- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #12.041
Merhaba ben bildirdim tetanoz için randevu veriyorlar geç kalmadan gitmelisinKızlar merhaba. Herkese sağlıklı mutlu gebelikler. aile hekimliğine gebeliğimizi bildirmek zorunda mıyız? Siz söylediniz mi?
dün aynı şeyi bende sormuştum berbatım benBişey soracağım :)
Bugün ellerimden alev çıkıyor inanılmaz terliyorlarnormal mi böyle bişey ? Ateş basıyor mu sizi de?
Canım ben öyle biliyorum banada doktor söylemişti ama inşaallah yanlışım yoktur kafanı karıştırmamışımdır. ... Ay birde son sınavını vericek lafına çok güldüm
ahh bu doktor lar hepsi farklı telden çalışıyor inşaallah bu dönemi sağlıkla anlatırızı
Anladim canim iste her doktor bir olmuyor. Keske banada devam ettirseydi hepsi bir arada ne guzel cok sevmistim oyle. Zaten vitamin takviyesi bunlar zarari yok.Ben 12.haftaya kadar sadece folikasit kullandim. 12.haftada bunu önerdi ve 20ye kadar bu yeter dedi. Bilemiyorum
Ben su siyah çekirdekli kuru üzümlerden aldım kan yapıyor diye.onun hosafini yapıyorum şekersiz. İçine çubuk tarçın atıyorum pişirirken ilave olarak tat versin diye. Günde 3 öğün tuketiyorum. Soğuk soğuk bulantima da iyi geliyor şimdilik.
Kesinlikle doğru olan bu diğerleri çok saçma banaŞöyle bir şey buldum en aklıma yatan bu oldu sanırım doğru olan bu
Kızlar merhaba. Herkese sağlıklı mutlu gebelikler. aile hekimliğine gebeliğimizi bildirmek zorunda mıyız? Siz söylediniz mi?
Şöyle bir şey buldum en aklıma yatan bu oldu sanırım doğru olan bu
Kesinlikle doğru olan bu diğerleri çok saçma bana
3. Ay bitince 1. Trimester bitmiş oluyor canım biz 2. Trimester e girdikee peki bizler hala 1. trimesterdemiyiz yukardakine göre öyleyiz 17 haftalık olunca mı 4. aya gireceğiz bence daha karışık bu çünkü buçuklu ayları da içine almış çok detaylı
dün aynı şeyi bende sormuştum berbatım bençok ateşli hatunlarız vesselam
14.hafta bittiginde 4 aylik olmuyor muyuz?3. Ay bitince 1. Trimester bitmiş oluyor canım biz 2. Trimester e girdik
al Antalyayı vur İzmireYa sorma. Bi de Antalya nasıl biliyor musun? Günlerdir alev alacağım resmen. Sokağa falan çıkamadım.
14.hafta bittiginde 4 aylik olmuyor muyuz?
Yok canım 16 bitip 17. Haftaya girdiğimiz zaman 4 aylık oluyoruz14.hafta bittiginde 4 aylik olmuyor muyuz?
Benimde aklım karisti :) ben simdi kac haftalik oldugum karistirdim:)valla tatlım yukarısı beni karıştırdı ilk sayfaya bir tablo ekledim en basiti o geldi bana
14-15te 3,5 aylık mı oluyoruz o zaman?Yok canım 16 bitip 17. Haftaya girdiğimiz zaman 4 aylık oluyoruz
bende ozaman 3,7 diyo :) uyuyo iste tam 4 aylik degilim 2 haftaya 4. aydan gün almis olacagim insallahKızlar aslında çok basit. Kaçıncı haftadaysanız 7 ile çarpıp 30 a bölün. Kaçıncı ay olduğunu bulursunuz :d yani ben öyle yapıyorum daha basiti var mı bilmiyom ama bana böyle garanti geliyo. Mesela ben bugün 13+1 im bu da 92 gün ediyo yani 3 ayı 2 gün geçmiş :d
bende doktoruma soracağım bu hafta ay mevzusunuKızlar Ben bugün 15+4 düm doktor bana 16 haftada 5 aylık oluyorsun dedi cuma gününe 5 aya giriyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?