çünkü 16 hafta 4 aylık olmuyor..

:) vermez tabi sana ilaç.
Ben şimdi mukayese ediyorum kızımda gittiğim doktor sise sise kan şurubu veriyordu ve çok düzenli icmeme rağmen kan değerim 13 lerden 10 â kadar inmişti hamileligimin sonunda. Bunda içmezsem ne olur bilmiyorum. Düzenli bi şekilde sağlık ocaginda hemogram â baktirip gerektiğinde doktorun masasına yumrugumu vurmam gerekecek sanırım :)

Kızlar ben de demir ilacı kullanıyorum, ayıptır söylemesi büyük abdestim baya koyu renkli nerdeyse siyaha yakın, sizlerde de böyle bi değişim oldu mu?

Çok güzel ayarlamışsın canım

Canım ben öyle biliyorum banada doktor söylemişti ama inşaallah yanlışım yoktur kafanı karıştırmamışımdır. ... Ay birde son sınavını vericek lafına çok güldüm
ahh bu doktor lar hepsi farklı telden çalışıyor inşaallah bu dönemi sağlıkla anlatırız

bana da

bana da yeni verdi hepsi bir arada ayrı ayrı vermedi, kimisine de bakıyorum bi sürü ilaç , bebe asprini bile içiyolar, sorcaktım doktora unuttum :/ hangisi doğru acaba
Ben içiyorum coraspin cnm daha önce kayıplarım olduğu için önlem amaçlı

Kızlar ben de demir ilacı kullanıyorum, ayıptır söylemesi büyük abdestim baya koyu renkli nerdeyse siyaha yakın, sizlerde de böyle bi değişim oldu mu?

şu an özellikle demir hapı kullanmıyorum ama daha önceki yıllarımda demir hapı kullanmış olduğum için biliyorum, dışkıyı koyulaştırır.

Canim ben gunde iki kere demir hapi bir kere balik yagi bir kere de decavit kullaniyorum.sabah yemekten once ve aksam yemekten once demir haplarini gece yatmadan da balik yagi ve decaviti kullaniyorum.boyle siraladim ben

Miden bulanmasin diye demis olabilir canim.benim doktorumda ac karnina ic eger cok mideni bulandirirsa tok karna icsen de olur dedi.bir de demir ilacini kullanmadan iki saat once ve iki saat sonraya kadar sut ve sut urunleri kullanmamak lazimmis arastirmalarim dogrultusunda

Benim kan degerlerim de cok iyiydi canim 13. hafta gittigimde bana da vermemisti doktor.bir tek decavit kullanabilirsin demisti.o da esim israrla vitamin kullanmayalim mi dedi diye sanirim.ama gel gor ki daha bir hafta gecmeden bayginlik gecirdim kan degerlerim dusmeye baslamis 10 olmus tansiyonum da dusmus.yani hamilelikte kan degerleri cok hizli degisiyor.kan degerleri dusuk olmasa bile dogum sirasinda kana ihtiyacimiz olacagi icin takviye sart bence

Canim ben gunde iki kere demir hapi bir kere balik yagi bir kere de decavit kullaniyorum.sabah yemekten once ve aksam yemekten once demir haplarini gece yatmadan da balik yagi ve decaviti kullaniyorum.boyle siraladim ben
Teşekkür ederim canım...bende başka haplar da oldugu için karışıyor tam 6 ilacım var hepsinin farklı kullanım şekilleri olduğu için kafam karıştı en azından vitaminleri beraber içiyim dedim inşaallah düzene koyucam dün doktor iki ilaç daha ekleyince böyle oldu :)

Aynen oyle oluyor canim :) hatta ben demir ilaci kullanmadan once sadece decavit kullaniyordum o zaman da siyaha yakin oluyordu

Birkac gune rutinin oturur canim insallah :)

şu an özellikle demir hapı kullanmıyorum ama daha önceki yıllarımda demir hapı kullanmış olduğum için biliyorum, dışkıyı koyulaştırır.

Aynen oyle oluyor canim :) hatta ben demir ilaci kullanmadan once sadece decavit kullaniyordum o zaman da siyaha yakin oluyordu

Tamam kızlar çok teşekkürler, ben de ondan olduğunu tahmin ettim ama eşim içime kuşku düşürünce sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…