2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar biraz heyecanlandiriyim sizi :) Birakin hadi su bulantıları halsizlikleri lekelenmeleri :) Doğum çantanızi ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Ben ilk dogumumu 9 yıl önce yaptim doğum hazırlığı nedir napilir bilmiyorum hiç :) Pek de fazla zamanımız yok yani. Kaldı şunun şurasında 6 aycık zaman :) Ne zaman hazirlayacaksiniz? Lohusa takımlarımızı taclarimizi terliklerimizi ayyyhhh şimdiden kalkıp hazirlayasim var :KK70:

Ben kızıma hamileyken son 3 ay kala hazırladım diye hatırlıyorum sonra 7 8 ve 9 aylar zor oluyor ayakta durmak iş yapmak son 3 aya alışveriş ve hazırlık bırakmamak lazım cinsiyet öğrebdikten sonea Allahın iznşyle 4 5 ve 6 aylar değerlendirilmeli

Ayy evet cnm ben bugun baktim kafama tacımi bile taktim cok sirin oldu ama almadim daha erken diye hele o hamile gecelikleri sabahliklari beni al diye bagiriyo battaniyeler alt acma takımlari zıbinlar Allahım cok guzeller hatta bebek odasi takımlarına baktik ama tabii hepsini fikir edinmek icin daha erken cunku daha ben badana yaptircam havalar biraz isininca sonra temizlik yaptiririm en sonda mobilyalarini alir temiz temiz bebisimizi bekleriz :))
Çok güzel heyecanlar bunlar.. Eşim bugün netten bebek arabalarına bakıyor bana gösteriyor falan bizim minicik mis kokulu yavrularımiz olacak :KK200: Tum sıkıntılara elhamdülillah.. Cennet annelerin ayakları altındadır hadisinin hakkını vermemiz lazım dimi ama anne olmak oyle kolay olmamalı zaten :KK48: Bulansin midem dönsün başım kalmasın halim bebişlerimiz geliyor bebişlerimiz:halay:

Haydaaaaa eşim beni kucaklayıp çok az havaya kaldırdı ..napıyorsun aman demeden bıraktı ....gerginleşti Karnım biraz allah im her an aklıma takacak bişi oluyor

Ben kızıma hamileyken son 3 ay kala hazırladım diye hatırlıyorum sonra 7 8 ve 9 aylar zor oluyor ayakta durmak iş yapmak son 3 aya alışveriş ve hazırlık bırakmamak lazım cinsiyet öğrebdikten sonea Allahın iznşyle 4 5 ve 6 aylar değerlendirilmeli
O zaman napiyoruz üç ay sonra başlıyoruz hazırlanmaya canım.. Burdan birbirimizle fikir alışverişinde de bulunuruz. Nerde indirim var hangi marka iyi hangi model bebislerimiz için daha rahat hangi renk alınmalı nerden alınmalı misafire ne hazırlanmalı çantaya ne koymalı... Bu böyle devam eder bitmez canim :D Cinsiyetleri öğrenelim hayırlısıyla başlarız çok işimiz var.. masal_41 masal_41 de dediği gibi daha temizliği badanasi falan da var.. Her eksiği danışarak tamamlariz hayırlısıyla atlamayiz hiçbir şeyi..

Kızlarr az önce bişey hissettim acaba bebeklerden mi :) sağ tarafımda seyirme karıncalanma tarzında bişey oldu. Böyle mi oluyor acaba ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum :) gaz hareketi gibi değildi onu ayırt edebiliyorum :) ay heyecanlandım :)

İkili test şükür bitti stressiz :KK46:
Burun kemiği oluşmuş, ense kalınlığı da olması gereken değer aralığında çıktı.
Doktorum erkeğe benzetti, bacak arasında bir çıkıntı var ama her şey olabilir dedi:KK45:
Kan verdim, salı akşam çıkacakmış sonuç.
1 ay sonra gel diyeceğim ama sen o kadar bekleyemezsin ne zaman kendi kendini yemeğe başlarsan gel dedi:KK45:
Güzel haberler arka arkaya gelsin, herkes bebeklerinin sağlıklı haberlerini bir bir versin inşallah.
(Foto isteyen arkadaş; ense kalınlık ölçüm fotoları var , pek bir şeye benzemiyor, nubu için yetersiz)
Tebrik ederim canim gozun aydın maşallah minnak a darısı bekleyen herkesin basina inşallah

Kızlarr az önce bişey hissettim acaba bebeklerden mi :) sağ tarafımda seyirme karıncalanma tarzında bişey oldu. Böyle mi oluyor acaba ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum :) gaz hareketi gibi değildi onu ayırt edebiliyorum :) ay heyecanlandım :)
İlk gebelik mi canım ilkse bu dönemde hissetmezsin ama ikiz olduğu için belki erken hissettirmiş olabilir :)

Bende sağ tarafta bişeyler hissediyorum emin değilim dalgalanma gibi minik minik bişeyler devamlı aynı yönde olursa bebiş diyebilirim iki kez aynı yerde oldu bugün
Ama bu dönem için biraz daha erken ikinci hamileliğimde olsa şuan çok küçük 12-13 haftalarda netleşir inşallah

Az önce gebelik takibi uygulamasında okumuştum,8. Haftadayım.Artık bebeğin kol ve bacakları hareket ediyormuş ama anne için bunu hissetmek için daha çok erkenmiş.Kim bilir,belki hissetmişsindir Ni5AN Ni5AN

Benim de bugün 8+1 ve sürekli kusmaktan, bulantıdan, bisey yiyememekten kilo verdim. Dar gelen kiyafetlerim bile olmaya başladi. Ben göbişim büyüsün diye heveslenirken git gide içeri göçüyor :((

Kızlar şimdi lavobadan geldim çok moralim bozuldu sarı değil artık turuncuya dönmüş idrarim acaba kan mı var diye peceteye sildim şükür bir şey gelmedi. Benim bugün acil çok şu içmem lazım kussam da içeceğim :(

Kızlar biz acile gidiyoruz kasık ve bel ağrım var çok korkuyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun
Birşey yoktur inşallah canım su içemeyince idrar baya koyulaşıyor benim de oluyordu bazen. Ağrılar da normal yatıp dinlenmen lazım bol bol sakın stres yapma birşey olmaz hiç merak etme..

Ben de gece 2 kez çıkardım midem boş olmasına rağmen asit bombası gibi resmen asit çıkardım ağzım boğazım yandı sanki...güzel uyanmayı çok özledim ya hergün perişan halde uyanmak ne kötüymüş..

Back