2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kızlar bişey sorucam bilgisi olan cevaplayabilir mi? Ben en baştan beridir aynı doktora gidiyorum. Ultrasonda aynı cihaz kullanılıyor yani. İlk gittiğimde bebeği 4 gün büyük söyledi, ikinci gittiğimde o 4 günün üstüne 5 gün daha ekledi. Yani benim bebis sat a göre 9 gün daha büyük oldu. Tabi doktor da bebeğin boyuna göre haftasını söylüyor. Bebegin 9 gün büyük olması bir sorun olduğunu gösterir mı? Eşim de ben de çok uzun boyluyuz oğlum da yaşına göre yapılı uzun bir çocuk. Acaba bebiş de ondan mı uzun? Soru da uzun oldu :KK70:
canım onu makina otomatik ayarlıyor doktorla alakası yok. bence uzun boylu olmanız bebeğin haftasını değil boyunu değiştirir. erken döllenme olmuş olabilir.

canım onu makina otomatik ayarlıyor doktorla alakası yok. bence uzun boylu olmanız bebeğin haftasını değil boyunu değiştirir. erken döllenme olmuş olabilir.
Erken döllenme en fazla 6 gün olabilir öncesinde korunuyorduk. Neyse bakalım hayırlısı, bir sorun olmasın da o yeter bana. Teşekkür ederim canım :KK200:

Kizlar bende dayanamadım bugün başka bi doktora gittim bebegimi gordüm cok sukur kalbi atiyodu pıt pit hatta hareketlerini gördüm yaptiramadigim rubella ve toksoplazma testini yaptirdim pazartesi alicam sonuclarini doktor 12 haftalik dedi haftasi gecmis diye 2 li test yapmadilar diger özel doktoruma muayenem ayin 27 sinde bende oraya gidip doktoruma sordum 27 sinde geldigindede yapilabilir o zaman gel bakalim dedi bugun randevum yok diye bakmadi sizce gec olurmu kızlar kafam karisti.

Kızlar bişey sorucam bilgisi olan cevaplayabilir mi? Ben en baştan beridir aynı doktora gidiyorum. Ultrasonda aynı cihaz kullanılıyor yani. İlk gittiğimde bebeği 4 gün büyük söyledi, ikinci gittiğimde o 4 günün üstüne 5 gün daha ekledi. Yani benim bebis sat a göre 9 gün daha büyük oldu. Tabi doktor da bebeğin boyuna göre haftasını söylüyor. Bebegin 9 gün büyük olması bir sorun olduğunu gösterir mı? Eşim de ben de çok uzun boyluyuz oğlum da yaşına göre yapılı uzun bir çocuk. Acaba bebiş de ondan mı uzun? Soru da uzun oldu :KK70:
Canim benim bildigim ilk 3 ay bebeklerinin geliskmi hemen heemn ayni mm oynuyor. Ölcmeden ölcmeye bile fark ediyor. O an bebisin pozisyonuna gore bile birkac gun oynuyor. Ilk hamileligjmde bende de birkac kes ( ilk 3 ayda) tarihi öne aldi sendeki gibi. Yani endiselenecek bir durum yok ins sen icini ferah tut. Hatta erken döllenme olduguna sevin ne guzel bebeisin daha önce gelme ihtimali yükseldi❤

Kizlar bende dayanamadım bugün başka bi doktora gittim bebegimi gordüm cok sukur kalbi atiyodu pıt pit hatta hareketlerini gördüm yaptiramadigim rubella ve toksoplazma testini yaptirdim pazartesi alicam sonuclarini doktor 12 haftalik dedi haftasi gecmis diye 2 li test yapmadilar diger özel doktoruma muayenem ayin 27 sinde bende oraya gidip doktoruma sordum 27 sinde geldigindede yapilabilir o zaman gel bakalim dedi bugun randevum yok diye bakmadi sizce gec olurmu kızlar kafam karisti.
İkili test 11 hafta ile 14. Hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canjm bende yarın 11 haftalık olacağım ayın 27sinde yapılacak bana

İkili test 11 hafta ile 14. Hafta arasında yapılıyor diye biliyorum canjm bende yarın 11 haftalık olacağım ayın 27sinde yapılacak bana

Cnm banada 27 sinde yapilacak ama ben 12 haftalikmisim nasil olcak doktor bildigi halde o tarihte cagirdi o zaman galiba tam 14 haftalik olucam.

H Hadigelminigim ,annede şeker olduğunda bebeği de fazladan şişirebiliyor ve bebek iri olabiliyor onun haricinde aklıma negatif bir durum gelmedi.

Bende şeker çıkmadı ama ben de eşim de epey uzun ve genişiz. Kızım hep 10-15 gün ileriydi, erken döllenme de değildi. 4 kiloya yakın 53 cm doğdu. Şimdi de maşallah irice yaşıtlarına göre. Genetik özelliklerdir büyük ihtimal.

Birde benim göguslerim eskisi gibi agrimiyor sizlamiyor hatta cok sis bile degiller korkmustum bisey oldu bebisime diye ama bisey yokmus sukur ben progestani bıraktim sanırım ondan biraz daha normale döndu.

Birde benim göguslerim eskisi gibi agrimiyor sizlamiyor hatta cok sis bile degiller korkmustum bisey oldu bebisime diye ama bisey yokmus sukur ben progestani bıraktim sanırım ondan biraz daha normale döndu.
14. Haftaya kadar yolu var keske yapsaydi bugun. Benimde goguslerim normale dondu arada uclarina milyon tane igne batiyor gibi sizliyor

Canim aramiZda çok yok ben 12+5 olacağım Allah'ın izniyle ayın 27sinde sen nasıl 14 haftalık oluyorsun aramizda uc gün var

O zaman galiba ben yanlis hesapliyorum bi daha bi bakayim yani o zaman aramizda bisey yoksa 27sinde gitmemin bi sakincasi olmaz galiba kusura bakma cnm ya kafam karisti valla :KK57:

kızlar benim çok ağrım var ya kasıklarım çatlıcak rahim büyümesi mi enfeksiyon ağrısı mı anlayamıyorum ama çok huzursuzum bugün mafoldum iş yerinde. su da içiyorum idrarım bulanık değil anlamadım:KK43:bulantılar geçiyor başka şeyler çıkıyor. hamileliği rahat geçirenler nasıl geçiriyor anlamıyorum hiç mi ağrıları sızıları olmuyor. birde aşırı aşırı aşırı gazım var ulu orta sinir oluyorum ya:kızgın:
Aynı şeyi ben soracaktım şimdi ama tek taraflı bir kasık ağrım var çok korkuyorum :(

14. Haftaya kadar yolu var keske yapsaydi bugun. Benimde goguslerim normale dondu arada uclarina milyon tane igne batiyor gibi sizliyor

Randevum yoktu o yuzden yapmadılar 27sinde gel bisey olmaz o zaman yapariz dedi bende isterdim bugun olmasini ama özel hastane olmasina ragmen boyle cok yogun bi doktor.

Sen 11 haftalik degilmisin cnm ben 12 haftalikmisim bilmiyorum valla kafam cok karisti bu hafta islerine..
Şen'inle aramada uc gün var son adete göre hesaplayınca ben su an 10+ 6 yim Şen'de 11+2 olmalısın 12. Haftanın içindesin diye belki öyle demiştir doktor genelleme olarak yada ultrason kağıdının sol kösesinde yazar haftan bak canim

Şen'inle aramada uc gün var son adete göre hesaplayınca ben su an 10+ 6 yim Şen'de 11+2 olmalısın 12. Haftanın içindesin diye belki öyle demiştir doktor genelleme olarak yada ultrason kağıdının sol kösesinde yazar haftan bak canim

Ultroson kagidi vermedi devlet oldugu icin bi kagit verdi 12 haftalik yaziyodu birde crl.54.2mm yaziyodu ama dedigin gibide olabilir 12.haftanin icinde oldugum icinde oyle demis olabilr haklisin cnm yapicak bisey yok 27 sinde gitcez artik

Ultroson kagidi vermedi devlet oldugu icin bi kagit verdi 12 haftalik yaziyodu birde crl.54.2mm yaziyodu ama dedigin gibide olabilir 12.haftanin icinde oldugum icinde oyle demis olabilr haklisin cnm yapicak bisey yok 27 sinde gitcez artik
Yok canim içini ferah tut gec olmaz o gün simdi internetten baktım CRL demek bas popo ölçümü demekmis AYy masallah büyümüş annesi :))

Oblomov canım o ağrı iki gündür bende de var ama normal ya bu dönemlerde kasıklarda ağrı ilk hamileliğimden biliyorum
Takılmayın böyle şeylere vücudumuz komple değişiyor bu değişimi mecbur hissediyoruz
Kızlar şiddetli ağrılar tehlikeli biliyorum yerinde duramıcak kadar şiddetli kasık bel ağrıları kanama bunlar tehlikeli olan ağrılar diğerlerini görmemezlikten gelin sadece bebişinizi sevin içerde yer açıyor kendine

Back