2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
şişkinliği ve gazı olan hanımlar süt içiyor musunuz? ben dün ve bugün süt içmedim ve o kadar rahatım ki. laktozsuz süt alıp birde onu deneyeceğim o büyük ihtimalle gaz yapmaz ama belli de olmaz o da şişkinlik yaparsa doktora süt yerine yoğurdu soracağım:işsiz:şişkinlik o kadar ağırlık yapıyor ki 2 gündür kuş gibi hafifim:KK48:

Ben hiç süt içemiyorum. Yani hamilelikten değil, ben çocukluğumdan beri süt içemiyorum. Yoğurt ve peynirle ihtiyacımı karşılıyorum. Ama ben de balon gibiyim.. :110:

şişkinliği ve gazı olan hanımlar süt içiyor musunuz? ben dün ve bugün süt içmedim ve o kadar rahatım ki. laktozsuz süt alıp birde onu deneyeceğim o büyük ihtimalle gaz yapmaz ama belli de olmaz o da şişkinlik yaparsa doktora süt yerine yoğurdu soracağım:işsiz:şişkinlik o kadar ağırlık yapıyor ki 2 gündür kuş gibi hafifim:KK48:
Hiç süt içmiyorum cnm inan xaten sevmem de:KK46: ama diğer gebeliklerimden tecrübe ile söylüyorum ilk 3 ay gazdan dolayı siskinlik hep oldu bnde :KK200:

süt ile sorun yaşayan arkadaşlar, eğer denemediyseniz laktozsuz sütleri deneyin hiç şişirmiyor. tadı da daha tatlımsı. bana doktor süt değil kefir iç dedi ama hiçççç sevmiyorum ondan sürekli aksatıyorum :63:

Ben hiç süt içemiyorum. Yani hamilelikten değil, ben çocukluğumdan beri süt içemiyorum. Yoğurt ve peynirle ihtiyacımı karşılıyorum. Ama ben de balon gibiyim.. :110:

ya ben şu an çok rahatım içmediğim için diyorum ama:KK48:

Hiç süt içmiyorum cnm inan xaten sevmem de:KK46: ama diğer gebeliklerimden tecrübe ile söylüyorum ilk 3 ay gazdan dolayı siskinlik hep oldu bnde :KK200:
ay valla cumartesi artık son raddeye gelmiştim patlayacak gibiydim şişkinlikte pazar ve bugün süt içmedim rahatım ben şişkinliği ona bağladım ama bilmiyorum

süt ile sorun yaşayan arkadaşlar, eğer denemediyseniz laktozsuz sütleri deneyin hiç şişirmiyor. tadı da daha tatlımsı. bana doktor süt değil kefir iç dedi ama hiçççç sevmiyorum ondan sürekli aksatıyorum :63:
bende alıp deneyeceğim canım hiç içmedim ama bakayım nasıl olacak.kefiri ben çok seviyorum hele evde yaptığım daha güzel oluyor. hazırını da ekşimiş ayran gibi düşünüp içiyorum:KK48: meyvelileri de var onlarda çok daha lezzetli katkı maddesi var mı bilmiyorum ama hamilelik düşünmediğim zamanlarda meyvelisini alıp içerdim

Bana da doktorum tavsiye etti kefiri,bende hemoroid de var kabizligima da iyi geliyor aslında ama hamilelikte onu da içemez oldum.meyveli olanlari belki içebilirim ama onlar da katkı maddeli olur diye içmedim hic

Eminim art niyetli olmadığına hiç birimiz burda art niyetle bişeyler yazmıyoruz ama bazen yanlış anlaşılabiliyor senin de ilk gebeliğin değil dimi yanlış hatırlamıyorsam
Benimde ikinci gebeliğim bende takılmam böyle şeylere ama ilk kez yaşayan anne adayları var küçücük bi acabalar günlerce kafasına takılan oluyor
Üçüncü gebeligim, ikinci çocuğum olacak inşallah..
Eminim art niyetli olmadığına hiç birimiz burda art niyetle bişeyler yazmıyoruz ama bazen yanlış anlaşılabiliyor senin de ilk gebeliğin değil dimi yanlış hatırlamıyorsam
Benimde ikinci gebeliğim bende takılmam böyle şeylere ama ilk kez yaşayan anne adayları var küçücük bi acabalar günlerce kafasına takılan oluyor
Alintiladigim arkadaş mesajı beğendiğine göre bazı arkadaşların algisinda problem var sanırım. Benim çok içten yazdığım gayet insani olan güzelim mesajım nasıl saptirildi nasıl saptirildi inanılır gibi değil. Neyse herkes gereken cevabı hakkıyla aldı benden canım. Velhasıl muhatap belliydi, o da mesajı doğru anladigina göre gerisi yanlış anlayanların problemi :D

Ben doktora sordum süt içemiyorsn yoğurt olur demişti

Canım şöyle el kol kordon eşi onları ayrı ayrı gösterdi ben bugün Dr değiştirdim bu kadar ilgili bi Dr olamaz sağolsun yine beni çok rahatlattı Allah bin kere razı olsun
Anladim canim bana da gostermisti onları doktor ama bazı sayfalarda arkadaslra farkli bir ultrasonda organlarinin da gorundugunden bahsetmis ikili testte.O yuzden sordum canim:)

Anladim canim bana da gostermisti onları doktor ama bazı sayfalarda arkadaslra farkli bir ultrasonda organlarinin da gorundugunden bahsetmis ikili testte.O yuzden sordum canim:)

Farklı bir ultrason değil de perinatolog incelemesi daha detaylı sanırım. Ben iç organlarına bakıldığını söylemiştim. Şimdi sitesinden de baktım hatta yanlış mı hatırlıyorum diye.
El kol ayak haricinde beyin, mide, böbrekler, idrar torbası, diyafram, kalp ve işte beyin ve kalp odacıkları gibi detaylarına bakmıştı. 11-14.haftalar arası yapılan ikili tarama testinde bakılmıştı bunlara.
Fehmi yazıcıoğlu diye birine gitmiştim. Onun kendi sitesinde de yazıyor bunlara bakılıyor diye. Ama dediğim gibi belki rutin olanı size yapılandır, benim o hamileliğim riskli grupta sayıldığı için daha detaylı bakılmış olabilir.

Ben de oyle biliyordum canim ama ekim annelerinde bi bayan ikili testte renkli 3D ultrasonda doktorunun beyni kan akisini ve kalbi gosterdigini soyledi :)

Heh işte benim de öyleydi :) mavi ve kırmızı renklerde damarları görüyor. Kan akışına vs bakıyor. Mesela idrar torbasında yeterli sıvı birikimi var mı, plasentadan kan akışı nasıl, kalpte kan akışı nasıl diye bakmıştı. 2.düzey detaylı usg diye birşey daha var onda ilerleyen aylarda daha detaylı bakıyorlar ama 11-14.haftalarda da eminim bakılmıştı.

Heh işte benim de öyleydi :) mavi ve kırmızı renklerde damarları görüyor. Kan akışına vs bakıyor. Mesela idrar torbasında yeterli sıvı birikimi var mı, plasentadan kan akışı nasıl, kalpte kan akışı nasıl diye bakmıştı. 2.düzey detaylı usg diye birşey daha var onda ilerleyen aylarda daha detaylı bakıyorlar ama 11-14.haftalarda da eminim bakılmıştı.
Mavi kirmizi gosteren usg mi canim o :) benim gecen gittigim doktorumun oyle deil renk yok hic ama haftaya gidecegim doktorumunki renkliydi cunku kalp atisinda ses acmayalim ama gosterelim demisti kirmizi mavi birseyler vardi anlamamistim o zaman simdi gozumu dört acarim:D

Back