• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun canım. Ben de 4 gündür hastayım. Grip ve boğaz enfeksiyonu vardı. Ateşim çıkınca acile gittim. 2 serum taktılar. O çok iyi geldi. Sonra da ağrım oldukça parol içtim sadece. Antibiyotik içmedim plesantaya geçtiği için. Hala boğazım geçmedi. Öksürük uzun süre de geçmeyecek gibi duruyor. İçtiğim sulara limon sıktım. Ihlamur içtim. Bol bol yatacaksın. Yapabileceklerimiz sınırlı maalesef.
Tesekkur ederim canim cok sagol benim de bogazima inmis sorun sesim cikmiyor resmen onerilerini denicem
Merymavi Merymavi canum geçmiş olsun ben Dr gitmiştim parol verdi ve ben 2 kere içtim bol dinlen burnuma tuzlu su çektim ve tuzlu suyla gargara yaptım bi de ayağıma limon sürüp streçleyip çorap giydim öyle yattım belki sende de işe yarar Allah şifa versin
Tesekkur ederim canim sagol denicem insallah onerdiklerini en korktugum seydi herkes dikkat et dedi ama bir anda oldu bende anlayamadim

Bana da dünki muayenede kan değerim 13.7 iyi olduğunu kan ilacı vermeyeceğini doğal yollarla almamı söyledi. Ayrıca d vitamini içinde belli saatlerde günlük güneşlenme verdi. Tam bir ilaç düşmanı bu doktor sanırım. Bir tek decavit verdi onu da iyi beslenemedigin günlerde iç dedi.
Dogal yollardan almaniz daha guzel zaten :) benim de 13 kanın iyi şimdilik ekstra vermeyelim dedi. Her gun 2 kasik pekmez icmeye çalışıyorum

merhaba, arkadaşlar ikili test sonucum
CRL: 67,0 mm
NT : 1.70 mm
background risk : 1:966 1:1815
ultrasound risk : 1: 4596 1:5842
yorumlarınızı bekliyorum :)

Ben su siyah çekirdekli kuru üzümlerden aldım kan yapıyor diye.onun hosafini yapıyorum şekersiz. İçine çubuk tarçın atıyorum pişirirken ilave olarak tat versin diye. Günde 3 öğün tuketiyorum. Soğuk soğuk bulantima da iyi geliyor şimdilik.

şeker sorunum yok çok şükür ama ya ortaya çıkmasına sebep olursa:KK64:
Aslında geçmiş dönemde kilonuz ve sekeriniz yoksa, hamilelikte de büyük ihtimalle çıkmaz. Ama tahlilini yaptırın tabii yine de. Ben de yaz meyvelerine dadandim bu arada. Sekeri de pek aklima gelmedi açıkçası

Aslında geçmiş dönemde kilonuz ve sekeriniz yoksa, hamilelikte de büyük ihtimalle çıkmaz. Ama tahlilini yaptırın tabii yine de. Ben de yaz meyvelerine dadandim bu arada. Sekeri de pek aklima gelmedi açıkçası
yok aslında hiç kilo ve şeker problemim olmadı ama ailede hem anne hem baba tarafımda var malesef ve gözüm korkuyor. meyve şekerini de azaltmak için yoğurtla karıştırılıp yenilebilecekleri o şekilde tüketiyorum :KK48: bu arada ilk tahlillerimde çıkmadı ama ilerisi için tabi yaptıracağım

Kızlar aslında çok basit. Kaçıncı haftadaysanız 7 ile çarpıp 30 a bölün. Kaçıncı ay olduğunu bulursunuz :d yani ben öyle yapıyorum daha basiti var mı bilmiyom ama bana böyle garanti geliyo. Mesela ben bugün 13+1 im bu da 92 gün ediyo yani 3 ayı 2 gün geçmiş :d

Back
X