2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Çok teşekkür ederim canım peki acaba direk perinataloga mi gitsek hiç ayrıntılı yaptırmadan diye düşünüyorum ???

Arkadaşlar hamilelik, doğum ve bebek bakımı ile ilgili okuduğunuz, sevdğiniz tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmı ? Birbirimize kitap tavsiyesi vermek çok güzel olur açıkçası :)

Birkaç ay önce doğum yapan bir tanıdığım bana şu kitabı önerdi:
Emzirme Sanatı - Gün Yayıncılık

webte araştırınca bazı yerlerde kaynak olarak okutulduğunu filan öğrendim en kısa zamanda almayı düşünüyorum.

ben daha kullanmadığımdan bişi diyemeyeceğim

demir balik yagi d vitamini multivitamin mineral 3.aydan sonra banada bunlari kullan ve hepsini ayni anda alabilirsin sorun yok dedi. ben hep sabah kahvaltisindan sonra avuclayip iciyorum

Bana balık yağını eczacı kahvaltıdan sonra iç dedi. Demir hapını kahvaltıdan bir saat önce aç karna, decaviti de akşam yemeğinden sonra içiyorum.

demir balik yagi d vitamini multivitamin mineral 3.aydan sonra banada bunlari kullan ve hepsini ayni anda alabilirsin sorun yok dedi. ben hep sabah kahvaltisindan sonra avuclayip iciyorum
Canım kahvaltıdan hemen sonra içme istersen yanlış bilmiyorsam d vitamini Peynir yoğurt süt çay kullandıgında etkisi ni yitiriyormuş bende kahvaltıdan bir saat falan sonra içiyorum

Bana balık yağını eczacı kahvaltıdan sonra iç dedi. Demir hapını kahvaltıdan bir saat önce aç karna, decaviti de akşam yemeğinden sonra içiyorum.
Teşekkür ederim canım.. bende daha ne haplar var şaşırdım neyi ne zmn içeceğime bende troit ilacı kullanıyorum oda aç karnına ve onu icince 4 saat başka hap kullanmamak gerekiyor o yüzden d vitamini de Peynir filan kabul etmiyor hepsi karıştı

Biz yaz tatilini askıya aldık bu yaz, otellerde yemeklere güvenip de yiyemem Allah korusun toxoplazma riski var. Günübirlik gezeriz diye düşünüyorum onun dışında yaylaya çıkıcam serin serin en güzeli : )

Ben şöyle bi rutin çizdim:
sabah aç karnına tiroit hapımı alıyorum.
kahvaltı yapana kadar 1 saat geçiyor, akabinde şeker dengeleyici hapımı ve az bi zaman sonra multivitaminimi içiyorum.
öğlen yemeğinden gelince d vitaminimi içiyorum.
akşam yemeğinden sonra yine şeker dengeleyici hapım.
kapanış :)

Canım kahvaltıdan hemen sonra içme istersen yanlış bilmiyorsam d vitamini Peynir yoğurt süt çay kullandıgında etkisi ni yitiriyormuş bende kahvaltıdan bir saat falan sonra içiyorum

oyle mi bak bunu bilmiypdum doktorum kendi dedi hepsini kahvaltidan sonra ic diye. hatta demir ac karnina icilince daha etkili derler. kizima hamileyken doktor bana ac icirirdi bu demiri de tok ic dedi bana. ayy ben dunden beri giciklanmaya basladim bu doktora zaten. 2 hafta sonra randevumuz var bakalim. son sinavini verecek

Kızlar çok fenayım hemoroid oldum bide vajinal mantar napcam bilmiyorum
canım çok geçmiş olsun. mutlaka doktora görün, yine de doğal olabilecek alternatif olarak ben LR aloe vera concantre jelini kullanıyorum. onu aluminyum folyoya fitil gibi sarıp biraz dolapta bekletiyorsun ve o bölgeye uyguluyorsun. araştır derim, çevrende bunu yapan herhangi birisinden alabilirsin

Bana doktorum imom diye bir takviye önerdi. Içinde balık yagi, d vitamini, demir, folik asit, iyot, cinko ve b vitaminleri var. Içeriği hosuma gitti açıkçası. Hepsini ayri ayri almaktansa bu şekilde belki daha kolay olur. Doktoruna sormak isteyen olursa, fikir olsun :)

Kuzumm korkma bende senin gibi oldum bi anda kanamam basladi acilde dusuk ignesi yaptilar, progestan verdiler bol bol istirahat ettim. Hayirli haberler olsun insallah
İns canim insallah insan ister isemez endiseleniyor her wc ye kalktigimda bi endise bir panik Rabbim ins hayirla bu süreci atlatmayi nasip etsin eminim ilerde hepsini unutacagiz

imomu ben ilk 3 ay kullandim 3. aydan sonra artik birakacaz dedi. sana yeni mi onerdi imomu.

Slm kızlar. Vitaminler konuşulmuş. Bana alg yağı, d vitamini ve demir için oligofer verildi. Kapsamlı bir vitamin istiyorum aslında. İştahım yok son zamanlarda çok dengesiz besleniyorum

bana da
bana da yeni verdi hepsi bir arada ayrı ayrı vermedi, kimisine de bakıyorum bi sürü ilaç , bebe asprini bile içiyolar, sorcaktım doktora unuttum :/ hangisi doğru acaba

Slm kızlar. Vitaminler konuşulmuş. Bana alg yağı, d vitamini ve demir için oligofer verildi. Kapsamlı bir vitamin istiyorum aslında. İştahım yok son zamanlarda çok dengesiz besleniyorum
Benimde istah problemim var bu aralar 3. Ayin sonlarina dogru iki elim agzimda o kadar cok yiyordum bu aralar durdu bende doktoruma sormayi dusunuyordum bakalim ne diyecekler. Su an ogle yemegim makarna ve yogurt zorlana iktir kaktir yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…