2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
bende haşimato var yani tiroidin yavaş çalışması durumu. hamilelik öncesinden beri takipteydim, hamilelikte de şu an her ay tahlillerim yapılıyor. endokrinoloji branşında iyi bir doktor bul ve gerekli görürse takipte kal. ben de ilaç kullanıyorum hatta kullanmak zorundayım. hamilelikte bir zararı yok. sana da gerekli görürse verecektir zaten. ilaç kelimesi gözünü korkutmasın, kullanmamak bazı durumlarda daha riskli çünkü.
benimde 2010 senesinde hipertroidi çıktığında hamile kalırsan mutlaka doktoruna söyle ve ilacına devam et demişti doktorum şu an sıkıntı yok ama riskli gebelik diye geçti kayıtlara sürekli takipte olmamız gereken gruplardayız hem haşimato hem hipertroidi

Çin takvimi rus takvimi derken şimdide kan değişimi mi :) herkes doğum ayını da yazmış o neden tam doğum günümüzde mi değişiyor kanımız? bir 9-10 hafta sonra öğreneceğiz bakalım gerçekleri hayırlısıyla.
Tatlım aslında galiba rus takvimi de bu kan değişimiyle alakalı, bi zamanlar araştırırken böyle şeyler okudum diye hatırlıyorum..

Maşallah canım. Cinsiyet genelde ne görsen öyle oluyor. Ben de oğlumda mavi kundağa sarılı bir bebek görmüştüm.. Üzerine örttüğün yeşil örtü de hayırlı bir evlat olacağına delalettir inşallah.. Şimdiden gözün aydın.
Ayy kuzum insaAllah yaa insaAllah Rabbim hayırlı Salih evlatlardan nasip etsin insaAllah hepimize

Şimdi geldık doktordan cok moralim bozuldu kanama alanı varmış duşuk tehlikesi var dedı neye ugradıgımı sasırdım cok kotu oldum
Canım çok geçmiş olsun, birçoğumuz yaşadık bu durumu ama şimdi çok şükür iyiyiz.. İlaç vermiştir doktorun, onları kullan ve bol bol dinlen, insallah geçicektir..

Mediha24 Mediha24 canım sorun olacağını sanmıyorum ama ne kadar çabuk düzene girerse o kadar iyi yani düşünsene zaten sana bile yetecek kadar hormonun yok ama bebekle paylaşmak zorundasın. çarpıntın el ayak titremen oluyor mu?

Kızlar ben bugun fetal doppler yani kalp atışı dinleme aleti sipariş verdim normalde 120 TL bugünluk 100 e düşmüş biraz erken ama dayanamadım işte. InsaAllah Rabbim kullanmak nasip eder minigimin pit pitlarini duymak nasip eder insaAllah

Mediha24 Mediha24 canım sorun olacağını sanmıyorum ama ne kadar çabuk düzene girerse o kadar iyi yani düşünsene zaten sana bile yetecek kadar hormonun yok ama bebekle paylaşmak zorundasın. çarpıntın el ayak titremen oluyor mu?
Yok hic olmadı simdiye kadar ama su iki gündür gene korkmaya basladım acaba kalbi atıyor mu diye endiselenmeye basladım.İlkinde kalbinin durdugunu hiç anlamamıştım hic bir belirti vermedi o yüzden haftaya en erkene alıcam randevuyu iki gündür bulantım yok o yüzden merak ediyorum neden yok acaba diye bilemedim simdi.

Hanimlar sali gunu devlet hastanesine gittim canliydi. Bugun kendi doktorumda kontrolum vardi ve kalbi durmus bebegimin. Belki de son sansimdi. Dunyam yikildi.

Yok canım söylememişti doktor ama kese etrafında hilal şeklindeydi baya belirgindi.gecer inş.canim bebiş sağlıklı olsun da.
Anladım cnm benim de oyle hilal seklinde gosterdı banada ama ilaç vermedi progestan in faydası yok dedı kafam çok karışık esım izin alıp evde durayım dıyo İnş hepside allaha emanet yapacak bişey yok dua edin benim için de

Kızlar ben bugun fetal doppler yani kalp atışı dinleme aleti sipariş verdim normalde 120 TL bugünluk 100 e düşmüş biraz erken ama dayanamadım işte. InsaAllah Rabbim kullanmak nasip eder minigimin pit pitlarini duymak nasip eder insaAllah
neden aldın ki canım kendini daha çok telaş yaptıracaksın bebeğin yerini bulmak kolay değil 1 gün bulursan 2 gün bulamıcaksın daha çok telaş olacaksın.birde 12. haftadan sonra kullanılıyor diye biliyorum öncesi zararlı olduğunu okumuştum seneler önce. özel hayata saygı bebeğini zırt pırt rahatsız edeceksen iptal et bence:KK66:

Yok hic olmadı simdiye kadar ama su iki gündür gene korkmaya basladım acaba kalbi atıyor mu diye endiselenmeye basladım.İlkinde kalbinin durdugunu hiç anlamamıştım hic bir belirti vermedi o yüzden haftaya en erkene alıcam randevuyu iki gündür bulantım yok o yüzden merak ediyorum neden yok acaba diye bilemedim simdi.
bulantın geçmiştir canım git gör bebeğini rahat edersin:KK66:

Back