Ben oğlumla sanırım 3-4 aylık civarıydı avmye gittiğimde. Ama çok uzun zaman avmye gitmediğini yazanlar olmuş, alışveriş işini nasıl idare ettiniz? Kıyafet falan için sonbaharda avmye gitmeye başlamıştık biz. Malum yağmur fırtına mevsimi başlayınca.. Bazı avmler çok curcuna, mesela avrupa yakasında historia avmye gitmiştik bir kere.. Aman allahım nasıl kalabalık ve gürültülüydü.. Palladium ve akasya benim favorilerim. Hatta palladium sanırım oğlumu ilk götürdüğüm avmydi. Bence curcunası olmayan, nispeten sakin ve ferah avmlere gidilmesinde sakınca yok ki zaten kalabalık olanlarda biz yetişkinlerin dahi kafası şişiyor.. Ama açıkcası ben kısıtlama taraftarı değilim. (Bu doğar doğmaz avmye götürün demek değil, ben yenidoğanın mikrop kapmasından korktuğumdan cadde üzeri mağazalardan hallediyordum işimi) Oğlumun doktoru da destek bu konuda, asıl ne kadar sakınırsak o kadar hasta ederiz. Kışın çıkarmamak tecihiniz elbet ama çocuklara da yazık. Yağışlı günlerde kapalı ama sakin mekanlar, yağışsız havalarda park bahçe ve sahiller diyerek geziyoruz biz. Hatta biraz büyüdüğünde yağmurluk ve yağmur botu almanızı öneririm çocuklarınıza. (Tchibo mağazalarında hem fahiş fiyatları olmayan hem de şık modeller oluyor) 22.ayını dolduracak oğlum ve son 3-4 aydır yağmurda da bahçeye indiriyorum, çok keyif alıyor. Termal bodyler var bebekler ve çocuklar için, içi yünlü astronot montlar var, içi gene yün kürklü su geçirmez kar ve yağmur botları var. Alternatif çok yani, değerlendirebilirsiniz bence şartlamayın kendinizi :) mesela watergarden avmde en üst katı biz çok sevdik, tavsiye ederiz :) açık hava ve sadece çocuk alanları var. Kum havuzu dahil :) artık eskisi gibi kasvetli, havasız, basık, karanlık avmler yerine daha modern, havadar, yüksek tavanlı ve gün ışığı alan avmler yapılıyor :)