- 13 Aralık 2015
- 2.813
- 2.414
- 63
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.981
Çok teşekkür ederim canım peki acaba direk perinataloga mi gitsek hiç ayrıntılı yaptırmadan diye düşünüyorum ???Bence en azından 1 hafta-10 gün kadar önce arayıp randevu için sorsak fena olmaz. Ücretini tam bilmiyorum ama çok fahiş bir ücreti yoktu diye hatırlıyorum. Bi arayıp bilgi al istersen. Bazen tatile falan da çıkabiliyorlar ya, geleceğin tarih aralığını söylersen hem uygun mu boş randevu var mı diye de teyit edersin. Cd, renkli ultrason vs veriyormuş detaylı ultrason sonrası. Ayrıca ücret alıyormuş bazı yerler cd için, burası öyle değilmiş. Radyologmuş ayşe hanım, tecrübeli biri olması kadar açıklayıp sorularına cevap vermesi de önemli. Memnun genelde gidenler yani :) (Perinatologda ben ayrıca ücret vermemiştim cd için ama farklı yerlerde görüntüleri cd de almak için ekstra ücret ödeyen arkadaşlarım olmuştu)
Arkadaşlar hamilelik, doğum ve bebek bakımı ile ilgili okuduğunuz, sevdğiniz tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmı ? Birbirimize kitap tavsiyesi vermek çok güzel olur açıkçası :)
ben daha kullanmadığımdan bişi diyemeyeceğimKızlar yine sorularım ve ben :)
B12
D vitamini
Balık yağı
Bu üçünü aynı anda içiyorum doktorum verdi ama aynı anda bir kerede içmek zararlı olurmu bir anda bu kdr vitamin saatmi koysam aralarına başka ilaçlarımda olduğu için böyle vitamin leri beraber içiyim dedim ama şimdi emin olamadım fazla mı sorguluyorum bilmiyorum
Kızlar yine sorularım ve ben :)
B12
D vitamini
Balık yağı
Bu üçünü aynı anda içiyorum doktorum verdi ama aynı anda bir kerede içmek zararlı olurmu bir anda bu kdr vitamin saatmi koysam aralarına başka ilaçlarımda olduğu için böyle vitamin leri beraber içiyim dedim ama şimdi emin olamadım fazla mı sorguluyorum bilmiyorum
Bana balık yağını eczacı kahvaltıdan sonra iç dedi. Demir hapını kahvaltıdan bir saat önce aç karna, decaviti de akşam yemeğinden sonra içiyorum.Kızlar yine sorularım ve ben :)
B12
D vitamini
Balık yağı
hayırlı olsun canım benim :)Bizde bugün cinsiyeti öğrendikkkkerkek oluyormuşş sağlıkla gelsin evlatlar inşallah
Canım kahvaltıdan hemen sonra içme istersen yanlış bilmiyorsam d vitamini Peynir yoğurt süt çay kullandıgında etkisi ni yitiriyormuş bende kahvaltıdan bir saat falan sonra içiyorumdemir balik yagi d vitamini multivitamin mineral 3.aydan sonra banada bunlari kullan ve hepsini ayni anda alabilirsin sorun yok dedi. ben hep sabah kahvaltisindan sonra avuclayip iciyorum
Sağol canımben daha kullanmadığımdan bişi diyemeyeceğim
Teşekkür ederim canım.. bende daha ne haplar var şaşırdım neyi ne zmn içeceğime bende troit ilacı kullanıyorum oda aç karnına ve onu icince 4 saat başka hap kullanmamak gerekiyor o yüzden d vitamini de Peynir filan kabul etmiyor hepsi karıştıBana balık yağını eczacı kahvaltıdan sonra iç dedi. Demir hapını kahvaltıdan bir saat önce aç karna, decaviti de akşam yemeğinden sonra içiyorum.
Kızlar yine sorularım ve ben :)
B12
D vitamini
Balık yağı
Canım kahvaltıdan hemen sonra içme istersen yanlış bilmiyorsam d vitamini Peynir yoğurt süt çay kullandıgında etkisi ni yitiriyormuş bende kahvaltıdan bir saat falan sonra içiyorum
canım çok geçmiş olsun. mutlaka doktora görün, yine de doğal olabilecek alternatif olarak ben LR aloe vera concantre jelini kullanıyorum. onu aluminyum folyoya fitil gibi sarıp biraz dolapta bekletiyorsun ve o bölgeye uyguluyorsun. araştır derim, çevrende bunu yapan herhangi birisinden alabilirsinKızlar çok fenayım hemoroid oldum bide vajinal mantar napcam bilmiyorum
İns canim insallah insan ister isemez endiseleniyor her wc ye kalktigimda bi endise bir panik Rabbim ins hayirla bu süreci atlatmayi nasip etsin eminim ilerde hepsini unutacagizKuzumm korkma bende senin gibi oldum bi anda kanamam basladi acilde dusuk ignesi yaptilar, progestan verdiler bol bol istirahat ettim. Hayirli haberler olsun insallah
imomu ben ilk 3 ay kullandim 3. aydan sonra artik birakacaz dedi. sana yeni mi onerdi imomu.Bana doktorum imom diye bir takviye önerdi. Içinde balık yagi, d vitamini, demir, folik asit, iyot, cinko ve b vitaminleri var. Içeriği hosuma gitti açıkçası. Hepsini ayri ayri almaktansa bu şekilde belki daha kolay olur. Doktoruna sormak isteyen olursa, fikir olsun :)
bana da yeni verdi hepsi bir arada ayrı ayrı vermedi, kimisine de bakıyorum bi sürü ilaç , bebe asprini bile içiyolar, sorcaktım doktora unuttum :/ hangisi doğru acabaBana doktorum imom diye bir takviye önerdi. Içinde balık yagi, d vitamini, demir, folik asit, iyot, cinko ve b vitaminleri var. Içeriği hosuma gitti açıkçası. Hepsini ayri ayri almaktansa bu şekilde belki daha kolay olur. Doktoruna sormak isteyen olursa, fikir olsun :)
Benimde istah problemim var bu aralar 3. Ayin sonlarina dogru iki elim agzimda o kadar cok yiyordum bu aralar durdu bende doktoruma sormayi dusunuyordum bakalim ne diyecekler. Su an ogle yemegim makarna ve yogurt zorlana iktir kaktir yiyorumSlm kızlar. Vitaminler konuşulmuş. Bana alg yağı, d vitamini ve demir için oligofer verildi. Kapsamlı bir vitamin istiyorum aslında. İştahım yok son zamanlarda çok dengesiz besleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?