2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canım geçmiş olsun güzel haberler alacaksın merak etme
Kızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Ama Rabbim bu korkuyu yaşatmasın kimseye ağlaya ağlaya girdim doğum haneye ebe bide bulamadı baştan bebeğin kalp atımı ni korktum sonra çok şükür hareketlerini gördüm kalp atısını duydum Allah im sen civcivimi bana bağışla

Canim biraz dusuncelerini rahatlatmaya calis bak iyiymis civcivin korkma sen stres yaparsan minnak da etkilenir surekli aklin bebekte olmasin ilgilenecek kafani dagitacak şeyler yapmaya calis ve en onemlisi iyi dusunursen her sey iyi olur RABBİM icine ferahlık versin inşallah

Geçmiş olsun canım benim aklıma gelmişti bu idrar renginden falan bahsedince
Allah beterinden korusun

gözün aydın..gelmiş gecmiş olsun.. bebiş ve sen iyisiniz ya..çıkınca neymiş nolcakmış haber et bize canım

Canım geçmiş olsun. Bende hamilileğimi ilk öğrendiğimde kum döküyordum çok ağrı yapar bol su ve hergün maden suyu eğer onuda içemezsen yarım çay bardağına bir çay kaşığı karbonat karıştır ve bir dikişte iç böbrek için çok yararlı ama ağrısını bilirim ayaklarınıda sürekli sıcak tutman lazım...

Günaydın kızlar,iki gündür mir bulantım baya azaldı çok şükür ama endişelenmeye başladım Allah korusun bebise birşey mı oldu diye.dun sadece mağazaya gittiğimde tansiyonum düştü gibi olmuştum.mide bulantisi böyle bir anda hafifleyen var mı aramızda

ismetbeyinbiricikhanimi Canim cok gecmis olsun ben bulantilarim varken dahi zorluyordum kendimi hatta ictikten sonra suyu kustugumda oluyordu bunyemi biliyorum enfeksiyona yatkin cunku o kadar dikkat etmeme ragmen yine de mantar oldum ama sukur gecti.oyle boyle gecicek hamileligimiz rabbim bebislerimizi korusunda biz her turlu katlaniriz

Gecmıs olsun Rabbim saglık sıhhat versin inşallah

ismetbeyinbiricikhanimi canım benim çok geçmiş olsun. Arkadaşların dediği gibi en güzel çözüm su. Ayrıca semizotu öneririm. Hem antioksidan hem de böbrekleri temizliyor.

Canım, mide bulantısı zaten bir geçiyor bir geliyor.

Ben de böyle şeyleri takmaya çok meyilliyim ama burada bir arkadaş yazmıştı onda okumuştum. Doktor ultrasondan bakıyor olduğu anda bebeğe Allah korusun bişey olsa, kimse geri döndüremez demiş. Ben de o günden beri artık takmamaya çalışıyorum. Hepimizin yavrusu Allah'a emanet. Biz elimizden geleni yapalım, gerisi O'na kalmış. Biraz rahatlayın.

Canim cok geçmiş olsun. Şükür ki önemli bişey yok..inş. o sıkıntı da geçer inş.

Çok geçmiş olsun bebeğin de iyiymiş çok şükür.

Çok şükür canım daha da güzel haberler alacaksın yüreğini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…