2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Ben hala açık kahve akıntı görüyorum. En son dr.a gittiğimiz zaman sorun yok ilaca devam dedi. Ama çok korkuyorum. Wlimde olsa hergün dr.a giderim kalbi dinlerim. Birşey olacak diye psikolojim bozuldu. 5 senedir çocuğumuz olmadı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim nasip etti. Eşimin sperm sayısı ve morfolojisi çok ama çok kötü idi. Bu bebek müjdemiz oldu umudumuz oldu. Moralim hiç düzelmiyor endişelerim geçmiyor tat alamıyorum. Keşke kussam keşke belirti yaşasam en azından kalbinin attığına emin olurum yüreğim ferahlar. Ne olur dua edin bana da kızlar. Gerçekten çok ama çok ihtiyacım var
Ederiz cnm sende kendine dua et Rabbim den başka gidicek kapımız yok

Ben hala açık kahve akıntı görüyorum. En son dr.a gittiğimiz zaman sorun yok ilaca devam dedi. Ama çok korkuyorum. Wlimde olsa hergün dr.a giderim kalbi dinlerim. Birşey olacak diye psikolojim bozuldu. 5 senedir çocuğumuz olmadı. Tüp bebek için para toplamaya başlamış iken Rabbim nasip etti. Eşimin sperm sayısı ve morfolojisi çok ama çok kötü idi. Bu bebek müjdemiz oldu umudumuz oldu. Moralim hiç düzelmiyor endişelerim geçmiyor tat alamıyorum. Keşke kussam keşke belirti yaşasam en azından kalbinin attığına emin olurum yüreğim ferahlar. Ne olur dua edin bana da kızlar. Gerçekten çok ama çok ihtiyacım var
Canim icini ferah tut, ben de 9. hafta icerisindeyim ve benim de devam ediyor. Korkma sakin. Ilk hamileligimde de yasadim ayni seyleri 2 hafta surdu kesildi derken birkac kez ilerleyen hmanlarda tekrarladi. Siddetli agrin koyu kirmizi kanaman olmadigi surece korkma Rabbimin izniyle ins bu gunleri geride birakacagiz. Ben o zamanlar herseyi deftere dikmustum simdi okudukca hatirliyorum yoksa inan insan hepsini unutuyor.sen olumlu dusun ki bebegini de stresin etkilemesin. Bunca engelden sonra Rabbim hamileligi nasip ettiyse ins bu lekelerden de bebeisini kurtaracaktir.

az evvel iç çamaşırımda çok hafif pembe bir akıntı gördüm..burda benzer birşey yaşayan oldu mu?ne yaptınız?doktor nr dedi.. şu am cumartesi akşamüstü yarın pazar doktor moktor yok ve 4,5 yaşımda oğlumu bırakacak kimsem de yok..yatıp dinlenmekten başka çarem yok..napsam şimdi..hele bir bilen var mı?

Uzan mutlaka canim ayaklarini havaya dik,keske doktordan progestan alsaydin,onemsiz biseydir belki,agrin yoksa panik yapma insallah.

Eki Görüntüle 1982782 Eki Görüntüle 1982780 Eki Görüntüle 1982781
Kizlar hamile pantalonu deniyorum. Ay ne rahat bisimis. Bayildim ama kenarlari lastikli acilanlardan degil bu ablam ozellikle onlardan al yoksa 1 ay giyer atarsin kenara dedi digerleri ileriki aylarda kullanmak icin iyi oluyormus. Acemiyim kizlar deneyinliler daha iyi biliyor

Aynısina bugun bende baktim ama almadim bilindik bi magaza. marka ismi veriyoz mu bilmiyom ama cok benziyo benim baktigima. kullanisli degilmiymis sanırım dügmeliler daha kullanisli istedigin gibi ayarlarsin bende sutyen aldim cunku artik destekli takamiyom pamuklu aldim çamaşırlarımi hep cok rahat ettim valla.

Ne güzel allah mucizesini göstermiş sana bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Geç bulantısı başlayanda oluyor
Bulantı demek sağlıklı gebelik demek değil ki
Kk da okumuştum bebeğinin kalbi durduğu halde bütün belirtiler devam etmiş
Sonuçta hepimiz bi haberiz bunları düşünmesen senin için daha iyi olacak olumsuz hikayeleri okuma bence
Hiç birşey belirleyici olmuyor hergün kalbini dinlemekte maalesef bi çözüm olmuyor teslimiyet önemli yoksa şu günlerini kendi kendine zehir edersin
Dualarım seninle

Eki Görüntüle 1982782 Eki Görüntüle 1982780 Eki Görüntüle 1982781
Kizlar hamile pantalonu deniyorum. Ay ne rahat bisimis. Bayildim ama kenarlari lastikli acilanlardan degil bu ablam ozellikle onlardan al yoksa 1 ay giyer atarsin kenara dedi digerleri ileriki aylarda kullanmak icin iyi oluyormus. Acemiyim kizlar deneyinliler daha iyi biliyor
Canım maşallah.. yalniz degilmisim. ben de senin gibiyim nasıl bir şişliktır anlamadim.sabah falan da inmiyor.ben bide senden 10 gün gerideyim. Ben de bakayim.hep

Dr a gittik bakalım test varmış onu yaptık o da pazartesi belli olcak bana geçer mi zaman pazartesi gelir mi ...Eşim kesin küçükken olmuşsundur bişi olmayacak gör bak diyor ama

annenler hatırlamıyor m olup olmadığını? inşallah geçimişsindir.. hep iyiye dua edelim..allah korusun inşallah canım..haber ver..

Aynısina bugun bende baktim ama almadim bilindik bi magaza. marka ismi veriyoz mu bilmiyom ama cok benziyo benim baktigima. kullanisli degilmiymis sanırım dügmeliler daha kullanisli istedigin gibi ayarlarsin bende sutyen aldim cunku artik destekli takamiyom pamuklu aldim çamaşırlarımi hep cok rahat ettim valla.
Bende pamukluic camasiri almak istiyorum ozel bir markasi var mi ben normalde penye tarzi kullaniyorum ama pamuklu mu bilmiyorum acikcasi
Canım maşallah.. yalniz degilmisim. ben de senin gibiyim nasıl bir şişliktır anlamadim.sabah falan da inmiyor.ben bide senden 10 gün gerideyim. Ben de bakayim.hep
Valla ben gazman gibi dolasiyorum sabahta pek inmiyor benimkisi ama gaz yani bebegimiz daha minicik onun sisligi degildir ama kasiklarimdaki bebegim onu biliyorum. Valla bak canim ben zayifim olmaz ama yine bir deneyeyim dedim bal gibide oldu ayarli olsaydi dusunmeden alacaktim.

Bende pamukluic camasiri almak istiyorum ozel bir markasi var mi ben normalde penye tarzi kullaniyorum ama pamuklu mu bilmiyorum acikcasi

Valla ben gazman gibi dolasiyorum sabahta pek inmiyor benimkisi ama gaz yani bebegimiz daha minicik onun sisligi degildir ama kasiklarimdaki bebegim onu biliyorum. Valla bak canim ben zayifim olmaz ama yine bir deneyeyim dedim bal gibide oldu ayarli olsaydi dusunmeden alacaktim.

Cnm ben pentiden aldım biraz pahaliydi normallerden ama cok rahat 3 al 2 öde kapmanyasi vardi.

Ne güzel allah mucizesini göstermiş sana bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Geç bulantısı başlayanda oluyor
Bulantı demek sağlıklı gebelik demek değil ki
Kk da okumuştum bebeğinin kalbi durduğu halde bütün belirtiler devam etmiş
Sonuçta hepimiz bi haberiz bunları düşünmesen senin için daha iyi olacak olumsuz hikayeleri okuma bence
Hiç birşey belirleyici olmuyor hergün kalbini dinlemekte maalesef bi çözüm olmuyor teslimiyet önemli yoksa şu günlerini kendi kendine zehir edersin
Dualarım seninle
Yazdiklarinin aynisini ben de yazacaktim @Nirodhaa canim sukurler olsun mucizen gelmis hemde ne mucize sakinligini koru canim Rabbime bol bol dua et inan elimizden su an icin baska bir sey gelmiyor inanir misin zikirmatik elimden dusmuyor burda da bir cok dua grubundayim. Rabbim buyuk bebislerimiz ona emanet her gece yatarken ona emanet edip yatiyorum ama insaniz korkusuz olamiyoruz malesef ah keske tam teslimati becerebilsek her seyi veren de alan da O insallah bebislerimizin kokusunu duymamizi da bize nasip eder

Hepinize çok teşekkür ederim.kayısıyı denedim kara üzüm kurusu ve kompostosunuda.Benim şöyle bir sıkıntım var aslında biliyorum.mide bulantılarım hat safhada olduğu için günde bir bardak suyu ancak tüketiyorum meyve v.s çok nadir yiyebiliyorum. ilk önceliğim midemin bulantısını yatıştıracak gıdalar dı bulantıdan çok çektiğim için haliyle bunlarda lifli değil, e suda tüketemiyorum.Sonucun bu olması kaçınılmazdı.Gece soda limon yaptı eşim o çok hafif yatıştırdı.sabah çok uzun kaldım tuvalette ama yine sonuç vermedi.Bugün dr a danışacağım yoksa bu akşamda aynı şeyi yaşamak istemiyorum..
Bir buyuk armut yiyin mutlaka ise yarayacaktir :)

Kızlar biraz heyecanlandiriyim sizi :) Birakin hadi su bulantıları halsizlikleri lekelenmeleri :) Doğum çantanızi ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Ben ilk dogumumu 9 yıl önce yaptim doğum hazırlığı nedir napilir bilmiyorum hiç :) Pek de fazla zamanımız yok yani. Kaldı şunun şurasında 6 aycık zaman :) Ne zaman hazirlayacaksiniz? Lohusa takımlarımızı taclarimizi terliklerimizi ayyyhhh şimdiden kalkıp hazirlayasim var :D

Ay saolasin canim mutlaka alacagim zaten ihtiyacimda var pahali mahali napalim rahatimiz onemli. Ic camasirlarimin balenlerini cikardim rahat ettim sirf sungerli kullaniyorum

Bak cnm tarif et calisanlar sana gosterir ozellikle hamile oldugumu pamuklu istedigimi soledim ben ona gore verdiler memnun kalırsin bende takamiyodum hic hepsi destekliydi demirli filan su an cok rahatim.

Kızlar biraz heyecanlandiriyim sizi :) Birakin hadi su bulantıları halsizlikleri lekelenmeleri :) Doğum çantanızi ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Ben ilk dogumumu 9 yıl önce yaptim doğum hazırlığı nedir napilir bilmiyorum hiç :) Pek de fazla zamanımız yok yani. Kaldı şunun şurasında 6 aycık zaman :) Ne zaman hazirlayacaksiniz? Lohusa takımlarımızı taclarimizi terliklerimizi ayyyhhh şimdiden kalkıp hazirlayasim var :KK70:
Ben bakmaya basladim bebek kiyafeti cinsiyeti belli olsa hayirlisiyla valla yurtdisindan alacaklarimin listesini bile yaptim esime verdim sok oldu:KK70:6 aydan once alisveris yapilmaz derler ama ufak tefek seyler alirim heralde

Kızlar biraz heyecanlandiriyim sizi :) Birakin hadi su bulantıları halsizlikleri lekelenmeleri :) Doğum çantanızi ne zaman hazırlamayı düşünüyorsunuz? Ben ilk dogumumu 9 yıl önce yaptim doğum hazırlığı nedir napilir bilmiyorum hiç :) Pek de fazla zamanımız yok yani. Kaldı şunun şurasında 6 aycık zaman :) Ne zaman hazirlayacaksiniz? Lohusa takımlarımızı taclarimizi terliklerimizi ayyyhhh şimdiden kalkıp hazirlayasim var :KK70:

Ayy evet cnm ben bugun baktim kafama tacımi bile taktim cok sirin oldu ama almadim daha erken diye hele o hamile gecelikleri sabahliklari beni al diye bagiriyo battaniyeler alt acma takımlari zıbinlar Allahım cok guzeller hatta bebek odasi takımlarına baktik ama tabii hepsini fikir edinmek icin daha erken cunku daha ben badana yaptircam havalar biraz isininca sonra temizlik yaptiririm en sonda mobilyalarini alir temiz temiz bebisimizi bekleriz :))

Back