- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #1.141
Kizlar listeye eklenmek isteyenleri not aldim hepinizi pazartesi ekleyecegim telefondan yapamadigim icin bilgisayardan yapacagim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükürrr Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@busraangell canım Rabbim sanada tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah burdan güzel haberlerini alırız
Kahve akintidan korkmayin diyorlar canim ama yinede sen bilirsinKızlar peceteye silince çok çok açık kahve akıntım var ne yapmalıyım sizce doktora gitmelimiyim
Korkacak birşey yok cnm ama doktora görün yinede progestan ilaç ve belki iğne yaparlar kesilir inşaAllahKızlar peceteye silince çok çok açık kahve akıntım var ne yapmalıyım sizce doktora gitmelimiyim
Bende aklıma gelenleri ilave edeyim salam sosis yemek Yok ama her gün mutlaka bir adet tam pişmiş yumurta bir bardak süt yoğurt ve ceviz yemek gerekiyor ceviz beyin gelişimi icin çok önemliymiş ve günde yaklaşık iki litre su icmeliyizCanim iyi pismemis yumurta cig veya iyi pismemis et taze peynir sakatatlat soya sosu benim aklima gelenler bunlar. Hani sadece ilk aylarda degil gebelik boyunca uzak durulmali.
Cok hafif belli belirsiz vr gibi canim ama goz yanilmasida olabilir erken gebelik testin yok mu o daha dogru sonuc veriyor ya da birz daha bekle reglin gecsin.ben yumurtlamamin 11. Gununde ogrendim hem erken hemde normal gebelik testi yaptimEki Görüntüle 1966607 kızlar bi bakarmisiniz sizde görüyor musunuz ?? Adetim e 3 gün var bunu dün yaptım. Sizce var mı acaba? Yumurtlamanin 10.günü yaptım bu testi.
Senin baya belirgin kuzum benim çıplak gözle görüyorum ama bu kadar değil :/ ya insaAllah hayırlısıyla benim de civcivim tutunmusturCok hafif belli belirsiz vr gibi canim ama goz yanilmasida olabilir erken gebelik testin yok mu o daha dogru sonuc veriyor ya da birz daha bekle reglin gecsin.ben yumurtlamamin 11. Gununde ogrendim hem erken hemde normal gebelik testi yaptimEki Görüntüle 1966627
Cok cok buyutursen silik gorunuyor hayal meyal ama baska marka testle bir daha yap ben gecen ay m ile baslayan bir test yaptim ve net gorunmustu ama hamile degilmisim ayni testten bir daha yaptim oda pozitf ama hamile degildim aksama adet oldum bir daha o markadan almam baska bir marka test al testinin adı neEki Görüntüle 1966607 kızlar bi bakarmisiniz sizde görüyor musunuz ?? Adetim e 3 gün var bunu dün yaptım. Sizce var mı acaba? Yumurtlamanin 10.günü yaptım bu testi.
O testi biliyorum canım Miratech gibi birseydi adı. Bu labquik canım 2 aydır bu testi kullanıyorum siluet bile çıkmamıştı 3 defa yaptım 3 ünde de çıktı canım hatta 9.ve 10. Günler De yaptım sanırım. İnşallah vardır yaa hayrilsiylaCok cok buyutursen silik gorunuyor hayal meyal ama baska marka testle bir daha yap ben gecen ay m ile baslayan bir test yaptim ve net gorunmustu ama hamile degilmisim ayni testten bir daha yaptim oda pozitf ama hamile degildim aksama adet oldum bir daha o markadan almam baska bir marka test al testinin adı ne
Bende labaquik kullanıyorum o test doğru cikiyor ayrica evde Eger ovulasyon testin varsa gebeliği o da gösteriyor ben ilk ovulasyon testinde ogrendim hamile olduğumu nornalO testi biliyorum canım Miratech gibi birseydi adı. Bu labquik canım 2 aydır bu testi kullanıyorum siluet bile çıkmamıştı 3 defa yaptım 3 ünde de çıktı canım hatta 9.ve 10. Günler De yaptım sanırım. İnşallah vardır yaa hayrilsiyla
Öyle oldu canımmmm ama çok korktum ya bi an tamam dedim keseyi gördük içinde balon gibi bisi var dedi ama kese aşağı gelmis biraz dedi suan hala kahve rengi akinti var bakalım geçicek inşKorkacak birşey yok cnm ama doktora görün yinede progestan ilaç ve belki iğne yaparlar kesilir inşaAllah
Bende bu aykı gebeligimi labguikle ögrendim hemde hcg 50 den dusuktu insallah seninde oyledir canım allah gonlune gore versinO testi biliyorum canım Miratech gibi birseydi adı. Bu labquik canım 2 aydır bu testi kullanıyorum siluet bile çıkmamıştı 3 defa yaptım 3 ünde de çıktı canım hatta 9.ve 10. Günler De yaptım sanırım. İnşallah vardır yaa hayrilsiyla
Canım banyo ya girmesen iyi olurdu ama dikkat et uzan ben hergün ibrahim suresi okuyup suyu bardağa içiyorum bu akşam başla yap dua et bende senin için dua ediyorum geçicek inşaAllah her kanama kayıp anlamına gelmiyor Korkunu çook iyi anlıyorum ama güçlü ol dua et ya mübdiu cellecelalühü esmasını oku karnına güzel haberler verirsin bize inşaAllahÖyle oldu canımmmm ama çok korktum ya bi an tamam dedim keseyi gördük içinde balon gibi bisi var dedi ama kese aşağı gelmis biraz dedi suan hala kahve rengi akinti var bakalım geçicek inş
Canimmmm cok sağol ben tek çocuğum ablam abim kardeşim yok siz bana burda kardeş gibisiniz hepiniz allah razı olsun gerçekten o kadar kötü bi duygu ki şuan progestan verdi vajinal kullan dedi hala var hafif kahverengimsi keseyi gördüm en azından o yetti bana yapıcam canım dedikleriniCanım banyo ya girmesen iyi olurdu ama dikkat et uzan ben hergün ibrahim suresi okuyup suyu bardağa içiyorum bu akşam başla yap dua et bende senin için dua ediyorum geçicek inşaAllah her kanama kayıp anlamına gelmiyor Korkunu çook iyi anlıyorum ama güçlü ol dua et ya mübdiu cellecelalühü esmasını oku karnına güzel haberler verirsin bize inşaAllah
Kızlar duş aldım bi çıktım bildiğin kanamam artmıştı doktora gittim hemen keseyi gördük sadece biraz aşağıya gelmiş dedi rahimde ki kasılma yapmıstir dedi iğne yaptılar bide progestan verdi vajinal kullan dedi çok korktüm ve hala korkuyorum