- 19 Ağustos 2014
- 731
- 1.080
- 63
- 35
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.961
Doktor dün bana plasentamın biraz aşağıda oldugunu söyle di burda bir arkadaş daha öyle bir durumu vardı kimdi o?
Bana demişti 3 hafta önce.
İlk hamileliğimde sinirli ama bilgili bir dr a gitmiştim bana cok yuruyus yapma erken doğuma sebep olur bebek asagıda, Son haftalarında doğuma yakın yuruyuse cık bol bol dinlen demişti. Ben dinlemedim ama haklıymıs.
Canım benim geçmiş olsun dün yazamadım çok şükür kanama alanları yok olmuşkizlar dun banada demisti doktorum unutmustum sizin yazismalari gorunce aklima geldi :)))onemsiz bir sorun suan icin o yuzden kafaya bile takmayin. bebek buyudukce yukari cikma ihtimali yuksek.
ben hamilelik,doğum ve bebek bakım kitabını aldım yazarı Ayşe Öner. ihtiyaç duyulan her türlü bilgi mevcut bana göreArkadaşlar hamilelik, doğum ve bebek bakımı ile ilgili okuduğunuz, sevdğiniz tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmı ? Birbirimize kitap tavsiyesi vermek çok güzel olur açıkçası :)
ben hamilelik,doğum ve bebek bakım kitabını aldım yazarı Ayşe Öner. ihtiyaç duyulan her türlü bilgi mevcut bana göre
genel bilgi içerdiği için bu kitap bana fazlasıyla yetti ama piyasada çok fazla kitap var bir çoğu da çocuk yetiştirme ve psikoloji üzerine ama ben kitaba göre çocuk yetiştirme taraftarı değilim neden dersen kitaplara karşı değilim hatta kitap aşığıyım ama orda ki uygulamaları yapamadığında bir annenin kendini yetersiz hissedeceğini düşünüyorum örnek uyku eğitimi başlı başına bir problemBende Dr. Irına Webster'in A'dan Z'ye hamilelik kitabını okuyorum çok güzel bilgiler var cilt bakımından egzersize hafta hafta bilgilendiriyor ayrıca babalar için okunöası gereken kısmıda var :) ama evde olduğum için sizden de tavsiye almak istedim okuma adına :)
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler bir de bebeğinizin ilk yılında sizi neler bekler iki kitap aldım. Haftam bitince açıp okuyorum yeni haftamı :) ikinciyi daha okunmaya başlamadım ama güzel kitaplar bence oldukça kapsamlı.Arkadaşlar hamilelik, doğum ve bebek bakımı ile ilgili okuduğunuz, sevdğiniz tavsiye edebileceğiniz kitaplar varmı ? Birbirimize kitap tavsiyesi vermek çok güzel olur açıkçası :)
genel bilgi içerdiği için bu kitap bana fazlasıyla yetti ama piyasada çok fazla kitap var bir çoğu da çocuk yetiştirme ve psikoloji üzerine ama ben kitaba göre çocuk yetiştirme taraftarı değilim neden dersen kitaplara karşı değilim hatta kitap aşığıyım ama orda ki uygulamaları yapamadığında bir annenin kendini yetersiz hissedeceğini düşünüyorum örnek uyku eğitimi başlı başına bir problem
Canım inşaallah bekleyişinin sonu mutluluk olsunO kadar heyecan yapmışım ki 7 iş günü demesine rağmen cumartesi pazarı da iş günü ilan etmişim kendi kafamda bugün de 7. Gün sanıyordum ki perşembe günü sonuç bekleniyormuş cuma da olabilir
Allahım ne zor bekleyiş
Inşaallah cnm bende çok kafa yormamaya çalışıyorum inşaallah hepimizinki düzelirkizlar dun banada demisti doktorum unutmustum sizin yazismalari gorunce aklima geldi :)))onemsiz bir sorun suan icin o yuzden kafaya bile takmayin. bebek buyudukce yukari cikma ihtimali yuksek.
Canım aslında öyle bakmazsan olaya faydalı kısımları kendine uydurabiliyorsun. Mesela çocuklara söz geçirme sanatı diye bir kitap okudum ama oğlumda her söyleneni yapmam mümkün değildi. İşime yarayan bilgileri kendime göre revize ettim o zaman faydalı oldu :) aslında dediğin şey instagram annelerini gören bazı annelerin hissettiği şeyle aynı.. Olduğu kadar diyip yola çıkmak daha rahatlatıcı :)
Canım benim geçmiş olsun dün yazamadım çok şükür kanama alanları yok olmuş
Allah bi daha yaşatmasın inşallah
bi dee Şermin Şarkacı'nın 'Başlarım Şimdi Anneliğe' diye bi kitabı var fiyatıda uygun 11 tl olması lazım eğlenceli ,sürükleyici = )Ne kadar güzel herkes yazarsa birsürü kitap önerimiz olur ve bencede hepsini uygulayamasakta kendimize göre revize edebiliriz birçoğunu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?