2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Geçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcem

Geçmiş olsun. Ben de oğlumda yaşamıştım. Benim de kanamam, lekelenmem vs yoktu ama hafif sızı vardı karnımda. Doktor kanama alanı olduğunu söylemişti. Kısa bir süre progestan kullanmıştım (yanlış hatırlamıyorsam 1 ya da 2 hafta kullanmıştım) sonra geçmişti. İnşallah siz de sıkıntısız korkusuz atlatırsınız.
İnş cnm allah razı olsun doktor Özellikle progestan in faydası yok dedı anlamadım pztesı baska doktora gıdıcem

canım gözden kaçmıştır çoğumuz bulantıdan muzdaripiz ben zor çalışıyorum senin nasıl durumlar

Cevabın için teşekkür ederim. Peki bulantını bastırması için bir çözüm bulabildin mi? Bana aslında limon çok iyi geliyor ama benim tansiyonum çok düşük (büyük 9, küçük 5) Ve limon yediğimde resmen içim geçiyor, haliyle yiyemiyorum..
1-2 kere çıkardım çok şükür öyle ciddi boyutta değil ama oğlumu emziriyorum halen. Beslenmeme dikkat edebilmek şöyle dursun az az yoğurt ve makarna ile yaşıyorum..

Amiiiinnn inşallah kuzum maşallah siz 11. Haftaya gelmişsiniz Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah :)
Amin insallah hep beraber sağlıklı haftalara bende en son doktora uc hafta falan önce gittim işyerinde Zor duruyorum bebeğimi ultrasonda görmeyi özledim :)) yarın 11 haftalık olacağız

Cevabın için teşekkür ederim. Peki bulantını bastırması için bir çözüm bulabildin mi? Bana aslında limon çok iyi geliyor ama benim tansiyonum çok düşük (büyük 9, küçük 5) Ve limon yediğimde resmen içim geçiyor, haliyle yiyemiyorum..
1-2 kere çıkardım çok şükür öyle ciddi boyutta değil ama oğlumu emziriyorum halen. Beslenmeme dikkat edebilmek şöyle dursun az az yoğurt ve makarna ile yaşıyorum..

valla canım kraker beyaz leblebi ve soda ben genelde akşamları çıkarıyorum gün içinde midem kımıl kımıl hep :D psikolojimi bozucak bide çalışınca zor oluyor bedne şeker çıktı bide diyetle gitmeye çalışıyorum ama yiyemiyorum ki hiç bi şey akşam çıkarmadan uyuyamıyorum oğlumda daha kötüydü serumla yaşıyordum bunda gene iyi gibi biraz

Ah bu hamilelik herkeste ayrı bi dert var.kusmuyorum ama ilk 2 kizimda çok çektiğim için çok iyi anliyorum sizi kızlar. Suan bnde baş dönmesi ve bulantılar devam ediyor hayrt edici bi durum ama daha çıkarmadım :deli: Bnde ki dert te ağzımdaki o tad allahım resmen cildiricam bu tad yüzünden sürekli bastırmak için yemek yemek istiyorum :KK43::oha:

Ah bu hamilelik herkeste ayrı bi dert var.kusmuyorum ama ilk 2 kizimda çok çektiğim için çok iyi anliyorum sizi kızlar. Suan bnde baş dönmesi ve bulantılar devam ediyor hayrt edici bi durum ama daha çıkarmadım :deli: Bnde ki dert te ağzımdaki o tad allahım resmen cildiricam bu tad yüzünden sürekli bastırmak için yemek yemek istiyorum :KK43::oha:

Karanfil denedin mi?

Benimde cok düşük cıktı ama ilac vermedi dr umarım bir zararı yoktur.

ben varım canım ve kullanman lazım ilaç benim çok şükür 2 senedir normal seyrediyor ben ilaçla birlikte dereotuda yiyordum ama sanırım hamilelikte dereotu fazla tüketilmemeli. sizde de hipertoidi olabilir. ben 2010 senesinden beri hipertroidi hastasıyım dediğim gibi son 2 senedir düzene girdi benim 0,004 çıktığı bile oldu tshın

bende haşimato var yani tiroidin yavaş çalışması durumu. hamilelik öncesinden beri takipteydim, hamilelikte de şu an her ay tahlillerim yapılıyor. endokrinoloji branşında iyi bir doktor bul ve gerekli görürse takipte kal. ben de ilaç kullanıyorum hatta kullanmak zorundayım. hamilelikte bir zararı yok. sana da gerekli görürse verecektir zaten. ilaç kelimesi gözünü korkutmasın, kullanmamak bazı durumlarda daha riskli çünkü.

evet gözükene göre hipertiroid ama bende gebelik öncesinde yoktu, gebelikle beraber başladı. o sebeple okuduğum yazılarda genellikle 4. ayda tekrar test isteniyormuş, eğer düzelme yoksa o zaman ilaç veriliyomuş. ilk 3 ayda düşmesi de çıkması da normalmiş. tabii bunlar internette araştırdığım. doktor da çok üzerinde durmadı, istersen bi endokrinoloğa git muhtemelen o da takip edecektir ilaç vermeyecektir dedi. inşallah hepimiz harika hamilelik geçiririz. :anneadayı::KK200:

Abartmadan günde 2-3 taneyle sınırlarsan zararı olmaz demişlerdi bana. Hatta hamileyken diş ağrısına da karanfil önerdiklerini duydum ama bilemedim şimdi. Ben 2-3 taneyi geçirmedim hiç kullandığımda :110:
Sağol cnm biraz araştırırım bn de olmazsa dediğin gibi günde 1 2 tane kullanırım :KK200::anneadayı:

evet gözükene göre hipertiroid ama bende gebelik öncesinde yoktu, gebelikle beraber başladı. o sebeple okuduğum yazılarda genellikle 4. ayda tekrar test isteniyormuş, eğer düzelme yoksa o zaman ilaç veriliyomuş. ilk 3 ayda düşmesi de çıkması da normalmiş. tabii bunlar internette araştırdığım. doktor da çok üzerinde durmadı, istersen bi endokrinoloğa git muhtemelen o da takip edecektir ilaç vermeyecektir dedi. inşallah hepimiz harika hamilelik geçiririz. :anneadayı::KK200:

hamilelik öncesi olmadığını nerden biliyorsun canım öncesinde hiç baktırmış mıydın?

Sanırım hiçbiriniz mide bulantısından yana dertli değilsiniz... Sorumu kimse umursamamış.. Teşekkür ederim..
dertsiz olur muyuz ya işe gitmeden önce yazmıştım sabah çok kötüyüm diye eve geldim hala kötüyüm bi değişiklik yok. mide bulantısına ne iyi gelir bilmiyorum ama aç kalmak kesinlikle çok daha kötü yapıyor. kendimi zorlayıp yemek yedim iş yerinde biraz daha kendime geldim. bakalım akşam kocam ne yemek yapacak bana ben mutfagın kapısının önünden geçemiyorum aç kalmayız inşallah

Kızlar bişey sorucam bilgisi olan cevaplayabilir mi? Ben en baştan beridir aynı doktora gidiyorum. Ultrasonda aynı cihaz kullanılıyor yani. İlk gittiğimde bebeği 4 gün büyük söyledi, ikinci gittiğimde o 4 günün üstüne 5 gün daha ekledi. Yani benim bebis sat a göre 9 gün daha büyük oldu. Tabi doktor da bebeğin boyuna göre haftasını söylüyor. Bebegin 9 gün büyük olması bir sorun olduğunu gösterir mı? Eşim de ben de çok uzun boyluyuz oğlum da yaşına göre yapılı uzun bir çocuk. Acaba bebiş de ondan mı uzun? Soru da uzun oldu :D

kızlar benim çok ağrım var ya kasıklarım çatlıcak rahim büyümesi mi enfeksiyon ağrısı mı anlayamıyorum ama çok huzursuzum bugün mafoldum iş yerinde. su da içiyorum idrarım bulanık değil anlamadım:KK43:bulantılar geçiyor başka şeyler çıkıyor. hamileliği rahat geçirenler nasıl geçiriyor anlamıyorum hiç mi ağrıları sızıları olmuyor. birde aşırı aşırı aşırı gazım var ulu orta sinir oluyorum ya:kızgın:

Back