2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar geldim sonuçlar temiz çıktı çok susuz ve vitaminsiz kalmışım böbrekler de su kalmamis idrarımda kan çıktı Dr cidDi boyutta değil dedi. Serum yedim kendime geldim haftalardır ilk defa gözüm açıldı resmen.
Çok şükür minik civcivim de iyi Dr ölçüm yapmadı kağıda baktım 9 w yazmis. Sordum 8+4 ama dedim 8 sonu 9 başı gibi görünüyor dedi bende birşey demedim.
İyi olsun da civciv ötesi mühim değil :nazar::KK68:

Gecmis olsun cnm cok sevindim iyi olduguna :KK68:

Biz de esimle gerek yok diye dusunuyoruz sonucta ihtimal uzerine bir test ve tedavisi olmayan bir hastalik arastiriliyor Allah buyuk Rabbim saglikli evlatlar versin insallah :)
Kesinlikle dediğin gibi.. kızımda doktor bana eğer bir sakatlık varsa aldırmayı düşünür musun diye sordu. Ben hayır dediğimde o zaman bu testi yaptırmak anlamsız demişti. Çok şükür sağlıcakla aldım yavrumu kucağıma.

Kesinlikle dediğin gibi.. kızımda doktor bana eğer bir sakatlık varsa aldırmayı düşünür musun diye sordu. Ben hayır dediğimde o zaman bu testi yaptırmak anlamsız demişti. Çok şükür sağlıcakla aldım yavrumu kucağıma.
Allah bagislasin kizinizi :) bebislerimiz hayirla saglikla gelsin insallah ben de usg disinda kan vermicem ayrintili ultrasona girerim vakti gelince insallah hep saglik haberlerini aliriz :)

Bu arada iki gündür benimde belimden bacaklarıma inen ağrılarım oluyor. Hafif hafif kasik ağrılarım da oluyor. Beraberinde eşlik eden lekeleme kanama vs olmadıkça endişe etmiyorum şimdilik. Sürekli uzanıp dinlenmek lazım o rahatlatıyor ancak.

Hanimlar ben surekli sol tarafima yatiyorum acaba dogru mu yapiyorum.Gittigimde doktora da soracagim unutmazsam.Sol tarafa yatmanin iyi oldugunu duymustum ama surekli sola yatmak nasil olur bilemedim simdi

Benim agri degil de sizi seklinde var kasiklarimda arada belimde agri oluyor.benim 20 sinde saglik ocaginda randevum var idrar tahlili isticem idrarimda sorun yok ama bu sizi neyin nesi anlamiyorum rahim buyurken sizlar mi ki birde sabah kasigimin tam ortasi oyle bir sizladi ki acisini tam sol gogsumde hissettim icimden bisi koptu sanki Allah hayra cikarsin

Ay kizlar o kadar sinirliyim ki su an ne yapacagimi bilemedim size yazayim dedim. Gunu birlik sakarya ya geldik esimin ailesi de benim ailem de burda yasiyorlar. Kv 15 yildir gormedigi adini bile hatirlamadiklari bir yere gidelim demis esim de kiramamis simdi ordayiz. Ya o kadar sacma ki akraba falan degil oyle alelade bir arkadas isimlerini bile hatirlamiyorlar birbirlerinin ne gerek var gelmeye otur oglunla vakit gecir ne mana yani of deli oldum size attim canimi kusura bakmayin :kızgın:

Hanimlar ben surekli sol tarafima yatiyorum acaba dogru mu yapiyorum.Gittigimde doktora da soracagim unutmazsam.Sol tarafa yatmanin iyi oldugunu duymustum ama surekli sola yatmak nasil olur bilemedim simdi

Zaten şimdiden sola yatmaya alışın diyorlar. Doktorum da öyle söyledi. Aşağı yukarı 16-20. Haftalara kadar çok mühim değilmiş ama sonrasında sola yatmak mühimmiş. Kan akışı en iyi öyle sağlanıyor anne ve bebek için.

Zaten şimdiden sola yatmaya alışın diyorlar. Doktorum da öyle söyledi. Aşağı yukarı 16-20. Haftalara kadar çok mühim değilmiş ama sonrasında sola yatmak mühimmiş. Kan akışı en iyi öyle sağlanıyor anne ve bebek için.
Ben de oyle duymustum canim tesekkur ederim :)

Sanırım hiçbiriniz mide bulantısından yana dertli değilsiniz... Sorumu kimse umursamamış.. Teşekkür ederim..
Canım bulantilar için bana dr um dramamine verdi inan o ilaçla ayakta duruyorum kullanmayınca ne yesem cikartiyorum sürekli bulantim oluyor günde 3 kere kullanabilirsin dedi dr um

Kızlar benim karnım çıktı ya kilo da almadım ilk gebeligim sizlerde durum ne benim baya belirgin çıktı gaz falan değil 1 haftadır falan gerildi şişlik baya belli yani gebelikten önce iyice zayiflamistim karnım yapisikti şimdi önde gidiyo :anneadayı:

Merhaba arkadaslar iyi pazarlar:) ben ikili test ile ilgili fikir almak istiyorum.gebelik takibi icin iki farkli doktora gidiyorum.uc dort gun once birine gittim ultrasonda inceledi sorun yok dedi ama ikili test icin kan vermeyi size birakiyorum eger bir sorun ciktiginda aldirmayi dusunurseniz kan verin dedi yoksa kafanizi karistirmayin kesin sonuc vermiyor zaten dedi.Diger doktoruma da haftaya gidicem onunla da konusacagim bu konuyu siz ne dusunuyorsunuz.doktorlarinizin yaklasimi neydi.yaptirmayan yaptiran herkesten bilgi rica ediyorum :)
Ben yaptırmıycam canım bir ihtimal için canımı sıkamam ve aldırmayı düşünmem Rabbim hepimize sağlıkla kavuşurtursun

Ben de hamile oldugumu sol tarafimdaki agridan anlamistim hala sol kasigim agrir bebek de solda zaten elleyince de hissediliyor ultrasonda bakarken de dogrulamis olduk kizlar acaba sola yatmak zararli mi bende sola dogru yatiyorum ama aklima geliyor bi sorun oluo olmicagi bebek icin.

İyi akşamlar arkadaşlar, msjlar binlerce olmuş:)
Randevum 13.4. Deydi herşey çok şükür yolunda.
Ama ne yazikki hala istifra koku hassasiyeti mahfediyor bi ara iyi olmuş gibiydim mutfağa bile girmiştim.

Back