2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Valla bilmiyorum ki kafam çok karışık pztesı gunune kadar bekleyip baska doktora gitmek istiyorum kanama falan olmazsa inş bakalım allah buyuk inş darda bırakmaz bizi

Valla bilmiyorum ki kafam çok karışık pztesı gunune kadar bekleyip baska doktora gitmek istiyorum kanama falan olmazsa inş bakalım allah buyuk inş darda bırakmaz bizi

Şimdi geldık doktordan cok moralim bozuldu kanama alanı varmış duşuk tehlikesi var dedı neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum

Geçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.

evet.istiyorum.ins olur. benim ilk sezryanim cok zorlu gecmisti..simdi iki cocukla hepten zor olur. hem bebek icin hem kendim icin istiyorum..yine sezeryan olsam bile en azindan son ana kadar anne karninda kalmis olur bebegim. diger turlu 38. haftada hemen aliyorlar ya sicacik rahat yatagindan birden alinmasin istiyorum ya. denemek istiyorum o yuzden. sonu ne olur bilmem
Ben de tercihi oldum.bekledim 39 2 sanrim . Ama öyle dusunmedim değil daha gelesi yok aldım hemen kuzumu Die. Ben de bunda beklicem bakalım. Sancı çekmek nasıl bşi merak ediorum ;)

evet.istiyorum.ins olur. benim ilk sezryanim cok zorlu gecmisti..simdi iki cocukla hepten zor olur. hem bebek icin hem kendim icin istiyorum..yine sezeryan olsam bile en azindan son ana kadar anne karninda kalmis olur bebegim. diger turlu 38. haftada hemen aliyorlar ya sicacik rahat yatagindan birden alinmasin istiyorum ya. denemek istiyorum o yuzden. sonu ne olur bilmem
Ben dé zorlu oldgnu dusunuorm da. Senin ne tarz sikintilarn oldu. Ben yanıma donemiodum yatalak hasta gecrdim ön gün. Wc gidemiodum. İlk ikigece öldüm saniodum. Basdonmesı kramplar oy oy. Sırtım tutulurdu

benim.oglum 40+3 de dogdu. suyu azaldi dedigi icin dr daha fazla beklemeyedik..gene suni sanci deneyip normal yapmayi deniyecektim ama hic acilma ve yumusama yok dediler suni almadim o yuzden. cok bilgim de yoktu belki simdi olsa o gun eve gidip ertesi gun giderdim..hem cok uykusuzdum.iyice dinlenip giderdim..ama gunum gecince korktum.

ben iki ay sıkıntısını cektim. tuvalete bile iki buklum gidiyordum. .hala bile agrim olur. bunyeden bunyeye farkediyor.

benim.oglum 40+3 de dogdu. suyu azaldi dedigi icin dr daha fazla beklemeyedik..gene suni sanci deneyip normal yapmayi deniyecektim ama hic acilma ve yumusama yok dediler suni almadim o yuzden. cok bilgim de yoktu belki simdi olsa o gun eve gidip ertesi gun giderdim..hem cok uykusuzdum.iyice dinlenip giderdim..ama gunum gecince korktum.
Ben hiç açılma vs kontrol olmadim. Planlı sezeryan di. Yalnız içim de kalmıştır. Doğum günü sabah nst de sancı çıktı hiç hissetmiodum. Belki bi gün daha sabretsem yavrum mis gibi kendi dogacakti. Zaten 2700 du pirt die çıkardı. Benim yapım musait bence
Doğururdum oy iy . HeMen de toparlardim. 40 gün çektim ben resmen

Geçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcem

Back