2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bilgi rica ediyorum :)

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bilgi rica ediyorum :)

Ben de ultrasona göre karar vermeyi düşünüyorum. Doktor illa yaptırın dese dahi bu durumun dışında pek niyetli değilim çünkü kesin olmayan bir sonucu düşünerek zaman geçirmek istemiyorum.

Ben mecburen haftaya gideceğim doktorum hep dolu o zaman da 12+4 falan olacağım insallah hep beraber bir an önce hayırlısıyla yolumuza devam ederiz sağlıkla.
Amin canim insallah tek temennim o saglikla ilerlesin saglikla kucagimiza alalim insallah miniklerimizi
Benim doktorum kalp atisi duyunca 1 ay sonra kontrole gel dedi test falan demedi ama buyuk ihtimalle soyleyecektir bende doktorumun tavrina gore karar verecegim eger ultrasonda bakarda her sey normal kan vermek sana kalmis derse vermem zaten pek sicak bakmiyorum 2li testle esimin israri var. O an karar verecegim yani

Ben de biraz temizlik yapıyordum bugün. Yorulunca dinlenerek. Tuvalete gittiğimde. Pembe kahve gibi akintinin olduğunu gördüm. Şimdi uzandım.moralim bozuldu.doktora yazdım da daha cevap vermedi. Yarına da randevu aldim. Daha.bi de oy kullanmaya çıkmam lazım.

Kızlar geldim sonuçlar temiz çıktı çok susuz ve vitaminsiz kalmışım böbrekler de su kalmamis idrarımda kan çıktı Dr cidDi boyutta değil dedi. Serum yedim kendime geldim haftalardır ilk defa gözüm açıldı resmen.
Çok şükür minik civcivim de iyi Dr ölçüm yapmadı kağıda baktım 9 w yazmis. Sordum 8+4 ama dedim 8 sonu 9 başı gibi görünüyor dedi bende birşey demedim.
İyi olsun da civciv ötesi mühim değil :nazar::KK68:

Cnm
Ben de biraz temizlik yapıyordum bugün. Yorulunca dinlenerek. Tuvalete gittiğimde. Pembe kahve gibi akintinin olduğunu gördüm. Şimdi uzandım.moralim bozuldu.doktora yazdım da daha cevap vermedi. Yarına da randevu aldim. Daha.bi de oy kullanmaya çıkmam lazım.
Cnm buyuk ihtimalle yorulduğun için olmuştur gecmiş olsun.Bol bol uzan dinlen devam ederse hemen gıt İnş Önemli bısey yoktur benim ilkinde olmuştu yorulunca hİÇ bir şey olmadı içini ferah tut

Cnm

Cnm buyuk ihtimalle yorulduğun için olmuştur gecmiş olsun.Bol bol uzan dinlen devam ederse hemen gıt İnş Önemli bısey yoktur benim ilkinde olmuştu yorulunca hİÇ bir şey olmadı içini ferah tut
Saol canim benim..iyi bişeyler duymak iyi geliyo insana. Hayırlısı inş. Allah a emanet..

Günaydın kızlar,iki gündür mir bulantım baya azaldı çok şükür ama endişelenmeye başladım Allah korusun bebise birşey mı oldu diye.dun sadece mağazaya gittiğimde tansiyonum düştü gibi olmuştum.mide bulantisi böyle bir anda hafifleyen var mı aramızda

kendini aç bırakma aman ben de acıkınca başlıyuor dönmeye başım....ara öğüne alışamadım....bi anda benım kasıklara ciiiuuu iğne gibi batma geliyor arada sırada ....tabı korkutuyor

Amin canim insallah tek temennim o saglikla ilerlesin saglikla kucagimiza alalim insallah miniklerimizi

Benim doktorum kalp atisi duyunca 1 ay sonra kontrole gel dedi test falan demedi ama buyuk ihtimalle soyleyecektir bende doktorumun tavrina gore karar verecegim eger ultrasonda bakarda her sey normal kan vermek sana kalmis derse vermem zaten pek sicak bakmiyorum 2li testle esimin israri var. O an karar verecegim yani
Biz de esimle gerek yok diye dusunuyoruz sonucta ihtimal uzerine bir test ve tedavisi olmayan bir hastalik arastiriliyor Allah buyuk Rabbim saglikli evlatlar versin insallah :)

Ben de ultrasona göre karar vermeyi düşünüyorum. Doktor illa yaptırın dese dahi bu durumun dışında pek niyetli değilim çünkü kesin olmayan bir sonucu düşünerek zaman geçirmek istemiyorum.
Haklisin canim ben de oyle dusunuyorum esim de ayni fikirde doktorlar da soyluyor zaten eger aksi durumda aldirmayacaksaniz yaptirmayin diye Allah buyuk saglikli evlat olsunlar insallah :)

Back