- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi bir garip oblomov
- #7.021
Valla bilmiyorum ki kafam çok karışık pztesı gunune kadar bekleyip baska doktora gitmek istiyorum kanama falan olmazsa inş bakalım allah buyuk inş darda bırakmaz bizi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi geldık doktordan cok moralim bozuldu kanama alanı varmış duşuk tehlikesi var dedı neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum
Amiiiinnn inşallah kuzum maşallah siz 11. Haftaya gelmişsiniz Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :)Amin canim insallah hep beraber sağlıkla sıhhatle insallah hayırlısıyla o günlerde gelir :)) heyecanlı bekleyişler
Amiiiinnn inşallah kuzum maşallah siz 11. Haftaya gelmişsiniz Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :)Amin canim insallah hep beraber sağlıkla sıhhatle insallah hayırlısıyla o günlerde gelir :)) heyecanlı bekleyişler
Ben de tercihi oldum.bekledim 39 2 sanrim . Ama öyle dusunmedim değil daha gelesi yok aldım hemen kuzumu Die. Ben de bunda beklicem bakalım. Sancı çekmek nasıl bşi merak ediorumevet.istiyorum.ins olur. benim ilk sezryanim cok zorlu gecmisti..simdi iki cocukla hepten zor olur. hem bebek icin hem kendim icin istiyorum..yine sezeryan olsam bile en azindan son ana kadar anne karninda kalmis olur bebegim. diger turlu 38. haftada hemen aliyorlar ya sicacik rahat yatagindan birden alinmasin istiyorum ya. denemek istiyorum o yuzden. sonu ne olur bilmem
Ben dé zorlu oldgnu dusunuorm da. Senin ne tarz sikintilarn oldu. Ben yanıma donemiodum yatalak hasta gecrdim ön gün. Wc gidemiodum. İlk ikigece öldüm saniodum. Basdonmesı kramplar oy oy. Sırtım tutulurduevet.istiyorum.ins olur. benim ilk sezryanim cok zorlu gecmisti..simdi iki cocukla hepten zor olur. hem bebek icin hem kendim icin istiyorum..yine sezeryan olsam bile en azindan son ana kadar anne karninda kalmis olur bebegim. diger turlu 38. haftada hemen aliyorlar ya sicacik rahat yatagindan birden alinmasin istiyorum ya. denemek istiyorum o yuzden. sonu ne olur bilmem
Ben hiç açılma vs kontrol olmadim. Planlı sezeryan di. Yalnız içim de kalmıştır. Doğum günü sabah nst de sancı çıktı hiç hissetmiodum. Belki bi gün daha sabretsem yavrum mis gibi kendi dogacakti. Zaten 2700 du pirt die çıkardı. Benim yapım musait bencebenim.oglum 40+3 de dogdu. suyu azaldi dedigi icin dr daha fazla beklemeyedik..gene suni sanci deneyip normal yapmayi deniyecektim ama hic acilma ve yumusama yok dediler suni almadim o yuzden. cok bilgim de yoktu belki simdi olsa o gun eve gidip ertesi gun giderdim..hem cok uykusuzdum.iyice dinlenip giderdim..ama gunum gecince korktum.
Aynen . Doktor bana .ben senin gibisi ni ilk kez goruim dedi. Millet yuruyor falan ben adım atamiomben iki ay sıkıntısını cektim. tuvalete bile iki buklum gidiyordum. .hala bile agrim olur. bunyeden bunyeye farkediyor.
Canım zaten kesin bişey değil bu da bi ihtimal güvenme zaten ben bulmusken paylaşayım dedim hayırlısını versin Rabbimbenim 2 yıllık, eşimin de taze çıktı. o zaman erkek.. e ama dudağımdaki sivilceler? erör verdim![]()
Hayırlısı olsun canım bakalımBu durumda benim 1 eşimin kanı 2 yıllık, yani kııızzAy çok merak ediyorum hangisi tutacak diye..
Sanırım hiçbiriniz mide bulantısından yana dertli değilsiniz... Sorumu kimse umursamamış.. Teşekkür ederim..
Kızlar ben daha sabah deli gibi çıkardım ama şimdi hafifledi bulantım inş geçer yavaş yavaş ya
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcemGeçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.