- 10 Mayıs 2013
- 1.359
- 1.570
- 133
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #7.301
Canım geçmiş olsun güzel haberler alacaksın merak etmeKızlar biz acile gidiyoruz kasık ve bel ağrım var çok korkuyorum nolur dua edin bebeğim iyi olsun
Kızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.Canım geçmiş olsun güzel haberler alacaksın merak etme
Canim biraz dusuncelerini rahatlatmaya calis bak iyiymis civcivin korkma sen stres yaparsan minnak da etkilenir surekli aklin bebekte olmasin ilgilenecek kafani dagitacak şeyler yapmaya calis ve en onemlisi iyi dusunursen her sey iyi olur RABBİM icine ferahlık versin inşallahKızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Ama Rabbim bu korkuyu yaşatmasın kimseye ağlaya ağlaya girdim doğum haneye ebe bide bulamadı baştan bebeğin kalp atımı ni korktum sonra çok şükür hareketlerini gördüm kalp atısını duydum Allah im sen civcivimi bana bağışla
Geçmiş olsun canım benim aklıma gelmişti bu idrar renginden falan bahsedinceKızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Ama Rabbim bu korkuyu yaşatmasın kimseye ağlaya ağlaya girdim doğum haneye ebe bide bulamadı baştan bebeğin kalp atımı ni korktum sonra çok şükür hareketlerini gördüm kalp atısını duydum Allah im sen civcivimi bana bağışla
Kızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Kızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Gecmıs olsun Rabbim saglık sıhhat versin inşallahKızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Günaydın kızlar,iki gündür mir bulantım baya azaldı çok şükür ama endişelenmeye başladım Allah korusun bebise birşey mı oldu diye.dun sadece mağazaya gittiğimde tansiyonum düştü gibi olmuştum.mide bulantisi böyle bir anda hafifleyen var mı aramızda
Canim cok geçmiş olsun. Şükür ki önemli bişey yok..inş. o sıkıntı da geçer inş.Kızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
İnşallah hep birlikte 9 ayı tamamlayacağız.Tebrik ederim canım, inşallah biz de o günleri görürüz.. Ultrasonda tam olarak kaç haftalık çıktı?
Çok geçmiş olsun bebeğin de iyiymiş çok şükür.Kızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Çok şükür canım daha da güzel haberler alacaksın yüreğini ferah tutKızlar Dr a gelirken çok bel ve kasik ağrım varDi çok korktum kan ve idrar verdim dogumhaneye yönlendirdiler bebeğimi gördüm kalp atimini duydum kese iyimis içerde kanama yokmuş çık şükür bin şükür. Kan ve idrar sonuclarinun hepsi çıkmadı suanlik çıkan idrar sonucuna gore Dr kum olabilir dedi idrarda kan çıkmış. Şimdi serum taktıkar bekliyorum öyle.
Bu hafta erken degil mi ben haftaya gideceğim 12. Haftada gel dedu doktorum aslında 11. 14. Hafta arası oluyor amaKızlar selam ben bu hafta 2li test için randevu aldım
Bende 11+2de gidecegim eger yapalim derse hemen yaptiracagim beklemeye gerek yok bir an once olsun bitsin istiyorumBu hafta erken degil mi ben haftaya gideceğim 12. Haftada gel dedu doktorum aslında 11. 14. Hafta arası oluyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?