- 15 Nisan 2016
- 492
- 445
- 23
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #11.941
Inşaallah seninkide yukarı çıkmıştır güzel haberler le gelirsin
aynen etrafımda o kadar çok var ki burasıda dahilbu ara o kadar sık kanama oalyını duyuyorum ki acaba sebebi ne ? etrafımda tanıdığım yeni hamile olanlar hep kanamadan dolayı hastanede yatıyor gerçekten çok zor allah sabır versin herkese
Yok cnm özellikle araştırmadım az çok konuyu biliyorum o yüzden okuyup canımı sıkmak istemiyorum doktor sadece yorma kendini yorulursan ufak bir ağrın olur anlarsın dedi rahim ağzında olsa kalkma yat derdim öyle değil filan dedi doktora giderde sorarsan benide etiketlermisin
Gezmelerden bahsedilmiş inşallah o günleri sağlıkla hayırlısıyla görürüz
Evet kızlar gezilebilir ama şuna da ayrıca karşıyım ve saçma buluyorum Yen'i doğan bir bebeği avm de gezdiriyorlar hiç anlam vermiyorum dünyaya alıştırmak mı oluyor bu daha yeni yeni annesine alışmaya çalışan ürkek minik bir bedeni öyle kalabalık gürültülü anlamsız yerlere götürmek çok gereksiz bence
Ama hava güzel olur mis gibi bi açık hava şahane olur o da bizlerin Doğum tarihlerine pek uymuyor malum kış
günaydınlarrrr
benn cokk kız bebek istiyodum şimdi dün erkek oldugunu öğrenince dumur oldum, bebeğe yansımıyodur inşallah
Geçmiş olsun canım. Ben de 4 gündür hastayım. Grip ve boğaz enfeksiyonu vardı. Ateşim çıkınca acile gittim. 2 serum taktılar. O çok iyi geldi. Sonra da ağrım oldukça parol içtim sadece. Antibiyotik içmedim plesantaya geçtiği için. Hala boğazım geçmedi. Öksürük uzun süre de geçmeyecek gibi duruyor. İçtiğim sulara limon sıktım. Ihlamur içtim. Bol bol yatacaksın. Yapabileceklerimiz sınırlı maalesef.Kızlar merhaba uzun zamandır giremedim umarim hepiniz iyisinizdir cinsiyet öğrenenler çoğalmış maşallah hayırlısı ile kucagimiza almayi da nasip etsin ALLAH. Ben daha ogrenmedim cinsiyetini. Grip olan arkadaslar vardı nasıl atlattilar acaba uc gündür çok kötüyüm acayip yakaladi nerden yakaladiysa. Bulantilarim da devam ediyor ikisi birden cok yordu beni
Şahane ifade etmişsiniz :) ❤Günaydın kızlar siz de benim gibi her sabah mutlu uyanıyor musunuz, gözümü açar açmaz hamile olduğumu düşünüp mutlu oluyorum : )
Peki yaz tatili planı yapacaklarınız var mı? Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Doktorunuz birşey dedi mi?
Ben nihai olarak bu konuda doktorla konuşmadım ama gidilecek yerlerde tam teşekküllü bir hastane bulunması, Marmara bölgesine (İstanbullular için) yakın olması, 2 saatten fazla araba yolculuğu içermemesi gibi şeyler biliyorum. Bu nedenle henüz bir yer bakamadım bile.
İlk hamileliğimde sinirli ama bilgili bir dr a gitmiştim bana cok yuruyus yapma erken doğuma sebep olur bebek asagıda, Son haftalarında doğuma yakın yuruyuse cık bol bol dinlen demişti. Ben dinlemedim ama haklıymıs.Bunyelerimiz mi hassas nedir bilemiyorum. O gun cok yurumustum eve gelir gelmez kanamam baslamisti.
Bende aynı şekilde oğlum 2-2,5 yaşındaydı ilk kez götürdüğüm zaman yaşına uykun oyunlar vardı onlar için götürmüştümKızım neredeyse 1 yaşında ben Hale'n daha avm ye götürmüyorum hiç götürmedim demiyorum avm içinde Carrefour var bu nedenle bir kaç kere gittik onun dışında gezme amaçlı götürmüyorum genelde açık hava park bahçe vs buralara gideriz
Inşaallah cnm.. bende öyle yapıcam dikkat edicem cnmcanım evdesin iş yapma bol bol yat ağır kaldırma yorma kendini inşallah hemen çıkıverir yukarıya
Bende aynı şekilde oğlum 2-2,5 yaşındaydı ilk kez götürdüğüm zaman yaşına uykun oyunlar vardı onlar için götürmüştüm
Götürdüğüm oyun alanı öyle değildi daha çok küçük çocuklar için avm nin üst katı gün ışığı olan bi yer aynı avm de bi oyun salonu daha var o biraz daha büyük çocuklar işin fazlasıyla karanlık gürültülü bu da ayda yılda bir olan gezimizdiZaten. o avm deki oyun bölümleri bence hiç güzel değil çok kasvetli karanlık yapay Işık'lar çok ses gürültü bebekler için ne bileyim açık havada parka götürmek varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?